Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eχει περασει ο ενας χρονος (βεβαια με ψαξιμο εχει 2 χρονια θεωρητικα). Κοιτα το κινητο ειναι στην πενα. Ουτε γρατζουνιες ουτε σημαδια, Το προσεχω παρα πολυ. Και εγω εκει σκεφτομουν κανα 150αρι. Παντως δεν ειναι λιγοι αυτοι που θελουν ανταλαγη επειδη προτειμανε το μεγεθος του 5s.

Δύσκολα θα δώσει κάποιος το 6 για το 5s, αλλά και πάλι για μένα δεν αξίζει. Στην θέση σου θα το πουλούσα τώρα στα ~350-380 και μόλις βγεί το 6s τον Νοέμβριο περιμένεις αγγελία από αυτούς που έχουν θα δώσουν το 6 για να πάνε στο καινούριο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δύσκολα θα δώσει κάποιος το 6 για το 5s, αλλά και πάλι για μένα δεν αξίζει. Στην θέση σου θα το πουλούσα τώρα στα ~350-380 και μόλις βγεί το 6s τον Νοέμβριο περιμένεις αγγελία από αυτούς που έχουν θα δώσουν το 6 για να πάνε στο καινούριο.

Nαι εχεις δικιο αυτη ειναι μια καλη λυση. Καλα οχι βρηκα ατονα να δινουν το 6 για το 5s αλλα ηθελαν +200 και εγω τωρα δεν εχω να τα δωσω και σκεφτηκα να περιμενω. Ετσι και αλλιως δεν καιγομαι.

Γεια σε όλους!

Ποια θεωρείτε ότι είναι μια τίμια τιμή που θα μπορούσα να δώσω την μητρική Link.png Site: GigabyteGA-H87-HD3 (socket 1150, Intel® H87 Chipset) , την οποία μου πούλησε μέλος από εδώ ως λειτουργική, αλλά:

• ανοίγει συνήθως μετά από 2-3 reboot/shutdown που κάνει από μόνη της κατά την εκκίνηση,
  • έχει σπασμένο το κλιψάκι της πρώτης pci-express υποδοχής

Ευχαριστώ!

Γεια σε όλους!

Ποια θεωρείτε ότι είναι μια τίμια τιμή που θα μπορούσα να δώσω την μητρική Link.png Site: GigabyteGA-H87-HD3 (socket 1150, Intel® H87 Chipset) , την οποία μου πούλησε μέλος από εδώ ως λειτουργική, αλλά:

• ανοίγει συνήθως μετά από 2-3 reboot/shutdown που κάνει από μόνη της κατά την εκκίνηση,
  • έχει σπασμένο το κλιψάκι της πρώτης pci-express υποδοχής

Ευχαριστώ!

Κανα 30άρι?

Εγώ θα μιλούσα με πωλητη...

• Like 1

Πόσο να πουλήσω ένα laptop Acer Aspire 7741G (i3 370m, 4 GB RAM, 500GB HDD, Ati Radeon 5650) σε άριστη εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση;

http://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-7741G-374G32Mnkk.43657.0.html

Την gtx 780ti της asus πόσο θα μπορούσα να την πουλήσω μιας που θέλω να αγοράσω την αντίστοιχη gtx 980ti? Την εχω 1 χρόνο και δεν την εχω πειράξει καθόλου απο πλευράς overclock και ούτε την εχω ζορίσει πολυ γιατι δεν ειχα χρόνο να παίζω βαριά παιχνίδια (μόνο lol έπαιζα)

Την gtx 780ti της asus πόσο θα μπορούσα να την πουλήσω μιας που θέλω να αγοράσω την αντίστοιχη gtx 980ti? Την εχω 1 χρόνο και δεν την εχω πειράξει καθόλου απο πλευράς overclock και ούτε την εχω ζορίσει πολυ γιατι δεν ειχα χρόνο να παίζω βαριά παιχνίδια (μόνο lol έπαιζα)

Εγώ θα έδινα περίπου 400 ευρώ ή και λίγο χαμηλότερα, γιατί εκεί παίζει καινούρια 970.

Γιατί απλά όχι SLI?

Μια βοήθεια οποίος γνωρίζει την τιμή μεταχειρισμενου Kingston dt310 256gb

.

Εχει αποδειξη-εγγυηση?  Ποσα χρονια το εχετε? Ειναι λειτουργικο και γενικα σε καλη κατασταση?

Εγώ θα έδινα περίπου 400 ευρώ ή και λίγο χαμηλότερα, γιατί εκεί παίζει καινούρια 970.

Γιατί απλά όχι SLI?

Γιατι θα χρειαστεί να αλλάξω τροφοδοτικό...

Αυτό το tabletάκι (μαύρο είναι με μπλε θήκη) πόσο μπορώ να το δώσω? Ζήτημα να έχει 10 φορτίσεις

https://www.youtube.com/watch?t=230&v=4342Exkk92Y

Καμια ιδεα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...