Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενα pc με αυτα τα χαρακτηριστικα ποσο πιανει?

cpu g3258

mobo asus b85m-g

ram 8gb crucial ballistix 1866(οι κιτρινες)

case coolermaster n200

psu thermaltake se 530w

cpu cooler coolermaster t4

hhd caviar blue 500gb

ssd kingston hyperx 120gb

gpu 270x toxic 2gb

Ολα με τις εγγυησεις τους

Ποσο καιρο το εχετε?Φαινεται σχετικα καινουργιο.Αν το εχετε συνολικα κοντα στον ενα χρονο,υπολογιστε τις τρεχουσες τιμες και κοψτε ενα 30 % περιπου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

~85-90 θα πιασει πιστευω.... Προσωπικά δε θα το επαιρνα καθαρά λόγω κατανάλωσης και ηλικίας αλλα το σίγουρο είναι ότι βγαζει ακόμα δουλειά...

την καταναλωση που την βλεπεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την καταναλωση που την βλεπεις;

Στο TDP στη σελίδα του κατασκευαστή.

http://ark.intel.com/products/30790/Intel-Core2-Quad-Processor-Q6700-8M-Cache-2_66-GHz-1066-MHz-FSB

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 1

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα τα φώτα κάποιου ειδικού καθότι εγώ δεν το κατέχω το άθλημα. Έπεσαν πρόσφατα στα χέρια μου κάποιοι σπάνιοι δίσκοι βινυλλίου Edison οι οποίοι με ενα γρήγορο search στο ebay αξίζουν απο 10€ έως 100€ ο καθένας. Επειδή δεν θέλω να μπλέξω με ebay και να ριψοκινδυνέψω να φτάσουν οι δίσκοι σε άλλη ήπειρο σε 12 κομμάτια, ξέρει κάποιος αν μπορώ να βρω αγοραστή στην Ελλάδα? Θα ήθελα κατα προτίμηση να τους δώσω όλους μαζί και σε κάποιον που να γνωρίζει. Με το δικό μου μάτι φαίνονται όλοι Near Mint αλλά διαφορετικό το δικό μου μάτι απο εκείνο ενός ειδικού. Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει ή έστω αν γνωρίζει κάποιον που γνωρίζει, ας μου στείλει ένα μηνυματάκι.

Σας ευχαριστώ.

Καλησπέρα έχω ένα pc και θα ήθελα να ακούσω γνώμες για το πόσο πιστεύεται οτι αξίζει να πωληθεί αυτήν την στιγμή.

Πληροφοριακά καινούργιο να το φτιάξεις έχει 2400+ τώρα.

Λοιπόν το έχω 1 χρόνο + ( εκτός της Κάρτας/SSD/Ram που είναι καινούργια )

CPU: I7-4770k

Cooler: Corsair H60

Motherboard: Asus Sabertooth Z87

RAM:Corsair Vengeance Pro Gold 2x8GB 1600mhz

GPU: EVGA GTX970 SC ACX 2.0

PSU: Corsair AX760

SSD: Samsung 850 EVO 250GB

HDD: Baracuda 2TB

Case : Thermaltake Level 10 GT Black
Monitor: BenQ XL2430T

Να σημειωθεί οτι το PC κάθε 1 βαριά 2 μήνες καθαρίζεται όλο και δουλεύει πάντα μαξ 35 βαθμούς μέσα το case με 3x200mm fanakia. Η Κάρτα γραφικών πχ δεν έχει κόκκο σκόνης μέσα. Σας ανεβάζω και κάποιες φωτογραφίες.

post-275673-0-79525000-1432292037_thumb.jpg

post-275673-0-87844300-1432292064_thumb.png

post-275673-0-15106500-1432292093_thumb.png

post-275673-0-54955200-1432292114_thumb.jpg

Καλησπέρα έχω ένα pc και θα ήθελα να ακούσω γνώμες για το πόσο πιστεύεται οτι αξίζει να πωληθεί αυτήν την στιγμή.

Πληροφοριακά καινούργιο να το φτιάξεις έχει 2400+ τώρα.

Λοιπόν το έχω 1 χρόνο + ( εκτός της Κάρτας/SSD/Ram που είναι καινούργια )

CPU: I7-4770k

Cooler: Corsair H60

Motherboard: Asus Sabertooth Z87

RAM:Corsair Vengeance Pro Gold 2x8GB 1600mhz

GPU: EVGA GTX970 SC ACX 2.0

PSU: Corsair AX760

SSD: Samsung 850 EVO 250GB

HDD: Baracuda 2TB

Case : Thermaltake Level 10 GT Black

Monitor: BenQ XL2430T

Να σημειωθεί οτι το PC κάθε 1 βαριά 2 μήνες καθαρίζεται όλο και δουλεύει πάντα μαξ 35 βαθμούς μέσα το case με 3x200mm fanakia. Η Κάρτα γραφικών πχ δεν έχει κόκκο σκόνης μέσα. Σας ανεβάζω και κάποιες φωτογραφίες.

Σε υλικο που ειναι μεχρι ενα χρονο η και καινουργιο,υπολογιζεις την τρεχουσα αξια στην αγορα και αφαιρεις απο 20% μεχρι 30% το πολυ. Το μηχανημα σου ειναι καλο.

