Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν προσεξες εθεσα σαν τιμη αγορας καινουργιου τα 210 οχι τα 250.

Νωρίτερα όμως είχες γράψει:

οχι θα σου δωσω εγω εσενα την 280 150 ευρω που την πηρα 250 πριν 4 μηνες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα αμα θες να πιαστεις απο τις λεξεις του αλλου ειναι το ποιο ευκολο.Σε ενηλικες απευθυνομαι.

Δεν πιάστηκα από λέξεις, έκανα παράθεση ολόκληρες προτάσεις από τα δικά σου γραφόμενα που δείχνουν πως αντιφάσκεις.

ΥΓ

Τα λέμε πάλι μόλις ενηλικιωθώ :)

Δεν πιάστηκα από λέξεις, έκανα παράθεση ολόκληρες προτάσεις από τα δικά σου γραφόμενα που δείχνουν πως αντιφάσκεις.

ΥΓ

Τα λέμε πάλι μόλις ενηλικιωθώ :)

Αν εσυ το να κατεβασω την τιμη αγορας κατα 40 ευρω για χαρην της συζητησης το θεωρεις κολοτουμπα παω πασο.

οχι θα σου δωσω εγω εσενα την 280 150 ευρω που την πηρα 250 πριν 4 μηνες και αγοραζεις 10 καρτες τον μηνα

Εγω πραγματικα τωρα να κατσω να ασχοληθω με αυτα που γραφεις οταν λες οτι πηρες r9 280 με 260e οταν με λιγοτερα επαιρνες 280Χ ή οχι; Το κανεις σαν τον αλλο πηρε 7970 Matrix 550e και την πουλαει τωρα 300e....Ε δεν θα κατσω να βγαλω ακρη...Οποιος ασχολειται ξερει πως πανε περιπου οι τιμες(αν και εξαρταται απο αρκετους παραγοντες)...Εχουν πουληθει πολλες 7950 στα 120-130e πολλες 280Χ στα 170-180e...Ψαξτε να δειτε δεν εχει μασημενη τροφη...Τωρα το αν εγω αλλαζω συνεχεια καρτες δικαιωμα μου και δεν φτιαχνω pc μονο για παρτη μου αλλα και για γνωστους...Αν αγοραζα πουλαγα πανακριβα δεν θα ειχα δωσει τοσα πραγματα...

Εγω στον φιλο Fed ειπα μια εκτιμηση για την 6950 στα 60-70e καθβς οπως ανεφερε βιαζοταν...Τοσο την κοστολογουσα εγω δεν σημαινει οτι ειναι παντα σωστο ή λαθος καθως αλλος μπορει να εχει διαφορετικη γνωμη οπως και εγινε και πουληθηκε η καρτα και μπραβο....Δεν ειπα σε κανεναν να μου δωσει την καρτα του με το ζορι..

ΟΚ ναι κατανοητό, νομίζω ότι καταλάβαμε όλοι τι θέλει να πει ο καθένας, οπότε ας τ αφήσουμε μια που αυτή την κουβέντα την κάνουμε συχνά εδώ.

Εγω πραγματικα τωρα να κατσω να ασχοληθω με αυτα που γραφεις οταν λες οτι πηρες r9 280 με 260e οταν με λιγοτερα επαιρνες 280Χ ή οχι; Το κανεις σαν τον αλλο πηρε 7970 Matrix 550e και την πουλαει τωρα 300e....Ε δεν θα κατσω να βγαλω ακρη...Οποιος ασχολειται ξερει πως πανε περιπου οι τιμες(αν και εξαρταται απο αρκετους παραγοντες)...Εχουν πουληθει πολλες 7950 στα 120-130e πολλες 280Χ στα 170-180e...Ψαξτε να δειτε δεν εχει μασημενη τροφη...Τωρα το αν εγω αλλαζω συνεχεια καρτες δικαιωμα μου και δεν φτιαχνω pc μονο για παρτη μου αλλα και για γνωστους...Αν αγοραζα πουλαγα πανακριβα δεν θα ειχα δωσει τοσα πραγματα...

Εγω στον φιλο Fed ειπα μια εκτιμηση για την 6950 στα 60-70e καθβς οπως ανεφερε βιαζοταν...Τοσο την κοστολογουσα εγω δεν σημαινει οτι ειναι παντα σωστο ή λαθος καθως αλλος μπορει να εχει διαφορετικη γνωμη οπως και εγινε και πουληθηκε η καρτα και μπραβο....Δεν ειπα σε κανεναν να μου δωσει την καρτα του με το ζορι..

Που ακριβως εβρισκα 280χ(ελλαδα ενοειτε ε λογω εγγυησης)καινουργια στα λεφτα που λες για να ριξω κανα φασκελο στον εαυτο μου.Δεν με ενδιαφερει εμενα ποσο  τις πουλαει ο καθενας μπορει να μην τον νοιαζουν τα λεφτα μπορει να ειναι και βαλτος που ξερω εγω τι ειναι.Εγω μιλησα για τιμια συναλαγη τωρα αν εσυ θεωρεις τιμιο να παρεις την 7950 του αλλου 110 επειδη προφανως τα χρειαζετε ειναι δικο σου προβλημα.

