icenex Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 εγω προσωπικα ενα γενικο σχολιο θα κανω μην σκοτωνετε hardware σε εξεφτελιστικες τιμες και μην κανετε μαγκες κατι περιεργους που τα παιρνουν καο τα πουλανε ακριβοτερα αλλου το νου σας και εγω για αυτο πλεον κοιταω να τα δινω σε ξαδερφια/φιλους/γνωστους τουλαχιστον αφου θα τα παρουν κοψοχρονια να τα παρει δικος μου ανθρωπος.
BabisTs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ποσο πανε ενας 3770K delided με εγγυηση μια Asus V gene με εγγυηση και μια Xigmatek Aegir; 370e; Αν δεν είχες κάνει delided ίσως και παραπάνω να μπορούσες να το έδινες το setaki.Πάντως στα 370 ευρώ είναι αρκετά καλή τιμή.
stratos_21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Έχω ένα laptop Sony Vaio VPCEB2E1E, αναβαθμισμένο με 8gb ram και σκληρό WD caviar black 750gb (είναι στην εγγύηση ακομα, μπορεί όμως να τον κρατήσω και να βάλω τον εργοστασιακο). Έχει βγει από το σπίτι περίπου 10 φορές σε 4 χρόνια, και είναι σε άριστη εξωτερική κατάσταση, έχει υποστεί όμως reball η gpu (θα ενημερώσω στην αγγελία). Το λαπτοπ μετά από αυτό δεν έχει παίξει ούτε 1 game,ενώ και πριν δεν είχε παίξει ιδιαίτερα (χρησιμοποιώ linux). Η μπαταρία βγάζει περίπου 2-3 ώρες idle. Πόσο λέτε με / χωρίς τον WD? http://www.sony.gr/support/el/content/cnt-specs/VPCEB2E1E/list
Inler Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Αν δεν είχες κάνει delided ίσως και παραπάνω να μπορούσες να το έδινες το setaki.Πάντως στα 370 ευρώ είναι αρκετά καλή τιμή. Μα ισα ισα επειδη εχει γινει delided νομιζω οτι αξιζει πιο πολυ απο οτι απλος....Αν δεν ειχε γινει θα το εδινα φθηνοτερα
BabisTs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εχω την εντυπωση οτι αν παθει κατι δεν το καλυπτει η εγγυηση υστερα απο delided.
chrisxkar Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 εγω προσωπικα ενα γενικο σχολιο θα κανω μην σκοτωνετε hardware σε εξεφτελιστικες τιμες και μην κανετε μαγκες κατι περιεργους που τα παιρνουν καο τα πουλανε ακριβοτερα αλλου το νου σας θεωρητικα ετσι παει φιλε buyers market ειναι πλεον οταν τα καταστηματα επειδη βαρανε μιγες βγαζουν προσφορες αβερτα και οταν υπαρχει κατι που το πουλανε 5-10-15ατομα,αν θες να το σπρωξεις το δινεις τωρα στην χαμηλοτερη τιμη.Αν εγω θεωρητικα θελω να πουλησω ενα λαπτοπ το οποιο κανονικα αξιζει σημερα 400 ευρω και εχω αναγκη τα λεφτα η το δινω 320-350 να φυγει αμεσα αλλιως περιμενω μηπως και το παρει καποιος και αν βγαλει κανα media κανα καταστημα αλλο καμια προσφορα ποιο καλο/καινουργιο λαπτοπ,μετα παρακαλαω να μου το αγορασουν οσο οσο Απο περιεργια και μονο το http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3_neo-5961.php η LTE εκδοση ποσο λετε να φευγει παιδια?Σκεφτομουν να το αλλαξω αλλα εξαρταται απο το ποσο πιανει
