Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To καλύτερο για μένα είναι αυτό http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Το έγραψα δημόσια αν θέλει να το δει κανείς άλλος ;)

αυτο σου βγαζει συνολικα τα watt εμεις μιλαμε για motherboard απο μονη της ποσα watt ζηταει..

Αμα δεν γνωριζουμε καλο ειναι να μη γραφουμε ανακρiβειες..

Ο φιλος ο αλλος δεν μπηκε καν στο κοπο να γραψει σε πμ

Επεξ/σία από SPANK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο σου βγαζει συνολικα τα watt εμεις μιλαμε για motherboard απο μονη της ποσα watt ζηταει..

Αμα δεν γνωριζουμε καλο ειναι να μη γραφουμε ανακρiβειες..

Ο φιλος ο αλλος δεν μπηκε καν στο κοπο να γραψει σε πμ

Αυτο εστι οτι ειπε παπαρια για τα ρευματα παραπανω τις mobo.

http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine

Ξαναδές το, χωρίς τίποτα επιλεγμένο έχει 34 βαττ, αλλάζεις την μητρική σε σερβερ, έχεις 110.

Οπότε σου λέει κατανάλωση μητρικής αποκλειστικά. Κατα μέσο όρο γιατί δεν είναι προφανώς όλες ίδιες...

Αλλά ναι, ο τρόπος σου είναι... άμπαλος και δεν έχει θέση εδώ μέσα!

το site ειναι απο τα ποιο καλα watt calculator + απο την άλλη μπορείς  να δεις στο manual ποσο αναφέρει οτι χρειάζεται  η μητρική( αν γράφει.. )...  που ειναι σχετικά ελάχιστο .. απο αυτο που χρειάζεται    cpu και gpu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

όσο για το αν δεν μας αρέσει   κάποια απάντηση την προσπερνούμε + υπάρχει και το google.

Καλημερα παιδια,

εχω βαλει σε αγγελια τα εξεις κομματια.

Asus Rampage 2 extreme

i7 920 (τον εχω παει μεχρι τα 4,4 με 1.3 ρευμα, μαλλον παει και παραπανω αλλα δεν το εχω δοκιμασει), δινεται με τη στοκ ψυκτρα, αλλα υπαρχει και η true spirit 140 power που μπορω να δωσω μαζι εαν το θελει ο αγοραστης

12gb corsair vengeance RAM (λιγων μηνων, εγγυηση lifetime) + corsair GT Airflow FAN

Πραγματικα δε ξερω ποσο να τα δωσω. Εγω δε τα χρειαζομαι, εχω ειδη καινουριο συστημα, και με καλυπτει για τη δουλεια που κανω πλεον, και ουτε εχω χρονο να ασχοληθω με παιχνιδια, οποτε το δευτερο pc απλα καθεται. Ειχα ΠΟΛΛΕΣ προσφορες, αλλα οι περισσοτεροι θελανε μονο τη μητρικη (ενας προσφερθηκε να την παρει στα 150 ευρω μαλιστα), και οσοι θελαν ολο το σετ, δε διναν και πολλα λεφτα να πω την αληθεια, οποτε δε δεχτηκα να τα σκοτωσω.

Τι θα κανατε εσεις? Αξιζει να δωσω μονο τη μητρικη, και να δωσω ραμ/επεξεργαστη ξεχωριστα? Αν τα δωσω ολα μαζι (με η χωρις την true spirit) ποσο πιανει λετε (μια δικαιη τιμη και για αγοραστη και για πωλητη)?

Ευχαριστω πολυ.

