Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Ποςο Να πουλήσω Μια gtx 970 gigabyte g1 gaming αγορασμένη πριν 1,5 μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα χωρίς την απόδειξη της! Με το κουτί και τη συσκευασία εννοείται όλα κομπλέ.

Φαντασου οτι καινουργια κανει 395€ .300 € χωρις αποδειξη πιστευω ειναι μια δικαια τιμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

^
Και απόδειξη να μην έχει, αν έχει εγγύηση από τον κατασκευαστή ή τέλος πάντων κάποιο τρόπο να καλυφθεί ο αγοραστής, 340 (-20%) τα πιάνει πολύ άνετα.

Από την άλλη, αν δεν έχει τίποτα από αυτά, στα 300€ για μένα θα ήταν λόγος να το σκεφτώ να τα ρισκάρω.
Έχουμε ακούσει όλοι τις δοξασίες για το πόσο κλοκάρουν οι 970 και το μέλος έχει 9 ποστς και 0 αξιολογήσεις.
Αν ήταν να γλιτώσω λιγότερα από τόσα θα προτιμούσα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να πάρω μια καινούρια να τελειώνω, παρά να μου κάτσει κάνα κάρβουνο.

Επίσης μια μικρή σημείωση μιας που έπεσε το μάτι μου:
υπάρχει και η windforce έκδοση που είναι στα ~360.
Οι διαφορές είναι ένα τόσο δα εργοστασιακό όβερκλοκ και το backplate.

• Like 1

^

Και απόδειξη να μην έχει, αν έχει εγγύηση από τον κατασκευαστή ή τέλος πάντων κάποιο τρόπο να καλυφθεί ο αγοραστής, 340 (-20%) τα πιάνει πολύ άνετα.

Από την άλλη, αν δεν έχει τίποτα από αυτά, στα 300€ για μένα θα ήταν λόγος να το σκεφτώ να τα ρισκάρω.

Έχουμε ακούσει όλοι τις δοξασίες για το πόσο κλοκάρουν οι 970 και το μέλος έχει 9 ποστς και 0 αξιολογήσεις.

Αν ήταν να γλιτώσω λιγότερα από τόσα θα προτιμούσα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να πάρω μια καινούρια να τελειώνω.

Επίσης μια μικρή σημείωση μιας που έπεσε το μάτι μου:

υπάρχει και η windforce έκδοση που είναι στα ~360.

Οι διαφορές είναι ένα τόσο δα εργοστασιακό όβερκλοκ και το backplate.

Να προστεθει οτι πριν 3 μηνες η G1 εκανε 380 , και με το φιασκο του 3,5+0,5 ΑΝΕΒΗΚΑΝ οι τιμες τους ( ακουσον ακουσον) και τωρα εχουν αρχισει να ξαναπεφτουν . Κατ'εμε η 970 επρεπε να κανει 350€ η g1 και κανα 300 η reference.

Πόσο να δώσει φίλος μια Asus triton 85 ψύκτρα, αχρησιμοποίητη στο κουτί της?

https://www.asus.com/Thermal_Solution/Triton_85/

http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_triton85/

παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Βασικά τιμολόγιο έχει κοπεί και ψάχνω τρόπο αν μεταβιβάζεται η εγγύηση αφού εκδοθεί το παραστατικό από μέρους μου. Την είχα αγοράσει 440 με το witcher 3 από msystems. Btw οι τιμές δεν ανέβηκαν από το φιάσκο με τη μνήμη αλλά από την ισοτιμία eur/usd. Το ότι οι έμποροι είχαν stockarei και βγάζουν χρήμα είναι μέσα στο παιχνίδι.

τελικά δηλαδή αυτό που προτείνετε εσείς είναι 300 € αν δεν μεταβιβάζεται η εγγύηση (μου φαίνεται ψιλό αδύνατον) ενώ αν μεταβιβάζεται η εγγύηση πόσο λέτε?

Μόλις με ενημέρωσαν από το mysystems ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά. η κάρτα btw δεν έχει γίνει overclock γιατί στο pc που είναι τρώει bottleneck, δηλαδή με hwinfo64 kai riva την δείχνει 40-50% και τη cpu 100% :P

• Like 1

παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Βασικά τιμολόγιο έχει κοπεί και ψάχνω τρόπο αν μεταβιβάζεται η εγγύηση αφού εκδοθεί το παραστατικό από μέρους μου. Την είχα αγοράσει 440 με το witcher 3 από msystems. Btw οι τιμές δεν ανέβηκαν από το φιάσκο με τη μνήμη αλλά από την ισοτιμία eur/usd. Το ότι οι έμποροι είχαν stockarei και βγάζουν χρήμα είναι μέσα στο παιχνίδι.

τελικά δηλαδή αυτό που προτείνετε εσείς είναι 300 € αν δεν μεταβιβάζεται η εγγύηση (μου φαίνεται ψιλό αδύνατον) ενώ αν μεταβιβάζεται η εγγύηση πόσο λέτε?

Μόλις με ενημέρωσαν από το mysystems ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά. η κάρτα btw δεν έχει γίνει overclock γιατί στο pc που είναι τρώει bottleneck, δηλαδή με hwinfo64 kai riva την δείχνει 40-50% και τη cpu 100% :P

Σου είπα, για κάρτα 40 ημερών και αφού καλύπτεται και ο αγοραστής, για μένα ένα -20% είναι τίμιο, δηλαδή γύρω στα 340.

Αφού δεν έχεις ξαναπουλήσει σε ενημερώνω ότι ίσως κάποιος να θέλει να την τσεκάρει και από κοντά (εγώ το κάνω σχεδόν πάντα).

Αυτό είναι δικιά σου απόφαση προφανώς, αλλά δε νομίζω να σου κοστίζει κάτι εκτός και αν παίζει κάτι άλλο (προσωπικό/θέμα χώρου η ό,τι άλλο) που δεν μας απασχολεί εδώ πέρα.

Πάλι καλά που υπάρχει και αυτό thread και δεν μας βγαίνουν τα μάτια. Samsung 22" 223BW, πόσο λέτε να φεύγει 40~50€ είναι καλή τιμή ; 2009 αγορασμένη.

40 είναι σχετικά οκ για μη FullHD και μη LED μοντέλο του ~'07.

Σημαντικό που έχει DVI.

• Like 2

καλησπέρα ποσο να πουλησω αυτή τη καρτα ?http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=656 αξιζει για να παρω μια άλλη  ? η μπα /

Και 50άρι μπορείς αν έχεις υπομονή. Στα 40 θα φύγει σύντομα όμως! ;)

• Like 1

Πόσο κοστολογείται σήμερα μια μεταχειρισμένη GTX 750 Ti ? Σκέφτομαι να βάλω μια αγγελία ζήτησης. 80-100?

Από 100 μέχρι 120 την έχω βρει στο insomnia πάντως.Πιο κάτω δύσκολα γιατί είναι αρκετά τσιμπημένη ακόμα η τιμή της!

• Like 1

Έχει πολυ χαμηλό tdp (55-65w) για τις επιδόσεις της, όντως έχει κρατήσει τιμή ακόμα. Βρήκα αυτή την τιμή . Από 120 ίσως να τα αξίζει για καινούργια. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...