Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Philips MP3 Mini Hi-Fi System FWM352

Ειναι μεταχειρισμενο, αλλα το χα παρατημενο και πακεταρισμενο στην αποθηκη ειναι λες και τωρα το πρωτο χρησιμοποιω. Σαν καινουργιο ειναι, ποσο θα μπορουσα να το δωσω 

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=au&ctn=FWM352/79

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Καλημέρα στο forum
έχω ένα pc αλλα δεν ξέρω ποσο να το κοστολογήσω για να το πουλήσω

Είναι το Dell 755 sff
το έχω σκάσει το μηχάνημα δεν μπορώ να βάλω κάτι άλλο πάνω
είναι full complet

τα χαρακτηριστικά του είναι::

• Intel Xeon X3360 - 12m cache, 2.83GHz, 1333 MHz FSB
  • 8Gb Ram - (2gb x 4 ddr2 pc2-6400 - 800mhz)
  • κάρτα ήχου  Asus xonar DG 7.1
  • 2 σκληρούς δίσκους 512gb WD ο ένας 320gb WD ο άλλος
  • κάρτα γραφικών ATI Radeon R7 250 4GB Gddr5
  • Blu Ray player - DVD-RW

είναι γενικά αθόρυβο pc
όσοι έχουν dell ξέρουν
η κάρτα γραφικών έκανε λίγο θόρυβο όταν έβαζα κανένα game βαρί (λογικό γιατί ανέβαζε θερμοκρασία - έχει και το Fan)
αλλα μετά την πατέντα που έκανα (ενίσχυσα την ψύκτρα και έχει τώρα πολλή χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και στα games) δεν ακούγεται καθόλου

δεν παίρνει άλλη αναβάθμιση γενικά εκτος από κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου αλλα πρέπει να είναι small form factor

ποσο να το δώσω??????

post-213301-0-00419100-1431852176_thumb.jpg

Καλημέρα στο forum
έχω ένα pc αλλα δεν ξέρω ποσο να το κοστολογήσω για να το πουλήσω

Είναι το Dell 755 sff
το έχω σκάσει το μηχάνημα δεν μπορώ να βάλω κάτι άλλο πάνω
είναι full complet

τα χαρακτηριστικά του είναι::

• Intel Xeon X3360 - 12m cache, 2.83GHz, 1333 MHz FSB
  • 8Gb Ram - (2gb x 4 ddr2 pc2-6400 - 800mhz)
  • κάρτα ήχου  Asus xonar DG 7.1
  • 2 σκληρούς δίσκους 512gb WD ο ένας 320gb WD ο άλλος
  • κάρτα γραφικών ATI Radeon R7 250 4GB Gddr5
  • Blu Ray player - DVD-RW

είναι γενικά αθόρυβο pc
όσοι έχουν dell ξέρουν
η κάρτα γραφικών έκανε λίγο θόρυβο όταν έβαζα κανένα game βαρί (λογικό γιατί ανέβαζε θερμοκρασία - έχει και το Fan)
αλλα μετά την πατέντα που έκανα (ενίσχυσα την ψύκτρα και έχει τώρα πολλή χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και στα games) δεν ακούγεται καθόλου

δεν παίρνει άλλη αναβάθμιση γενικά εκτος από κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου αλλα πρέπει να είναι small form factor

ποσο να το δώσω??????

το μηχάνημα είναι παλιό άντε να πάρεις κάνα 150 βάρια 200 δεν συμφέρει με λίγα επιπλέον χρήματα στήνεις καινούριο μηχάνημα 

γενικά με αυτά που έχει πάνω λίγα δεν είναι???

δεν λέω ότι θέλω κάποιο τρελό ποσο
απλά ρωτάω
κάνα 2 γνώμες θέλω γενικά

ναι άμα είναι για 150 δεν τον δίνω

120 πήρα μονο την κάρτα πολλή πρόσφατα

Το αν έδωσες 120 ευρώ σε μια κάρτα που δεν σηκώνει τα 2 gb πόσο μάλλον τα 4 δεν αφορά τον αγοραστή. Δικό σου πρόβλημα. Τα μεταχειρησμένα χάνουν άμεσα την αξία τους. Δώσε το κομμάτι κομμάτι.

Και που 'σαι, γράψε εδώ γιατί το παρόν θα διαγραφεί λογικά

http://www.insomnia.gr/topic/501899-πόσο-να-πουλήσω-αγοράσω-ένα/

Α, και καλωσήρθες! ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συστηματάκι της υπογραφής μου, με εγγύηση ο επεξεργαστής, το τροφοδοτικό (5χρόνια) και η Ram, πόσο θα μπορούσε να πιάσει?

Xeon x5470 4.25ghz 1.26v (max safe 1.3625v, max intel spec 1.45v)

Gtx 470 800/1600/3800 1v

Ram 2133mhz 7-8-7-21 1.65v

Περισσότερο απο περιέργεια, δεν βιάζομαι να το σπρώξω ;)

20150131_213608.jpg

20150131_213701.jpg

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Sheogorath

Λιγο άσχετο ίσως το θεμα μου αλλα έχω μια κάμερα σαν αυτή σε πολυ καλή κατάσταση και τσάμπα κάθεται... Ποσό θα μπορούσε να πιάσει ? http://ecx.images-amazon.com/images/I/41Ta5Z-F4AL.jpg

Ειναι η Mac everio gzhd3 60gb hard drive 3ccd 200xdigital zoom 10x optical

Γεια χαρά!

Έχω ένα laptop σχεδόν αχρησιμοποίητο και θα ήθελα να το πουλήσω. Είναι το HP 15-d014sv. Η κατάστασή του είναι άριστη (χωρίς υπερβολές) καθώς έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα. Από τους 9-10 μήνες που το έχω, άντε να έχει χρησιμοποιηθεί τους δυο μήνες. Υπάρχουν όλα, κουτιά, manual, ζελατίνες κλπ. Εγγύηση λογικά έχει άλλο έναν χρόνο.

Τι τιμή θα του βάζατε εσείς για να το πουλήσω; Εγώ προτείνω γύρω στα 320 ευρώ, τι λέτε;

Γεια χαρά!

Έχω ένα laptop σχεδόν αχρησιμοποίητο και θα ήθελα να το πουλήσω. Είναι το HP 15-d014sv. Η κατάστασή του είναι άριστη (χωρίς υπερβολές) καθώς έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα. Από τους 9-10 μήνες που το έχω, άντε να έχει χρησιμοποιηθεί τους δυο μήνες. Υπάρχουν όλα, κουτιά, manual, ζελατίνες κλπ. Εγγύηση λογικά έχει άλλο έναν χρόνο.

Τι τιμή θα του βάζατε εσείς για να το πουλήσω; Εγώ προτείνω γύρω στα 320 ευρώ, τι λέτε;

τα ΗΡ καλως ή κακως καταφέρνουν και εχουν εγγυηση 1 χρόνο... Καποιοι με γκρινια καταφεραν και τη χρησιμοποιησαν στο δεύτερο αλλα δεν είναι σίγουρο οτι θα γίνει...

Στα 300 θα σου ελεγα οτι μπορεί να φύγει... :) αν θες ξεκινα το 320 και βλέπεις...

• Like 1

καλησπέρα παίδες, μου άφησαν πρόσφατα το παρακάτω MacBook pro και σκεφτόμουν να το πουλήσω..πόσο πιστεύετε ότι πιάνει?

macbook pro (15-inch mid 2010) core i7 2.66ghz, 8gb ram 1067MHz DDR3,  500GB HHD

είναι σε πολύ καλή κατάσταση εμφανισιακά, ενώ λειτουργικά το μόνο του πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία του..service battery warning

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

παιδιά καμιά πρόταση για το μακ παίζει??

παιδιά καμιά πρόταση για το μακ παίζει??

Ρωτηστε καποιο παλιο,εμπειρο μελος απο την ενοτητα ''Apple Hardware''  να σας πει μια γνωμη,προσωπικα δεν με ενδιαφερουν αυτα τα μηχανηματα και δεν μπορω να σας πω μια καλη γνωμη.Αλλα εφοσον ειναι 5 ετων ,λογικα θα πρεπει να φυγει σε χαμηλη τιμη.

Το συστηματάκι της υπογραφής μου, με εγγύηση ο επεξεργαστής, το τροφοδοτικό (5χρόνια) και η Ram, πόσο θα μπορούσε να πιάσει?

Xeon x5470 4.25ghz 1.26v (max safe 1.3625v, max intel spec 1.45v)

Gtx 470 800/1600/3800 1v

Ram 2133mhz 7-8-7-21 1.65v

Περισσότερο απο περιέργεια, δεν βιάζομαι να το σπρώξω ;)

20150131_213608.jpg

20150131_213701.jpg

Ευχαριστώ!

Κρατησε το ειναι πολυ ''παππους'' το συστημα με cpu που βγηκε το 2009,vga του 2006,δεν νομιζω να ενδιαφερθει καποιος μεσος χρηστης και αν καποιος το θελει για καποιον περιεργο λογο,θα σου δινει ελαχιστα. Χρειαζεται ενα δευτερο μηχανημα,μπορεις να κανεις χρησιμα πραγματα και να πειραματιστεις και με linux για παραδειγμα. :-)

Κρατησε το ειναι πολυ ''παππους'' το συστημα με cpu που βγηκε το 2009,vga του 2006,δεν νομιζω να ενδιαφερθει καποιος μεσος χρηστης και αν καποιος το θελει για καποιον περιεργο λογο,θα σου δινει ελαχιστα. Χρειαζεται ενα δευτερο μηχανημα,μπορεις να κανεις χρησιμα πραγματα και να πειραματιστεις και με linux για παραδειγμα. :-)

Vga του 2010-2011 είναι αλλά δεν βαρίεσαι :P

Κατάλαβα το point σου, καλή συνέχεια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...