PS: Εχω και μια 6950 2gb asus dcuii (με dual bios). Ποσο πιανει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια,

Asus Rampage 2 extreme

i7 920 (τον εχω παει μεχρι τα 4,4 με 1.3 ρευμα, μαλλον παει και παραπανω αλλα δεν το εχω δοκιμασει), δινεται με τη στοκ ψυκτρα, αλλα υπαρχει και η true spirit 140 power που μπορω να δωσω μαζι εαν το θελει ο αγοραστης

12gb corsair vengeance RAM (λιγων μηνων, εγγυηση lifetime) + corsair GT Airflow FAN

Πραγματικα δε ξερω ποσο να τα δωσω. Εγω δε τα χρειαζομαι, εχω ειδη καινουριο συστημα, και με καλυπτει για τη δουλεια που κανω πλεον, και ουτε εχω χρονο να ασχοληθω με παιχνιδια, οποτε το δευτερο pc απλα καθεται. Ειχα ΠΟΛΛΕΣ προσφορες, αλλα οι περισσοτεροι θελανε μονο τη μητρικη (ενας προσφερθηκε να την παρει στα 150 ευρω μαλιστα), και οσοι θελαν ολο το σετ, δε διναν και πολλα λεφτα να πω την αληθεια, οποτε δε δεχτηκα να τα σκοτωσω.

Τι θα κανατε εσεις? Αξιζει να δωσω μονο τη μητρικη, και να δωσω ραμ/επεξεργαστη ξεχωριστα? Αν τα δωσω ολα μαζι (με η χωρις την true spirit) ποσο πιανει λετε (μια δικαιη τιμη και για αγοραστη και για πωλητη)?

Ευχαριστω πολυ.

Πιστευω για να ειμαστε καλοι και δικαιοι πωλητες πρεπει να φερνουμε το εαυτο μας,για τον οποιο ειναι φυσικο να θελουμε το καλυτερο,στην θεση του αγοραστη και να αναρωτηθουμε,θα αγοραζαμε ποτε υλικο 7 χρονων? Μονο σε τρομερα φτηνη τιμη

:Απλα κρατησε το για δευτερο μεχρι να πεθανει.Μεταχειρισμενο υλικο ειναι μεχρι 3 χρονια το πολυ,παραπανω ειναι βευκολακας. :)

H 6950 γυρω στα 100 ευρω,νομιζω δεν υποστηριζει Mantle.

Επεξ/σία από benign
  • Like 2

Καλημερα παιδια,

Asus Rampage 2 extreme

Ευχαριστω πολυ.

Δωσε τα κομματια ξεχωριστα. Περισσοτερα θα βγαλεις. Το pc αξιζει, αν δεν θελει καποιος δεν παιρνει καν μεταχειρησμενα αλλα οι καιροι ειναι δυσκολοι. Δωσε την μητρικη 150, πριν αλλαξει γνωμη :P

• Like 2

Αν δωσει σκετη την μητρικη μετα τον επεξεργαστη και ισως και τις μνημες θα τις κρατησει για συλογη hardware λογω οτι οι 9-10 εχουν επεξεργαστη για αυτο το socket και ψαχνουν μητρικη.

• Like 1

Αν δωσει σκετη την μητρικη μετα τον επεξεργαστη και ισως και τις μνημες θα τις κρατησει για συλογη hardware λογω οτι οι 9-10 εχουν επεξεργαστη για αυτο το socket και ψαχνουν μητρικη.

Ισχυει οι μητρικες αυτου του socket ειναι πολυ σπανιες και πουλιουνται ακριβα.

• Like 1

Μην ξεχναμε οτι οι περισσοτεροι i5 3-4 γενιας ειναι πολυ καλυτεροι απο τον 920 που βραζει.

Εγω θα του ελεγα να βρει ενα κουτακι με τροφοδοτικο απο αγγελια και εναν δισκο να τα βαλει μεσα και να τον πουλησει σαν ολοκληρη μοναδα ποιο ευκολα θα του φυγει σε καποιον που δεν ξερει πολλα πολλα και θα ενθουσιαστει στο ακουσμα της λεξης i7 παρα να το δωσει σε κομματια.

Ακομα και σαν σετ λιγο δυσκολα θα του φυγει γιατι αυτος που παιρνει hardware για να στησει υπολογιστη εχει την Α γνωση για το ποσο αξιζει η αγορα αυτου του συστηματος και δεν μιλαω για χρηματικη αξια αλλα για αξια σαν hardware

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...