Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το case της υπογραφης μου σε γενικα καλη κατασταση (μονο μειον οτι εχει σπασει ο μηχανισμος που ανοιγει και κλεινει η μια πορτα)

θα πιασει κατι ή παει για χαρισμα?

Aν εχουνε εγγυηση σκρουτζαρεις να δεις τις χαμηλοτερες τιμες καινουργιων,αφαιρεις ενα 20-25% και εισαι τιμιος.

Αν χρειαζεσαι αμεσα τα χρηματα αφαιρεσαι ενα 30% 

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Γεια σας 

πείτε μου σας παρακαλώ μια τιμή για αυτό 

http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/pc-components/memory/computer-laptop-memory/geil-orange-dragon-ddr2-800mhz-269326/review

ποσα γίγα είναι;

επίσης μην βάζετε σκετα λινκ, βάλτε και μια περιγραφή

Δημοσ.

Αυτο το κανεις ομως οταν υπαρχει το μοντελο στην αγορα. Οταν δεν υπαρχει τι κανεις?

Δεν νομιζω καποιο απο τα parts σου να μην υπαρχει στην αγορα.Αλλα και να μην υπηρχει βρες καποιο καινουργιο παρομοιο και αφαιρεσαι απο εκει

Δημοσ.

Εφόσον ο επεξεργαστής είναι ακόμα στην εγγύηση, θα ήταν λάθος να την πουλήσεις, καθώς η εγγύηση ισχύει εφόσον έχεις την μαμά ψύκτρα.

Διαφορετικά, θα έλεγα €10, αν και νομίζω ότι είναι ίδια με όλες τις ψύκτρες των socket 1150 και δεν έχει διαφορά ότι προήλθε από 4790k.

Νομιζω,χωρις να ειμαι 100% σιγουρος,οτι το intel stock cpu cooler για τετραπυρηνο εχει ενα κομματι χαλκο απο κατω ενω για διπυρηνο ειναι απλη. :)

post-73690-0-99341600-1435235511_thumb.jpg

post-73690-0-91674100-1435235559_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω,χωρις να ειμαι 100% σιγουρος,οτι το intel stock cpu cooler για τετραπυρηνο εχει ενα κομματι χαλκο απο κατω ενω για διπυρηνο ειναι απλη. :)

Ενδιαφέρον αυτό, αν ισχύει. Δεν ξέρω αν κάποιος θα θέλει να αναβαθμίσει την εργοστασιακή του ψύκτρα με ίδια που να έχει χαλκό, πάντως €10 θα έλεγα, μπορείς να ξεκινήσεις από €15 μήπως και είναι περιζήτητη.

Δημοσ.

15???? να πουλησω και εγω την δικια μου απο τον 4790k

Πιστευω πως ειναι λιγο δυσκολο να φυγει μια μαμα ψυκτρα και ειδικα για 1150-1155 γιατι οι 7 στους 10 οταν αγοραζουν επεξεργαστη βαζουν καποια καλυτερη ψυκτρα απο την μαμα και ετσι η μαμα ψυκτρα τους περισσευει.

• Like 2
Δημοσ.

Πιστευω πως ειναι λιγο δυσκολο να φυγει μια μαμα ψυκτρα και ειδικα για 1150-1155 γιατι οι 7 στους 10 οταν αγοραζουν επεξεργαστη βαζουν καποια καλυτερη ψυκτρα απο την μαμα και ετσι η μαμα ψυκτρα τους περισσευει.

Δεν είπα να την πουλήσει €15, είπα να την βάλει τόσο και αν βρεθεί αγοραστής, κακό του αγοραστή! :P

Δημοσ.

Ναι οντως και περα απο αυτο αν καποιος αγορασει 1150-1155 επεξεργαστη ειτε μεταχειρισμενο ειτε καινουργιο θα εχει μαμα ψυχτρα η μονη περιπτωση ειναι να του εχει χαλασει η μαμα ψυχτρα καποιου που και παλι θα δωσει 20 ευρω παραπανω για μια καλυτερη του εμποριου.

Αν βρει αγοραστη θα ειναι πολυ τυχερος εγω θα την εδινα και 5 ευρω αλλα ειμαι της αποψης την κρατας και την δινεις πακετο με τον επεξεργαστη εκτος αν εχεις βαλει αλλη ψυχτρα εμποριου που οταν προχωρησεις σε αναβαθμιση να μην ταιριαζει με το σοκετ που βαζεις.Εγω για αυτο πηρα την υδροψυξη της corsair h80i και αναβαθμιση να κανω οταν αποφασισω να πουλησω το συστημα την υδροψυξη θα την κρατησω και θα την βαλω στο νεο συστημα οποτε οποιος αγορασει το παλιο μου συστημα θα το παρει με την μαμα ψυχτρα οποτε αν θελει να βαλει καλυτερη θα βαλει οτι γουσταρει εκεινος.

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα 5 ευρω την απλη,γιατι μερικες φορες πουλαμε εδω επεξεργαστες σε φιλους που εχουν δικες τους aftermarket και μας μενουν,και 8 για αυτη με τον χαλκο.

Δημοσ.

δε μας λες και ποια είναι η μητρική καθώς και το σετάκι? είναι δύσκολο να σε βοηθήσουμε αν δε μας βοηθήσεις.

Δημοσ.

Καλησπερα. Ποσο να δωσω για μητρηκη 775; και ποσο για ενα σετακι 1156 με i7;

H μητρική ανάλογα το μοντέλο 25-60. Το σετάκι, αν είναι ΑΤΧ κανα 150? Μαζί με μνήμες (8γίγα?) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...