Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ξεχναμε οτι οι περισσοτεροι i5 3-4 γενιας ειναι πολυ καλυτεροι απο τον 920 που βραζει.

Εγω θα του ελεγα να βρει ενα κουτακι με τροφοδοτικο απο αγγελια και εναν δισκο να τα βαλει μεσα και να τον πουλησει σαν ολοκληρη μοναδα ποιο ευκολα θα του φυγει σε καποιον που δεν ξερει πολλα πολλα και θα ενθουσιαστει στο ακουσμα της λεξης i7 παρα να το δωσει σε κομματια.

Ακομα και σαν σετ λιγο δυσκολα θα του φυγει γιατι αυτος που παιρνει hardware για να στησει υπολογιστη εχει την Α γνωση για το ποσο αξιζει η αγορα αυτου του συστηματος και δεν μιλαω για χρηματικη αξια αλλα για αξια σαν hardware

Δε θελω να κοροιδεψω κανεναν και ελπιζω οποιος ενδιαφερεται να τα παρει.. να ξερει τι παιρνει οποτε αυτα περι ι7 ας τα αφησουμε καλυτερα. Εγω για αυτο το μηχανημα ειχα υπολογισει να βαλω xeon x5650/60 και να του δωσω νεα πνοη,, αλλα ετυχε και πηρα το νεο συστημα οποτε δε το προχωρησα.. Οποιος ενδιαφερεται να τα παρει ελπιζω να ξερει οτι μπορει να βαλει 6πυρηνο / 12 thread xeon πανω, και για αυτο δε θελω να τα σκοτωσω.. Η ελεγα να παρω εγω τον xeon, να τον κλοκαρω στα 4.4-4.6 και μετα να δωσω το σετ.. Ακομα το σκεφτομαι.

Τωρα το να δωσω ενα high end παλιο συστημα (που μπορει να αναβαθμιστει σε xeon) για ενα 200αρι απλα δε μου φαινεται και πολυ λογικο.. ισως ειναι το οτι τα λεφτα δεν τα εχω πραγματικη αναγκη (το πολυ να βαλω καμμια custom υδροψυξη με τα λεφτα), για αυτο και μου φαινεται μικρο το ποσο.. Απο την αλλη μπορει να το λεω για συναισθηματικους λογους.. Αλλα δεν εχω δει κανεναν να πουλαει fx 8350 με 12γιγα ραμ και high end μητρικη στα 200 ευρω (που μπορει να συγκριθει σε επιδοσεις με τον 920 σαν σετ).. οποτε δε ξερω.

Τη μητρικη 150 ευρω να την εδινα.. πες πως πουλαγα και τη ραμ.. τον επεξεργαστη μονο του ποιος θα τον επαιρνε.. ναι μεν ειναι πολυ καλο κομματι, απο την αλλη δεν υπαρχουν ατομα με μητρικες.. Καθε μερα βλεπω αγγελιες αναζητησης μητρικων 1366 (μαθανε το κολπακι με τους 6πυρηνους xeon φαινεται.. και μου φαινεται οτι ειμουν απο τους πρωτους που ειχα αναφερθει σε αυτους εδω στο insomnia :devil: )

PS: LLEFTERIS@ απο nehalem σε haswell μιλαμε για 30% ipc increase, δεν ειναι και τιποτα το τρομερο για 7 χρονια διαφορα. Ειδικα αν αναλογιστεις οτι στο 1366 παιρνουν oc οι xeon και ειναι παμφθηνοι.

• Like 2
Δημοσ.

πουλα την μητρικη  + την ψυχτρα+ τις μνημες και τον επεξεργαστη ειτε βαλε τον πολυ χαμηλα ειτε κρατα τον  . ειναι καλος επεξεργαστης αλλα χωρις μητρικη ειναι δυσκολο να τον αγορασει κανεις.

εγω αυτο θα εκανα. Αν δεν χρειαζεσαι τα λεφτα μπορεις να τον δωσεις φτηνα-τσαμπα σε κανενα ξαδερφακι-φιλο-συγγενη.

Αν μπορουσες να πουλησεις τον 920 μονο , εγω θα το εκανα και θα επαιρνα εναν εξαπυρηνο. και θα το δοκιμαζα για το πειραμα και μονο.

Οταν πηρα το πισι μου σκεφτομουν σοβαρα να παω σε 6πυρηνο nehalem αλλα δεν εγινε ...

Δημοσ.

Δε θελω να κοροιδεψω κανεναν και ελπιζω οποιος ενδιαφερεται να τα παρει.. να ξερει τι παιρνει οποτε αυτα περι ι7 ας τα αφησουμε καλυτερα. Εγω για αυτο το μηχανημα ειχα υπολογισει να βαλω xeon x5650/60 και να του δωσω νεα πνοη,, αλλα ετυχε και πηρα το νεο συστημα οποτε δε το προχωρησα.. Οποιος ενδιαφερεται να τα παρει ελπιζω να ξερει οτι μπορει να βαλει 6πυρηνο / 12 thread xeon πανω, και για αυτο δε θελω να τα σκοτωσω.. Η ελεγα να παρω εγω τον xeon, να τον κλοκαρω στα 4.4-4.6 και μετα να δωσω το σετ.. Ακομα το σκεφτομαι.

Τωρα το να δωσω ενα high end παλιο συστημα (που μπορει να αναβαθμιστει σε xeon) για ενα 200αρι απλα δε μου φαινεται και πολυ λογικο.. ισως ειναι το οτι τα λεφτα δεν τα εχω πραγματικη αναγκη (το πολυ να βαλω καμμια custom υδροψυξη με τα λεφτα), για αυτο και μου φαινεται μικρο το ποσο.. Απο την αλλη μπορει να το λεω για συναισθηματικους λογους.. Αλλα δεν εχω δει κανεναν να πουλαει fx 8350 με 12γιγα ραμ και high end μητρικη στα 200 ευρω (που μπορει να συγκριθει σε επιδοσεις με τον 920 σαν σετ).. οποτε δε ξερω.

