AlienTechGR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Σχετικα με το laptop, μου προτειναν 50 ευρω χωρις σκληρο μέσα. Είναι καλά; Όχι,είναι υπερβολικά λίγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Τόσα πολλά για έναν Phenom IIx6 1045T??? Επειδη εχει μικρη διαφορα σε αποδοση απο εναν 6300 και ειναι σπανιο πλεον cpu για καποιον με παλια μητρικη ,που μπορει να αποτελεσει καλο cpu upgrade. Τοσο θα εδινα εγω max σαν αγοραστης,αλλα απο την αλλη,σαν πωλητης,κατω απο 60 δεν θα τον εδινα με τιποτε.Ειναι ενας πολυ καλος εξαπυρηνος,αξιομαχος πληρως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoskerass Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ελάχιστα μου φαίνονται. Καλύτερα να το κρατήσεις ή να το πουλήσεις σε κανέναν άλλο, περισσότερα θα πάρεις. Υ.Γ. φαντάζομαι είναι άριστο λειτουργικά. Όχι,είναι υπερβολικά λίγα.Είναι πλήρως λειτουργικό. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι οτι δεν έχει σκληρό 1) και 2 οτι του λείπει το καπάκι για το CTRL button (μπορεις να το πατήσεις ακόμα, απλά δεν έχει το keycap. Πόσο προτείνεις εσύ να το πουλήσω; γιατί ειναι και αρκετά παλιό, δεν ξερω και ο i3 380m εαν αξίζει κλπ. Είναι σε άριστη κατάσταση, με το κουτί του τα χαρτια του, και γενικά ότι είχε μέσα όταν το αγόρασα. Το είχα πάρει 400 ευρώ οπότε θεώρησα ότι είναι μια καλή τιμή. Εσύ τι προτείνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 τότε μη το δώσεις για τόσα λίγα, δεν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σχετικα με το laptop, μου προτειναν 50 ευρω χωρις σκληρο μέσα. Είναι καλά; 50 ευρω μου το πουλας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
werty21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μητρικη δεν αναφερετε,αλλα μαζι με την οθονη που ειναι IPS γυρω στα 400 ευρω συνολο. Αξιομαχο ακομη ,με μια αλλαγη καρτας γραφικων,προσωπικα θα το κραταγα. Αφου πρωτα του εκανες ενα stress test στο σπιτι του πωλητη για να δεις οτι δεν εχει προβλημα,γυρω στα 80 ευρω. Συμφωνω με τον inler. Νομιζω εχει χασει την εγγυηση του τωρα μετα απο αυτη τη διαδικασια ετσι δεν ειναι? Εξαρταται πως το εκτιμα ο καθενας.Αλλοι θεωρουν οτι ετσι ειναι καλυτερα γιατι σηκωνουν μεγαλυτερο overclocking οποτε ανεβαινει η αξια του κομματιου,αλλοι ,οπως εγω,θεωρουν οτι ειναι μειονεκτημα να μην καλυπτονται απο εγγυηση και θα προτιμουσα λιγοτερο overclock αλλα καλυψη σαν καταναλωτης. Μετα,ποσο καιρο τον εχει ο πωλητης? Αλλο αν τον αγορασε πριν ενα μηνα και να του ετυχε ενα οικονομικο προβλημα και να θελει να πουλησει γρηγορα και αλλο να τον εχει ενα χρονο. Οποτε ειναι πολλοι παραγοντες.Προσωπικα delided δεν θα αγοραζα λογω ακυρωσης της εγγυησης,αλλα μεχρι 180 ευρω. (Αφου του εριχνα ενα intel burn test πρωτα.) ξεχασα η καρτα ειναι mb msi 870A-g54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Είναι πλήρως λειτουργικό. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι οτι δεν έχει σκληρό 1) και 2 οτι του λείπει το καπάκι για το CTRL button (μπορεις να το πατήσεις ακόμα, απλά δεν έχει το keycap. Πόσο προτείνεις εσύ να το πουλήσω; γιατί ειναι και αρκετά παλιό, δεν ξερω και ο i3 380m εαν αξίζει κλπ. Είναι σε άριστη κατάσταση, με το κουτί του τα χαρτια του, και γενικά ότι είχε μέσα όταν το αγόρασα. Το είχα πάρει 400 ευρώ οπότε θεώρησα ότι είναι μια καλή τιμή. Εσύ τι προτείνεις; θα έλεγα να ξεκινησεις απο 100 και βλέποντας και κάνοντας μετά. Με 50 ειναι σκότωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σκότωμα δε το συζητάμε, με τίποτε κάτω απο 100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sadsouls Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχω μια μαμα ψυκτρα ενος i7 4790k και θελω να την πουλησω επειδη εβαλα υδροψυξη . Ειναι αχρησιμοποιητη . Βασικα δεν την εχω βγαλει καν απο το κουτι .Ποσο μπορει να πουληθει ? Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2015 από sadsouls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το case της υπογραφης μου σε γενικα καλη κατασταση (μονο μειον οτι εχει σπασει ο μηχανισμος που ανοιγει και κλεινει η μια πορτα) θα πιασει κατι ή παει για χαρισμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 7970 της Gigabyte αυτη με τους 3 ανεμιστηρες μαλλον χωρις εγγυηση στα 150 ειναι καλα να την παρω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εγω δεν θα εδινα για 7970 πανω απο 140-150 χωρις εγγυηση οποτε καλα εισαι πιστευω..Σε καμια περιπτωση κατι 190αρια που βλεπω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 7970 της Gigabyte αυτη με τους 3 ανεμιστηρες μαλλον χωρις εγγυηση στα 150 ειναι καλα να την παρω; Μια χαρά την παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chicken32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εχω μια μαμα ψυκτρα ενος i7 4790k και θελω να την πουλησω επειδη εβαλα υδροψυξη . Ειναι αχρησιμοποιητη . Βασικα δεν την εχω βγαλει καν απο το κουτι .Ποσο μπορει να πουληθει ? Εφόσον ο επεξεργαστής είναι ακόμα στην εγγύηση, θα ήταν λάθος να την πουλήσεις, καθώς η εγγύηση ισχύει εφόσον έχεις την μαμά ψύκτρα. Διαφορετικά, θα έλεγα €10, αν και νομίζω ότι είναι ίδια με όλες τις ψύκτρες των socket 1150 και δεν έχει διαφορά ότι προήλθε από 4790k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Γεια σας πείτε μου σας παρακαλώ μια τιμή για αυτό http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/pc-components/memory/computer-laptop-memory/geil-orange-dragon-ddr2-800mhz-269326/review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις