Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να πάει 20 πάνω ...και 100 κάτω λόγο ότι την άνοιξα ?

Το οτι δεν την εχεις ανοιξει ειναι ενα μεγαλο + στο να φυγει γρηγορα στην τιμη που φευγουν οι μεταχειρισμενες.μην νομιζεις οτι απο εκει που οι αλλες φευγουν στα 200 αυτη θα φυγει στα 220-230.

εκτος και εαν το διευκρινισεις στην αγγελια οτι δεν εχει ανοιχτει αλλα εαν θελετε την ανοιγεις να δεις για το θεμα του ξεκλειδωματος παντα με συνοδεια φωτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω μια ακριβώς ίδια στον υπολογιστή μου και ξεκλειδώνει δε χρειάζεται να την ανοίξω. Όποιος την πάρει και θέλει να την ξεκλειδώσει μπορεί να το κάνει μόνος του νομίζω

ωραιο νημα ανοιξες τοπικ σταρτερ. θελω να πω κατι που μου την σπαει στις αγγελιες ειναι οτι αν π.χ εχεις κατι που στα μαγαζια κοστιζει 150 ευρω και το πουλας μεταχειρισμενο π.χ στα 80 ευρω που πιστευω ειναι καλη τιμη. σου κανουνε παζαρια . οκ το δεχομαι. αν πας και το βαλεις 60 (για να αποφυγεις τα παζαρια) παλι στο κανουνε παζαρι. ε κατσε ρε φιλε δηλαδη απο 150 στο βαζει 60 και κανεις παζαρι? ποσο γυφτουλας? ειχα βαλει ενα PSP Στην καλυτερη τιμη του ινσομνια κια ποιο προσφατα αγορασμενο απο ολα ,το ειχα μερικους μηνες και μου κανουνε παζαρια. το καταλαβαινω πως οι καιροι ειναι δυσκολοι και ο κοσμος δεν εχει λεφτα, αλλα αμα δεν εχεις λεφτα τι το θες το PSP?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά στις αγγελίες βλέπεις περίεργα πράγματα... Πάντα θέλουμε χαμηλότερες τιμές από τα μαγαζιά αλλά όταν φτάσει η ώρα να πουλήσουμε εμείς κάτι ζητάμε τα μαλλιά της κεφαλής μας. Δεν το λέω για εσένα aggeluska, δεν έχω και σχέση με αυτές τις κονσόλες. Όποιος κάνει μια βόλτα στα έτοιμα συστήματα θα καταλάβει τι εννοώ

Επεξ/σία από SlimData

επειδη αποφασισα τελικα να παρω laptop

ποσο νομιζετε μπορω να τα πουλησω ?

τροφοδοτικο corsair 430v2 αγορασμενο πριν ενα μηνα

μητρικη Gigabyte A55M-S2V αγορασμενο πριν ενα μηνα

επεξεργαστης AMD A8 X4 3850 αγορασμενος πριν 3 μερες

Κουτί υπολογιστή ASUS TA-822 αγορασμενο πριν ενα μηνα

ολα εχουν κουτια ,manual και αποδειξεις ,

Να μάθεις να μην απαντάς και να εμπλουτίζεις την ignore list σου σε τέτοιες περιπτώσεις

Ετσι,με εχουν πρηξει και μενα για την συστηματαρα που πουλαω στα ''ετοιμα συστηματα''.Μου εστειλε καποιος προταση 200 ευρω!:lol:

Και για απαντηση τον παρεπεμψα σε ενα συστημα με pentium 4 που ειχε βαλει καποιος.

Αν παλι εχεις διαθεση για λιγο πλακα ειναι διασκεδαστικο,λες ας πουμε τοσο σου αφηνω το κουτι και μια ρωσικη τσοντα.:P

Ετσι,με εχουν πρηξει και μενα για την συστηματαρα που πουλαω στα ''ετοιμα συστηματα''.Μου εστειλε καποιος προταση 200 ευρω!:lol:

Και για απαντηση τον παρεπεμψα σε ενα συστημα με pentium 4 που ειχε βαλει καποιος.

Αν παλι εχεις διαθεση για λιγο πλακα ειναι διασκεδαστικο,λες ας πουμε τοσο σου αφηνω το κουτι και μια ρωσικη τσοντα.:P

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Το ακόμη ποιο εκνευριστικό θεωρώ πως είναι η φιλοσοφία του''άμα γουστάρεις'' με την οποία κάποιοι λειτουργούν.

Δηλαδή για όνομα του Θεού , οκ καταλαβαίνω το παζάρι αλλά αυτό το τσαμπουκοτραμπούκικο δεν το καταλαβαίνω.

Μα είναι λογικό να μην γουστάρω ρε φίλε....η αγγελία έχει τιμή αν δε σου κάνει αγνόησε τη μην το παίζεις κάποιος.

Όχι δεν γουστάρω.

Καλό αυτό με την Ignore list , ομολογώ πως δεν το έχω εντρυφήσει.

επειδη αποφασισα τελικα να παρω laptop

ποσο νομιζετε μπορω να τα πουλησω ?

τροφοδοτικο corsair 430v2 αγορασμενο πριν ενα μηνα 30

μητρικη Gigabyte A55M-S2V αγορασμενο πριν ενα μηνα 40

επεξεργαστης AMD A8 X4 3850 αγορασμενος πριν 3 μερες 80

Κουτί υπολογιστή ASUS TA-822 αγορασμενο πριν ενα μηνα 20

ολα εχουν κουτια ,manual και αποδειξεις ,

Άρα ~170 :)

@Petrosmou 480-520, σε αυτό το range νομίζω, αν είναι άριστο.

Ναι, το "σφραγισμένος" μετράει οπότε ίσως και κάτι σαν 90-95... αλλά όχι παραπάνω μιας και ~115 τον βλέπω στα μαγαζιά, και για να κινηθεί κάποιος προς αγγελία συνήθως δεν θέλει να πληρώσει retail price :/

Παίδες ήρθε το iPad 3 και πρέπει να ξεπουλήσουμε γιατί λεφτά δεν υπάρχουν!

Wd live με ψιλοφθορές και

Εξωτερικός USB 3 1tb buffalo....

Ά επίσης iPad 2 7 μηνών!

Sent from my iPad using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...