Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πόσο λες, ώστε να είναι οκ η τιμή?

Αναμεσα 150 με 200 αν και τα 200 ειναι πολλα γιατι την οθονη την βρισκεις με 50-60 ευρω ανετα και μοναδες καλυτερες απο αυτη υπαρχουν αυτη την στιγμη σε αγγελιες με 100-120 ευρω.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα! ωραιο thread,μπραβο...! :-)

μια ιδεα για το ποσο μπορω να δωσω την 'παλια' καρτουλα απο το πισι του ανηψιου μου ?

χωρις κουτι/συνοδευτικα & προφανως εγγυηση,δουλευει παντως αψογα.

εινα αυτη:

PowerColor ATI AX5770 1GB DDR5 

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131327

Καλημέρες, Samsung S3 φιλου(οχι το Neo) με αρκετά σημαδακια στο bezel κι μικροπροβλήματα με το μικρόφωνο? (Εγω του είπα κανα 70αρι)

Καλημέρες, Samsung S3 φιλου(οχι το Neo) με αρκετά σημαδακια στο bezel κι μικροπροβλήματα με το μικρόφωνο? (Εγω του είπα κανα 70αρι)

Εγω ακριβως το ιδιο μοντελο το πουλησα 100 μονο με λιγα σημαδακια και χωρις κανενα αλλο προβλημα. Οποτε θα ελεγα ειναι καλη τιμη τα 70

Παίδες,ένα Xperia E4 σε άριστη κατάσταση μαζί με θήκη (+ κουτί-παρελκόμενα,εννοείται) λίγων μηνών πιάνει 100-110 ευρώ;;(υπόψιν,ξεκινάει από 140 πλέον στο skroutz)

Καλησπέρα παλικάρια,

Πόσο να πάρω μια EVGA GT 545 3gb

Εχει 144 Fermi processors και 192bit bus.

Ξέρω για Gaming δεν πολύ αλλά έχει χαμηλή κατανάλωση και κάνει για HTPC ;)

106b.jpg

Χαιρεται...Θα μπορουσε καποιος να βοηθησει σχετικα με την τιμη σε μικτη ηχου 6καναλο? ειναι σε αριστη κατασταση, αλλα παλιος... στο ebay, τον ειδα πανω απο 220ευρω....JVC MI-5000          http://www.ebay.com/itm/Vintage-JVC-MI-5000-J-Audio-6-Channel-Master-Mixer-Board-Equalizer-/231496634680 

ευχαριστω

Χαιρεται...Θα μπορουσε καποιος να βοηθησει σχετικα με την τιμη σε μικτη ηχου 6καναλο? ειναι σε αριστη κατασταση, αλλα παλιος... στο ebay, τον ειδα πανω απο 220ευρω....JVC MI-5000          http://www.ebay.com/itm/Vintage-JVC-MI-5000-J-Audio-6-Channel-Master-Mixer-Board-Equalizer-/231496634680 

ευχαριστω

Ειναι στην Vintage κατηγορια,που σημαινει οτι το πουλαει σαν συλλεκτικο για νοσταλγους αυτης της τεχνολογιας της δεκαετιας του '80. Σε αυτη τη κατηγορια ειναι δυσκολο να βρεις αγοραστη και ο καθενας εχει διαφορετικη εκτιμηση για την αξια ενος τοσο παλιου προιοντος. Προτεινω να το βαλετε στο ebay η σε καποιο διεθνες site δημοπρασιων,θα εχετε καλυτερη τυχη.

• Like 2

καλησπέρα, τιμη για iPhone 3 16b με ελαφρυ ραγισμα στο σημειο που μπαινει ο φορτιστης και με το πανω του κουμπακι να εχει σταματήσει να λειτουργει? (οθονη πλατη λειτουργια αριστα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...