την καρτα της υπογραφης μου κοστιζε 325ευρω. τωρα δηλαδη θα την πουλησω στα 250? :P  :P (στα 180ευ κιαμμα φυγει)

δεν εχει σημασια το ποσο την εχετε παρει αλλα ποσο κοστιζει σημερα, συν μεγαλο ρολο παιζει και ποσο υπολοιπο εγγυηση εχει η μεταχειρησμενη, αν δεν εχει και εγγυηση αφαιρεις αμεσα το λιγοτερο 25% απο μια που εχει.

Όταν τελειώσετε πείτε μου! Έκανα post για να ρωτήσω για ένα PC και εσείς από τις 12 που το έγραψα μέχρι τώρα έχετε γράψει 2 σελίδες και μαλωνετε για το πόσο πρέπει να πωλούνται οι κάρτες ΕΛΕΟΣ!

• Like 2

Παιδια ποσο θα επιανε αυτο το λαπτοπ με χαρακτηριστικα :

• Επεξεργαστής: Intel Core i7-3632QM (2.20 GHz έως 3.2GHz σε Turbo mode) με 6 MB L3 cache.
  • Οθόνη: 15.6" HD TFT με LED-backlit και ανάλυση 1366 x 768.
  • Μνήμη: 4096MB DDR3 στα 1333MHz, με δυνατότητα επέκτασης έως τα 8GB.
  • Σκληρός Δίσκος: 1TB SATA, 5400 rpm.
  • Οπτική Συσκευή: DVD±RW.
  • Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GT635M με 2 GB αυτόνομης μνήμης.
  • Θύρες Επικοινωνίας: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x RJ-45, card reader, headphone-out, microphone-in.
  • Πληκτρολόγιο: Αγγλικό.
  • Λογισμικό: Free Dos.

ειναι του αδελφου μου. δεν εχει windows (αυθεντικα τουλαχιστον) κ η εγγυηση εχει ληξη. το ειχε παρει απο το e-shop. Οριστε το λαπτοπ μηπως κ βοηθησει :

http://www.e-shop.gr/lenovo-essentials-g580-59-376854-156-intel-core-i7-3632qm-4gb-1tb-nvidia-gf-gt635m-2gb-dos-p-PER.904465

παρακαλω οποιος εχει καμια ιδεα για τιμη σας παρακαλω πειτε μου.θελει να το πουλησει για να παρει ενα για gaming

Μου ζήτησαν το Metal Gear Solid original boxed από το Playstation 1.

Επειδή δεν γνωρίζω, θεωρείται συλλεκτικό ή κάτι τέτοιο;

Πόσο να ζητήσω;

Το βλέπω στα 13 δολλάρια στο ebay και μου φαίνεται ακριβό.

Καλημέρα φίλοι μου,

απέκτησα το καινούργιο μου phablet, ένα πανέμορφο Lenovo z2 pro στις 6 ίντσες
και θέλω να δώσω το προηγούμενο Asus zenfone 6. εδώ
Το έχω αγοράσει πριν 10 μήνες από Κίνα, είναι σε άριστη κατάσταση, με όλα τα παρελκόμενα και 2 έχτρα θήκες
αλλά δυσκολεύομαι να το αξιολογήσω σε μία fair τιμή.

Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στην εκτίμηση, είναι ευπρόσδεκτοςsmile.gif
Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παιδιά!

Ένα HP compaq mini 110 μαζι με θηκη μεταφοράς,

Windows XP

Intel Atom 1,6 GHz

Σκληρός στα 160GB...

Σε πολύ καλή κατάσταση λειτουργικά...

Πόσο πάει περίπου;ευχαριστώ :)

Αν έχει εγγύηση από 200 ευρώ θα το ξεκινούσα, ειδάλλως 170.

Καλημέρα φίλοι μου,

απέκτησα το καινούργιο μου phablet, ένα πανέμορφο Lenovo z2 pro στις 6 ίντσες
και θέλω να δώσω το προηγούμενο Asus zenfone 6. εδώ
Το έχω αγοράσει πριν 10 μήνες από Κίνα, είναι σε άριστη κατάσταση, με όλα τα παρελκόμενα και 2 έχτρα θήκες
αλλά δυσκολεύομαι να το αξιολογήσω σε μία fair τιμή.

Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στην εκτίμηση, είναι ευπρόσδεκτοςsmile.gif
Ευχαριστώ!

Πόσο πάει το μαλλί;

Καλησπέρα θέλω να πουλήσω το σύστημα μου για να πάω σε hackintosh compatible σύστημα

Αυτά που θα πουλήσω είναι

Κουτί: Ότι να'ναι φτηνιαρικο αλλά όμορφο

Τροφοδοτικό: CCivo 700w με 32Α στην 12αρα

Μητρική: MSI 770-C45

CPU:AMD ATHLON II X4 640 @3.0 Ghz

RAM: 8Gb (4x2GB) DDR3 1333MHZ

GPU: GTX 660 2GB (Gigabyte) -Εγγύηση μέχρι Ιανουάριο 2016- (you.gr)

Hdd: θα αγοραστεί καινούργιος 1tb με απόδειξη και εγγύηση προφανώς!

SSD: Samsung 840 120Gb -Εγγύηση μέχρι Ιούλιο 2016- (Πλαισιο)

DVD: Απλό των 20€

Extra: Usb 3.0 pcie controller

ΥΓ: Οι αποδείξη από ssd έχει πάνω τα στοιχεία μου (Όνομα, Διεύθυνση κλπ) τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Ακόμα χειρότερα την GPU την αγόρασε ένας φίλος μου όπου υπάρχουν τα δικά του στοιχεία!! Τι κάνουμε εδώ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...