benign Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Τα περισσοτερα καταστηματα βγαζουν προσφορες της πλακας και εχουν πολυ υψηλες τιμες.Αν τυχον ,για καποιο λογο ενα καταστημα βγαλει πραγματικα καλη προσφορα,συνηθως ειναι για λιγα κομματια που εξαντλουνται σε μια μερα.Οποτε σε αυτη τη περιπτωση περιμενουμε να ληξει η προσφορα και ξαναβαζουμε το δικο μας προιον σε φτηνοτερη απο την αγορα τιμη βεβαια,αλλα οχι σκοτωμα. Εγω παντα ετσι κανω και ποτε δεν ειχα προβλημα και 90% πουλαω τα πραγματα μου σε τιμες λογικες εισι ωστε και εγω αλλα και ο αγοραστης να ωφεληθουμε. Υπομονη και επιμονη, γιατι στην πραγματικοτητα,εδω στην κοινοτητα του ινσομνια εμεις διαμορφωνουμε τις τιμες και μονο εμεις.Και οσοι ενδιαφερονται ειναι γιατι τους συμφερει δεν μας κανουν χαρη,εμεις τους κανουμε χαρη γιατι οταν αγοραζουν ενα πραγμα απο χρηστη με 100% αριστες και θετικες κριτικες σε φτηνοτερη τιμη και εγγυηση, ακομη και 30 ευρω να κερδισουν απο την αγορα, στην κριση που περναμε τωρα ειναι μεγαλο ωφελος. Επομενως οχι στα εξωφρενικα παζαριλικα πισω απο τα οποια κρυβονται ειτε τζαμπατζηδες που δεν σεβονται τον κοπο με τον οποιο εμεις βγαλαμε τα λεφτα για να αγορασουμε τα πραγματα μας,ειτε επαγγελματιες που θελουν να κερδισουν παρανομα. Κατευθειαν να τους βαζετε στην λιστα αγνοησης και να μην τους απαντατε.
chrisxkar Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 καλα την προσφορα του γερμανου για το g3 δεν την λες της πλακας 280 ευρω.Και δεν ηταν για μια μερα η ενα δυο κομματια.Δεν τις διαμορφωνουμε καθαρα εμεις μη τρελενεσαι και εμεις παμε με τον μεσο ορο που πουλανε οι περισσοτεροι εντος και εκτος. Εκτος εγγυησης ειτε παρεις απο ελλαδα ειτε απο ebay το ιδιο και το αυτο ειναι αν εχει καλες κριτικες ειτε σε λενε αμπντουλ ειτε σε λενε κωστα το ιδιο μου κανει
benign Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 καλα την προσφορα του γερμανου για το g3 δεν την λες της πλακας 280 ευρω Για την αγορα των κινητων,δεν ξερω και δεν μπορω να πω,γιατι προσωπικα μου ειναι παντελως αχρηστα και για αυτο παντα παιρνω το φτηνοτερο που υπαρχει. 1
Federacion Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ποια πιστεύετε είναι η χαμηλότερη τίμια τιμή που πρέπει να κατεβάσω μια 6950 1gb με aftermarket ψύκτρα για να την πουλήσω άμεσα;
benign Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 80-90? Συμφωνω. Ποια πιστεύετε είναι η χαμηλότερη τίμια τιμή που πρέπει να κατεβάσω μια 6950 1gb με aftermarket ψύκτρα για να την πουλήσω άμεσα; Αυτο δεν μπορει να στο εξασφαλισει καποιος γιατι ερχονται οι καινουργιες amd σε λιγο και μερικοι μπορει να περιμενουν να αγορασουν μια budget καρτα απο την νεα σειρα.Αλλα προς το παρον με βαση τις δυνατοτητες της καρτας που ανεφερες,αυτη ειναι η λογικη τιμη.
Inler Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εγω νομιζω για να πουληθει αμεσα γυρω στο 60αρι οταν 75αρι-80αρι παει η 6970 80αρι η 7850 και 90αρι η 7870... 2
Federacion Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Την έβαλα στα 90 και βλέπουμε. Θέλω να φύγει όμως αυτή τη βδομάδα. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις