Sheogorath Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μια εκτίμιση για μένα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μια εκτίμιση για μένα ? είσαι δύσκολη περίπτωση 40+ με ερωτηματικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Mαγκες αν μπορει να βοηθησει καποιος. Mε ανταλαγη I phone 5s για ι phone 6 ποσα χρηματα πρεπει να δωσω +? Δεν το εχω αποφασησει ακομα αν θα το κανω αλλα το σκεφτομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Αυτό το tabletάκι (μαύρο είναι με μπλε θήκη) πόσο μπορώ να το δώσω? Ζήτημα να έχει 10 φορτίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stogianz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Mαγκες αν μπορει να βοηθησει καποιος. Mε ανταλαγη I phone 5s για ι phone 6 ποσα χρηματα πρεπει να δωσω +? Δεν το εχω αποφασησει ακομα αν θα το κανω αλλα το σκεφτομαι.. Εξαρτάται αν έχεις εγγύηση ή όχι ακόμα. Ένα 100αρι-150αρι το θες σίγουρα (για παραπάνω δεν ξέρω-νομίζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εξαρτάται αν έχεις εγγύηση ή όχι ακόμα. Ένα 100αρι-150αρι το θες σίγουρα (για παραπάνω δεν ξέρω-νομίζω) Eχει περασει ο ενας χρονος (βεβαια με ψαξιμο εχει 2 χρονια θεωρητικα). Κοιτα το κινητο ειναι στην πενα. Ουτε γρατζουνιες ουτε σημαδια, Το προσεχω παρα πολυ. Και εγω εκει σκεφτομουν κανα 150αρι. Παντως δεν ειναι λιγοι αυτοι που θελουν ανταλαγη επειδη προτειμανε το μεγεθος του 5s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_kino Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μια βοήθεια οποίος γνωρίζει την τιμή μεταχειρισμενου Kingston dt310 256gb . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelouras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Επειδή μετακομίζω και πουλάω τα πολλά πολλά πόσο να πουλήσω ένα PlayStation 2 με καμιά 15αρια παιχνίδια ατσιπαριστο σε άριστη κατάσταση με κουτί, δυο τηλεχειριστηρια , μια μνήμη και μια τιμονιέρα με πετάλια; Τι λετε εδω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Τι λετε εδω; Kανα 50άρι (?) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 καλησπέρα, τιμη για iPhone 3 16b με ελαφρυ ραγισμα στο σημειο που μπαινει ο φορτιστης και με το πανω του κουμπακι να εχει σταματήσει να λειτουργει? (οθονη πλατη λειτουργια αριστα)20 και πολλα ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spertoy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλα που απαντησες να μη την πατησω, 10 θα το πουλαγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_kino Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Γειά σας παιδιά μια ερώτηση οποίος γνωρίζει τιμή πάνω κάτω μεταχειρισμενου Kingston dt310 256gb. .Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros95 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλημέρα παιδιά . Έχω ενα λαπτοπάκι Samsung R580 ( i5 M520 , 4GB RAM , NVIDIA GEFORCE GT 330M with Cuda ) , σε άριστη κατάσταση λειτουργικά ( έχει αλλαχθεί πρόσφατα το ανεμιστηράκι , όπως και έχει γίνει καθάρισμα με καινούργιες πάστες ) , εξωτερικά δεν είναι άριστο . Έχει λήξει η εγγύησή του , ενώ μαζί δίνω και το κλειδάκι του για τα windows 7 . Πόσο το κοστολογείται ; Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo0liss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 ποσο να πουλησω το συστημα της υπογραφης μου? χωρις οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Γιατί να το πουλήσεις? Αμα ο λόγος είναι " για κάτι καλύτερο " απλά αναβάθμισε τον cpu σου σε 4690Κ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις