Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λαθος κανεις Σωτο, 2Χ2 ddr2 ram 53 ευρω εχουν καινουργιες.Επωνυμες,ανωνυμες,οταν πλησιαζουν δεκαετια απο τοτε που βγηκαν στην αγορα,τι να λεμε,τωρα.Εγω ουτε τοσο δεν θα εδινα προσωπικα.

H μητρικη επισης,βγηκε το 2006 κοντευουμε την δεκαετια. Ε δεν μπορουμε(για ολους μας λεω ,μην παρεξηγηθω) να πουλαμε αρχαιο υλικο και να εχουμε την απαιτηση να το δωσουμε λιγο φτηνοτερα απο καινουργιο.

Το πότε έχουν κυκλοφορήσει δεν εχει νόημα και το ξέρεις,τα είπες φτηνά τα πράγματα του φίλου και αυτό το κατάλαβες πιστευω,δεν ρωτάει κάποιος την χαμηλότερη τιμή,γίνε λιγο αισιόδοξος  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Έχεις δίκιο σε αυτο που λες άλλα αν είχες 4gb ίδιες και εψαχνες άλλα 4gb για να τα κάνεις 8gb δεν θα τα εδινες;; οκ πολλα τα 50 ενα 40αρι ισως;;θα αναβάθμιζες θα μου πεις και το καταλαβαίνω άλλα αυτό δεν ακυρωνη την αξια ενός υπολογιστεί που κάνει την δουλεια του χρονια χωρίς θέματα.

Και δεν ειναι της σειράς ram που και αυτό εχει κάποια σημασία 

Έχεις δίκιο σε αυτο που λες άλλα αν είχες 4gb ίδιες και εψαχνες άλλα 4gb για να τα κάνεις 8gb δεν θα τα εδινες;; οκ πολλα τα 50 ενα 40αρι ισως;;θα αναβάθμιζες θα μου πεις και το καταλαβαίνω άλλα αυτό δεν ακυρωνη την αξια ενός υπολογιστεί που κάνει την δουλεια του χρονια χωρίς θέματα.

Όπως απάντησες και εσύ ο ίδιος στην ερώτηση σου, αναβάθμιση. Πούλημα 30€(ποσό που εγώ τουλάχιστον θεωρώ ότι θα φύγουν εύκολα) τις ήδη υπάρχουσες μνήμες, συν ότι πιάσουν cpu+mobo, και μαζί με τα 50 ή 40 που εσύ θα έδινες για αναβάθμιση μνήμης μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο από όλες τις απόψεις.

Όσο για τον υπολογιστή που έχει δουλέψει για χρόνια, είναι αρχαίο υλικό και δεν μπορεί να πουληθεί στην τιμή του σύγχρονου.

ΥΓ

Γνώμες λέμε, δεν επιβάλλουμε τίποτα, ο φίλος που ρώτησε μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του στα 40 ή και στα 50€.

Πλεον το παλιο μηχανημα η το αφηνεις οπως ειναι η το πουλας και φτιαχνεις αλλο.

Αν βαλεις τα λεφτα που θα δωσεις για αναβαθμιση και τα λεφτα που θα παρεις αν το δωσεις τα κανεις σουμα και φτιαχνεις κατι αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια Asus 270x αγορασμενη απο e-shop με κατι λιγοτερο απο 2 χρονια εγγυηση ακομα στο κουτι της.Στα 150 ευρω καλα την δινω η να παω πιο κατω?

Επεξ/σία από bonorov
  • Like 1

Εχω μια Asus 270x αγορασμενη απο e-shop με κατι λιγοτερο απο 2 χρονια εγγυηση ακομα στο κουτι της.Στα 150 ευρω καλα την δινω η να παω πιο κατω?

195 εχει καινουρια αλλα ειναι παλιο μοντελο.Πιστευω στο κατοσταρικο ειναι οκ

Ρε παιδια 200 ευρω κανει καινουργια να την δωσω στην μιση τιμη;;Φιλε μου δεν μπορεις να την πεις παλια απο την ωρα που η AMD δεν εχει βγαλει αλλη σειρα.Μια χαρα καινουργια ειναι.Ασε που ειμαι ψειρας και φυσαω τον υπολογιστη σχεδον καθε μηνα

140 ευρω εφοσον εχει σχεδον 2 χρονια εγγυηση,μια χαρα ειναι σαν τιμη.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...