Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Έχω κάποια πράγματα

Πόσο λέτε να κάνουν ;

Cpu: Amd phenom ii x4 965 3.4 ghz

Motherboard: Asrock 970 Pro 3

Gpu: amd 6450 sapphire 1 gb 

Ram: Corsair vengeance 4 gb blue 1600 mhz

Ευχαριστώ 

Edit: Δεν με ενδιαφέρει εαν δεν τα πουλήσω όλα μαζί,τα πουλάω και ξεχωριστά δεν υπάρχει θέμα 

Επεξ/σία από panomelene
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια :)

Θα ηθελα να σας ρωτησω ποσο θα μπορουσα να δωσω :

CPU : Amd phenom ii x4 955 3.2 ghz

και

Μητρικη : ASUS M4A87TD EVO

Σας ευχαριστω για χρονο σας :)

Δημοσ.

Παιδία έχω laptop HP Compaq nx7300 με Core 2 Duo T2350 στα 1.86Ghz, ram ειχε 512ΜΒ και του εχω βάλει 2GB, εχει ωραία οθόνη για τα χρόνια του.. εμφανισιακά το μονο θεματάκι που έχει ειναι οτι εχει ξεφλουδίσει το αριστερό κλικ απο το mouse button, σκέφτομαι να το δόσω χωρίς σκληρό γιατι εχω SSD και θελω να τον κρατήσω.. μαζι με τον φορτιστή της HP, πόσο μπορώ να το δόσω; ευχαριστώ

ζόρικα ακομα και τα 100 χωρις δισκο...

Δημοσ.

Ενα xbox 360 elite με 120gb δισκο, ασυρματο χειριστηριο και διαφορα παιχνιδια (το τελευταιο ειναι το gta v) τι πιανει? Ενα κατοσταρικο ειναι καλα?

Δημοσ.

Με ποσα θα μπορουσα να αγορασω εναν μεταχειρισμενο FX 8320 ;;

Kανονικά ένα κατοστάρικο περίπου. Ο 8350 έκανε 150 καινούριος πριν 3 μήνες

Ενα xbox 360 elite με 120gb δισκο, ασυρματο χειριστηριο και διαφορα παιχνιδια (το τελευταιο ειναι το gta v) τι πιανει? Ενα κατοσταρικο ειναι καλα?

Και λίγο παραπάνω αν έχεις υπομονή :)

Δημοσ.

Επειδή προέκυψε ένα pc μεταχειρισμένο, πόσο θα μπορούσα να πουλήσω εν μέσω κρίσης το pc της υπογραφής μου (άνευ οθόνης,ηχείων κτλ φυσικά) για να "φύγει" ψιλοάμεσα;

Δημοσ.

Επειδή προέκυψε ένα pc μεταχειρισμένο, πόσο θα μπορούσα να πουλήσω εν μέσω κρίσης το pc της υπογραφής μου (άνευ οθόνης,ηχείων κτλ φυσικά) για να "φύγει" ψιλοάμεσα;

Χονδρικά κανα 600άρι θα φύγει γρήγορα πιστεύω!

Δημοσ.

Σε τι τιμή θα φύγει -ψιλοάμεσα- μία Camileo H20 σε άριστη κατάσταση με το κουτί της και όλα τα παρελκόμενα;;

Δημοσ.

Εγω θα το κρατουσα,αποκλειω οτι και να παρεις να ειναι ιδιαιτερα καλυτερο. (''Χαθηκες'' εν τω μεταξυ η μου φαινεται? :)  )

Δημοσ.

Κοίταξε, είχα στήσει ένα πισι θηρίο για ένα φίλο (για φορολογικούς λόγους). Ο φίλος δε το χρησιμοποιεί και θέλει να το δώσει.

Είναι περίπου σα το δικό μου, απλά βελτιωμένο στους τομείς.

Απ'οσο θυμάμαι είχαμε βάλει ένα 1000ρι psu επώνυμο, έναν Ι7 4790K, 16gb ram παλι, kουτι haf-X (το καινούργιο δηλ) και μια άλλη υλοποίηση της GPU που έχω.

Εννοείται πως δεν εχω θέμα με το πισι μου, ως έχει, ούτως ή άλλως δεν ασχολούμαι με παιχνιδια και το χω μονον για τη δουλειά. Απλά έλεγα πως το πισι του φίλου θα με κρατήσει παραπάνω καιρό...ιδίως τι στιγμή που το πισί μου ως έχει "πιάνει" 5 φράγκα στην αγορά.

Μη φανταστείς πως θα το χρυσοπληρώσω κιόλας...

Υ.Γ. η αλήθεια είναι πως χάθηκα λιγο, ναι. :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα 

Έχω κάποια πράγματα

Πόσο λέτε να κάνουν ;

Cpu: Amd phenom ii x4 965 3.4 ghz  50 ευρω

Motherboard: Asrock 970 Pro 3    40 ευρω

Gpu: amd 6450 sapphire 1 gb   25 ευρω

Ram: Corsair vengeance 4 gb blue 1600 mhz  25 ευρω

Ευχαριστώ 

Edit: Δεν με ενδιαφέρει εαν δεν τα πουλήσω όλα μαζί,τα πουλάω και ξεχωριστά δεν υπάρχει θέμα 

Καλησπερα παιδια :)

Θα ηθελα να σας ρωτησω ποσο θα μπορουσα να δωσω :

CPU : Amd phenom ii x4 955 3.2 ghz  40-45 ευρω

και

Μητρικη : ASUS M4A87TD EVO 50 ευρω

Σας ευχαριστω για χρονο σας :)

Παιδια να λετε και αν κατι εχει εγγυηση,παιζει ρολο.Δεν εννοω τους επεξεργαστες που ειναι 6ετιας. :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...