Τη μητρικη 150 ευρω να την εδινα.. πες πως πουλαγα και τη ραμ.. τον επεξεργαστη μονο του ποιος θα τον επαιρνε.. ναι μεν ειναι πολυ καλο κομματι, απο την αλλη δεν υπαρχουν ατομα με μητρικες.. Καθε μερα βλεπω αγγελιες αναζητησης μητρικων 1366 (μαθανε το κολπακι με τους 6πυρηνους xeon φαινεται.. και μου φαινεται οτι ειμουν απο τους πρωτους που ειχα αναφερθει σε αυτους εδω στο insomnia :devil: )

PS: LLEFTERIS@ απο nehalem σε haswell μιλαμε για 30% ipc increase, δεν ειναι και τιποτα το τρομερο για 7 χρονια διαφορα. Ειδικα αν αναλογιστεις οτι στο 1366 παιρνουν oc οι xeon και ειναι παμφθηνοι.

Μην το σπάσεις το σετ με τιποτα και φυσικά μην αρχίσεις να τρέχεις για να το δώσεις,αν δεν έχεις θέμα να θες τα χρηματα άμεσα άστο και θα πουληθεί πολύ παραπανω απο 200ε άλλα όλο μαζί.Θα βρεθεί αγοραστής αν δεν βιάζεσαι 

edit 

αυτό το ενεργοβόρο έχει καταντήσει γραφικό πια 

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ενας επεξεργαστης η μητρικη, οσο και αν κοστιζαν πριν 7 χρονια ανα πασα στιγμη μπορει να χαλασουν και δεν υπαρχει εγγυηση,δηλαδη ρισκαρεις χρηματα που μπορεις να αγορασεις καινουργιο υλικο καλυτερο.Παλιο τσιπσετ,χωρις υποστηριξη usb3,pci-e 3, και αλλων καινουργιων τεχνολογιων και καταπονημενο με overclocking και αρκετα ενεργοβορο.Αλλο αν το εδινες στα 3 χρονια οταν δηλαδη εληγαν οι εγγυησεις,παλι ειναι ρισκο αλλα με βαση τις πιθανοτητες θα ηταν ρισκο λογικο και θα αξιζε ετσι και εσυ θα κερδιζες και ο αγοραστης.

Εγω στη θεση σου θα το κρατουσα για δευτερο. :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.Μπορείτε να μου πείτε πόσο μπορεί να πιάσει το σύστημα της υπογραφής μου εκτός από τα περιφερειακά. Εγγύηση έχει μόνο ο ssd.

Δημοσ.

Ένα Acer Aspire One 725 με C70 CPU,HD7290 GPU,2GB DDR3 RAM σε άριστη κατάσταση με φορτιστή και μπαταρία,πόσο πιάνει;;

Δημοσ.

Καλησπέρα.Μπορείτε να μου πείτε πόσο μπορεί να πιάσει το σύστημα της υπογραφής μου εκτός από τα περιφερειακά. Εγγύηση έχει μόνο ο ssd.

350 ευρω

Δημοσ.

Ένα Acer Aspire One 725 με C70 CPU,HD7290 GPU,2GB DDR3 RAM σε άριστη κατάσταση με φορτιστή και μπαταρία,πόσο πιάνει;;

Πιστεύω κανα 150άρι το μέγιστο. Έχει πάρα πολύ λίγη μνήμη και σίγουρα η μπαταρία μετά απο τόσα χρόνια χρήσης θέλει αντικατάσταση.

Δημοσ.

Πιστεύω κανα 150άρι το μέγιστο. Έχει πάρα πολύ λίγη μνήμη και σίγουρα η μπαταρία μετά απο τόσα χρόνια χρήσης θέλει αντικατάσταση.

Το έβαλα 115 και βλέπουμε.Η μπαταρία κρατάει καλά πάντως,ακόμα...

Δημοσ.

Οχι γιατι με 240 παιρνεις καινουριο και με καλυτερο επεξεργαστη απο το δικο σου που ειναι 1Ghz και μονο 512 μνημη.

http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/350461/15-6.html?keyphrase=laptop

http://www.cpu-world.com/Compare/911/AMD_E1-Series_E1-2100_vs_Intel_Mobile_Celeron_N2840.html

Δημοσ.

Οχι γιατι με 240 παιρνεις καινουριο και με καλυτερο επεξεργαστη απο το δικο σου που ειναι 1Ghz και μονο 512 μνημη.

http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/350461/15-6.html?keyphrase=laptop

http://www.cpu-world.com/Compare/911/AMD_E1-Series_E1-2100_vs_Intel_Mobile_Celeron_N2840.html

πόσο προτείνεις δλδ ,έχει 4 gb ραμ

Δημοσ.

Το κακο με αυτα τα φορητα ειναι οτι μνημη αλλαζεις επεξεργαστη δεν μπορεις να αλλαξεις.

Για τιμη δεν ξερω ισως 150

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Πόσο περίπου πιάνει το παρακάτω σύστημα;

Case: Corsair 600t special edition white

MB: Gigabyte EP35C-DS3R

Intel Q6700 Core 2 Quad 2,67GHz

RAM Kingston DDR2 800MHz 2x2Gb

MSI gtx 460 Cyclone 768Mb

Western digital 500 GB Caviar Blue

PSU: Cooler master Extreme power Plus 650 watt

DVD writer

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...