Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Mαγκες αν μπορει να βοηθησει καποιος.

Mε ανταλαγη I phone 5s για ι phone 6 ποσα χρηματα πρεπει να δωσω +? Δεν το εχω αποφασησει ακομα αν θα το κανω αλλα το σκεφτομαι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mαγκες αν μπορει να βοηθησει καποιος.

Mε ανταλαγη I phone 5s για ι phone 6 ποσα χρηματα πρεπει να δωσω +? Δεν το εχω αποφασησει ακομα αν θα το κανω αλλα το σκεφτομαι..

Εξαρτάται αν έχεις εγγύηση ή όχι ακόμα. Ένα 100αρι-150αρι το θες σίγουρα (για παραπάνω δεν ξέρω-νομίζω) 

Εξαρτάται αν έχεις εγγύηση ή όχι ακόμα. Ένα 100αρι-150αρι το θες σίγουρα (για παραπάνω δεν ξέρω-νομίζω) 

Eχει περασει ο ενας χρονος (βεβαια με ψαξιμο εχει 2 χρονια θεωρητικα). Κοιτα το κινητο ειναι στην πενα. Ουτε γρατζουνιες ουτε σημαδια, Το προσεχω παρα πολυ. Και εγω εκει σκεφτομουν κανα 150αρι. Παντως δεν ειναι λιγοι αυτοι που θελουν ανταλαγη επειδη προτειμανε το μεγεθος του 5s.

Επειδή μετακομίζω και πουλάω τα πολλά πολλά πόσο να πουλήσω ένα PlayStation 2 με καμιά 15αρια παιχνίδια ατσιπαριστο σε άριστη κατάσταση με κουτί, δυο τηλεχειριστηρια , μια μνήμη και μια τιμονιέρα με πετάλια; 

Τι λετε εδω;

καλησπέρα, τιμη για iPhone 3 16b με ελαφρυ ραγισμα στο σημειο που μπαινει ο φορτιστης και με το πανω του κουμπακι να εχει σταματήσει να λειτουργει? (οθονη πλατη λειτουργια αριστα)

20 και πολλα ειναι
  • Like 1

Καλημέρα παιδιά . Έχω ενα λαπτοπάκι Samsung R580 ( i5 M520 , 4GB RAM , NVIDIA GEFORCE GT 330M with Cuda ) , σε άριστη κατάσταση λειτουργικά ( έχει αλλαχθεί πρόσφατα το ανεμιστηράκι , όπως και έχει γίνει καθάρισμα με καινούργιες πάστες ) , εξωτερικά δεν είναι άριστο .

Έχει λήξει η εγγύησή του , ενώ μαζί δίνω και το κλειδάκι του για τα windows 7 . Πόσο το κοστολογείται ;

Ευχαριστώ !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...