Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Θέλω να πουλήσω την παλιά κάρτα γραφικών μου. Έχω την XFX Radeon HD6870 1GB αλλά δε ξέρω πόσο να την πουλήσω. 40 ευρώ είναι καλή τιμή λέτε;

Δημοσ.

Νταξ, είπαμε, μιλφάκι η κάρτα μας αλλά όχι κι έτσι.
Θα την ξεκίναγα 70 αισιόδοξα, κατεβαίνοντας προς 60 αν δε φεύγει/βιάζεσαι.

Δημοσ.

Χαχαχα! Α μπορεί να πιάσει και τόσα; Εντάξει τότε, για αυτό άλλωστε ρώτησα!

Πάω να βάλω αγγελία!!!

:-D

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω από αντιγραφικά.

Για να συνεχίσω κάτι που λέγαμε χτες σήμερα έσκασε αγγελία για gtx580 70 ευρώ. Το διάβαζα και δεν το πίστευα!!!

Νομίζω ότι αυτές όμως είναι ακραίες ευκαιρίες.

Δημοσ.

Άνετοτατά. Τη δικιά μου την πήρα, σε καλύτερη υλοποίηση και με aftermarket cooler, πριν από λίγο καιρό στα 120...

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω από αντιγραφικά.

Για να συνεχίσω κάτι που λέγαμε χτες σήμερα έσκασε αγγελία για gtx580 70 ευρώ. Το διάβαζα και δεν το πίστευα!!!

Νομίζω ότι αυτές όμως είναι ακραίες ευκαιρίες.

Τις ευκαιριες αυτες, πρεπει να τις προσεχει κανεις,ειδικα αν ειναι απο μελος που μολις γραφτηκε και δεν εχει αξιοπιστια στο site. Μπορει να ειναι μια χαρα περιπτωση,αλλα προσωπικα δεν θα το ρισκαρα.

• Like 3
Δημοσ.

Α.

Νόμιζα ότι το απογευματάκι που θα διατεθεί από τον πωλητή για να τρέξεις την κοιλάδα, τον παράδεισό σου και τον μετακαυστήρα σου ήταν δεδομένο.

Αλλιώς αγοράζεις με εγγύηση.

Έτσι έγινε για το σύστημα που έχω τώρα και για το τροφοδοτικό.

Η κάρτα είχε ακόμα εγγύηση.

Διαφορετικά αν κάτι πάει στραβά με το αντικείμενο πιστεύω ο αγοραστής φταίει σχεδόν όσο και ο πωλητής.

Τρόποι να προφυλαχτείς υπάρχουν, αν αποφασίσεις να το ρισκάρεις και την πατήσεις QQ.
Πόσα νήματα έχουμε δει κατά καιρούς μόνο με κινητά...

Δημοσ.

Α.

Νόμιζα ότι το απογευματάκι που θα διατεθεί από τον πωλητή για να τρέξεις την κοιλάδα, τον παράδεισό σου και τον μετακαυστήρα σου ήταν δεδομένο.

Αλλιώς αγοράζεις με εγγύηση.

Έτσι έγινε για το σύστημα που έχω τώρα και για το τροφοδοτικό.

Η κάρτα είχε ακόμα εγγύηση.

Διαφορετικά αν κάτι πάει στραβά με το αντικείμενο πιστεύω ο αγοραστής φταίει σχεδόν όσο και ο πωλητής.

Τρόποι να προφυλαχτείς υπάρχουν, αν αποφασίσεις να το ρισκάρεις και την πατήσεις QQ.

Πόσα νήματα έχουμε δει κατά καιρούς μόνο με κινητά...

Η σημασια της παραβολης μου διαφευγει.

Απο τεχνικης αποψης τωρα και για να πληροφορηθουν τα μελη με ανεπαρκεις τεχνικες γνωσεις,υπαρχει μια διαδικασια οσον αφορα τις καρτες γραφικων και γενικοτερα chips που λεγεται reballing.  Παιρνεις μια καρτα γραφικων που ειναι χαλασμενο το τσιπ και με συγκεκριμενη διαδικασια,επαναφερεις την λειτουργια της,αλλα στην καλυτερη των περιπτωσεων αυτη θα διαρκεσει για 4 μηνες.Συνηθως διαρκει απο μερικες μερες,μεχρι 2 μηνες στην πλειοψηφια των περιπτωσεων. Μετα σταματα να λειτουργει και η καρτα ειναι πληρως αχρηστη.

Δεν μπορει να ξαναγινει το reballing? Σαφως,αλλα πρεπει να εχεις συγκεκριμενα εργαλεια και να εισαι τεχνικος, και ουτως η αλλως η διαδικασια αυτη μαθηματικα θα επαναφερει την καρτα για λιγοτερο και λιγοτερο χρονικο διαστημα μεχρι να χαλασει εντελως.Και ενα ακομη σημαντικο,αν ζητησεις να στο κανει ενας τεχνικος στην Ελλαδα,η τιμη ειναι 30 ευρω την φορα και δεν σου εγγυωνται οτι θα εχει επιτυχια.Μπορει σε καποιον να κρατησει 5 μηνες και σε καποιον αλλο 5 μερες.

Οποτε,ξαναλεω,η καρτα μπορει να ειναι αψογη,αλλα υπαρχει λογος που οι εταιριες δινουν 3 χρονια εγγυηση.Ξερουν οτι με τα βιομηχανικα στανταρντς που την κατασκευαζουν οτι στην συντριπτικη πλειοψηφια των προιοντων μετα απο 3 χρονια αρχιζουν να χαλανε. Για αυτο οταν μιλαμε για μεταχειρισμενη καρτα,χωρις εγγυηση και απο ατομο χωρις θετικες,προσωπικα δεν θα το ρισκαρα ποτε. (Ασε που λογω κρισης,το να κανεις reballing μια vga που χαλασε και να την πουλησεις σε καποιον,εισαι απολυτα καλυμμενος.Σου βαζει και θετικη αξιολογηση ,και οταν υστερα απο ενα μηνα του χαλασει ,δεν μπορει και να σου πει τιποτε γιατι ηξερε οτι ειναι μεταχειρισμενο και αρα δεν υπηρχε εγγυηση.Και με την κριση που εχουμε τωρα,αυτο πρεπει καθε χρηστης του ινσομνια να το προσεξει καλα.)

Δημοσ.

Δίκιο έχεις.

Πάντα υπάρχει ρίσκο, και το να μην έχει ο άλλος αξιολογήσεις ούτε εγγύηση δεν βοηθάει.

Ευτυχώς τουλάχιστον για desktop hardware αυτό το φαινόμενο είναι πολύ πιο σπάνιο.

Σε αντίθεση τις mobility 8xxx και 9xxx της nvidia (και κάτι HD3xxx αν θυμάμαι καλά) που πέφτανε σαν τις μύγες.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πάρει έναν SSD πριν λίγους μήνες OCZ Arc-100 120gb τον έχω δουλέψει ελάχιστα και φυσικά έχει εγγύηση σκέφτομαι να τον δώσω και να πάρω έναν ίδιο 480GB ή κάποια άλλη μάρκα αλλά αντίστοιχης χωρητικότητας. 

Πριν από λίγο αναγκάστηκα να μεταφέρω πράγματα σε άλλον δίσκο που αύριο θα χρειαστώ να τα ξανα-μεταφέρω, και η κατάσταση είναι αστεία :P Πόσο λέτε ...?

Δημοσ.

Ποσο μπορω να πουλησω ενα τροφοδοτικο corsair cx750m με coil wine και 2 χρονια εγγυηση απο πλαισιο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...