Το προβλημα ομως με τα ακριβα μηχανηματα ειναι οτι συνηθως τα αγοραζουν ατομα που ειναι ευπορα. Ενας λοιπον που μπορει να διαθεσει 2000 ευρω+ για ενα PC εχει και προσωπικες απαιτησεις που μπορει να μην ταιριαζουν με τα δικα σου γουστα.Για παραδειγμα εμενα δεν μου αρεσει καθολου το κουτι.Αυτο το αναφερω για να σου δειξω οτι δεν σε συμφερει να πουλας καινουργιο σχετικα μηχανημα γιατι χανεις χρηματα. Το PC ειναι καλο και κατα την φιλικη μου γνωμη δεν πρεπει να το πουλησεις. :)

Υπάρχει πιθανότητα να πάω εξωτερικό και θέλω να δω αν αξίζει να πουληθεί ή όχι. Το οτι δεν αξίζει να το πουλήσω με την έννοια οτι δεν θα φτιάξω κάτι πολύ καλύτερο ισχύει. Αν σκεφτείς όμως οτι μου έχει κοστίσει μόνο 1150€ προφανώς και θα έχω κέρδος απο την πώληση του. Γιατί πιστεύω οτι μπορεί να πιάσει 1500-1600 εύκολα.

υπαρχουν επισης calculators που βαζεις τα specs του pc και στη βγαζουν... Google is ya frand...

Στειλε μου σε pm αν θες πως θα το κανω φιλε γιατι με ενδιαφερει.

Στειλε μου σε pm αν θες πως θα το κανω φιλε γιατι με ενδιαφερει.

To καλύτερο για μένα είναι αυτό http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Το έγραψα δημόσια αν θέλει να το δει κανείς άλλος ;)

Καλησπερα σας.. Αγορασα προσφατα πριν 2 μηνες τροφοδοτικο https://www.skroutz.gr/s/3924676/Be-Quiet-Power-Zone-1000W-BN213.html και 

https://www.skroutz.gr/s/6005775/Deepcool-Steam-Castle-Black.html
Στα 200 ευρω.

Θελω να τα πουλησω εγκερως γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φυγω γερμανια και γενικα αλαξα γνωμη στο θεμα pc.(θεωρω οτι δεν ειναι πρακτικο ενας desktop ) 

Ποσο να τα δωσω και τι να κανω για να τα πουλησω;

Υπάρχει πιθανότητα να πάω εξωτερικό και θέλω να δω αν αξίζει να πουληθεί ή όχι. Το οτι δεν αξίζει να το πουλήσω με την έννοια οτι δεν θα φτιάξω κάτι πολύ καλύτερο ισχύει. Αν σκεφτείς όμως οτι μου έχει κοστίσει μόνο 1150€ προφανώς και θα έχω κέρδος απο την πώληση του. Γιατί πιστεύω οτι μπορεί να πιάσει 1500-1600 εύκολα.

Και εσυ ε για εξωτερικο; και εγω αδερφε τα ιδια...και αρχισα να την βλεπω αλλιως οσο αναφορα δουλειες και υποχρεωσεις. ποσο να κατσεις να παιξεις.

Καλησπερα σας.. Αγορασα προσφατα πριν 2 μηνες τροφοδοτικο https://www.skroutz.gr/s/3924676/Be-Quiet-Power-Zone-1000W-BN213.html και 

https://www.skroutz.gr/s/6005775/Deepcool-Steam-Castle-Black.html

Στα 200 ευρω.

Θελω να τα πουλησω εγκερως γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φυγω γερμανια και γενικα αλαξα γνωμη στο θεμα pc.(θεωρω οτι δεν ειναι πρακτικο ενας desktop ) 

Ποσο να τα δωσω και τι να κανω για να τα πουλησω;

Και εσυ ε για εξωτερικο; και εγω αδερφε τα ιδια...και αρχισα να την βλεπω αλλιως οσο αναφορα δουλειες και υποχρεωσεις. ποσο να κατσεις να παιξεις.

Αν δεν εχουν ανοιχτη τα κουτια τους και υπαρχουν εγγυησεις κτλ.. 150-160 για το τροφοδοτικο και 80-90 για το κουτι...αν και πιστευω οτι δυσκολα θα πουληθει το κουτακι.. 

δεν ξερω τι να τα κανω τωρα αυτα! ιδεες; μαλλον
παταρι τα βλεπω 

Εγγυηση δεν εχει το κουτι
Το τροφοδοτικο εχει εγγυηση 2 χρονια

Υπαρχει καμοια εταιρια που να τα δινεις μεταχειρισμενα και να σου δινουν καποια λεφτα;

δεν ξερω τι να τα κανω τωρα αυτα! ιδεες; μαλλον

παταρι τα βλεπω 

Εγγυηση δεν εχει το κουτι

Το τροφοδοτικο εχει εγγυηση 2 χρονια

Υπαρχει καμοια εταιρια που να τα δινεις μεταχειρισμενα και να σου δινουν καποια λεφτα;

Οχι θα τα βαλετε αγγελια και θα κανετε υπομονη.Ενω θα ειστε στο εξωτερικο θα αναλαβει καποιος συγγενης σας να τα δωσει εδω και οταν γυρισετε καποια στιγμη προσωρινα Αθηνα,θα σας δωσει το ποσο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...