VirusKennen Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα το συστηματάκι αυτό πόσο αξίζει να το δώσω για κομμάτι κομμάτι και πακέτο; Μητρική: p5k Cpu: E5450 ram: 2x1Gb kai 2x2 Gb gpu: R7 260x 1Gb(2 χρόνια εγγύηση) σκληρό: ssd evo 120gb (2 χρόνια εγγύηση) WD Green 1Tb τροφοδοτικό: AEROCOOL Strike-X 500W ψυχτρα: evo 212 κουτί: RAIJINTEK ARCADIA Οθόνη: LG L1919S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μια Dell S2240L στο κουτι της μεσα σε κατασταση βιτρινας απο δωρο ποσο να την δωσω; Αποδειξη δεν εχω αλλα δεν ξερω αν εχει βαση serial οπως εχουν ολα τα Dell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 67,5 είχε χθες καινούργιος απο μαγαζί... Προσωπικά αν το έβλεπα σαν αγγελία η μόνη τιμή που ίσως με τραβούσε θα ήταν στο 50αρι (τους φοβάμαι πολύ τους μεταχειρισμένους cpu) Φιλε παυλίδη οι μεταχερισμένοι επεξεργαστές πρέπει να είναι το τελευταίο hardware που θα πρεπε να σε τρομάζει. Πολύ απλά δεν εχω δεί ποτέ μου καμμένο επεξεργαστή ή προβληματικό. Είναι σπάνιο έως απίθανο. Τα ευπαθή είναι οι σκληροί δίσκοι και μετα η ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Φιλε παυλίδη οι μεταχερισμένοι επεξεργαστές πρέπει να είναι το τελευταίο hardware που θα πρεπε να σε τρομάζει. Πολύ απλά δεν εχω δεί ποτέ μου καμμένο επεξεργαστή ή προβληματικό. Είναι σπάνιο έως απίθανο. Τα ευπαθή είναι οι σκληροί δίσκοι και μετα η ram. γενικά συμφωνώ, στους ξεκλείδωτους επεξεργαστές ομως ποτε δε ξερεις τι εχει κανει ο προηγούμενος... Οπως και να εχει ομως ειδα οτι ο φιλος τον πουλησε στα 55 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 γενικά συμφωνώ, στους ξεκλείδωτους επεξεργαστές ομως ποτε δε ξερεις τι εχει κανει ο προηγούμενος... Οπως και να εχει ομως ειδα οτι ο φιλος τον πουλησε στα 55 @digital master σήμερα 65,49€ με δωρεάν μεταφορικά, για τόση διαφορά θα προτιμούσα από κατάστημα. 55 ζητούσε, τώρα αν έφυγε και με πόσο είναι άλλο θέμα. Πριν 1,5 μήνα πάντως είχε μπει αγγελία ίδιος εδώ με 45, εννοείται πως έφυγε αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ψαχνω για μεταχειρισμενο σετακι επεξεργαστη και μητρικης που θα μπει στο δευτερο pc και θα χρησιμοποιηθει για gaming (wow κυριως). Μεχρι 100 ευρω μπορω να διαθεσω. θα ηθελα καμια προταση η αν καποιος πουλαει ας μου στειλει ενα μηνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
X-Virus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα.πόσο να πουλήσω αυτό εδώ το laptop?το είχα πάρει 9/11/2013 και έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα. πόσο να πουλήσω αυτό εδώ το laptop? το είχα πάρει 9/11/2013 και έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα. Γύρω στα 250 με 280. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george3000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Kαλησπερα, λογω αντικαταστασης υπολογιστη, θελω να πουλήσω καποια πραγματα. Μπορειτε να με βοηθησετε την κοστολογιση? Ευχαριστώ. Κουτι Coolermaster Cosmos S Υδροψυξη αποτελουμενη απο cpu Swiftech Apogee GTZ Gpu EK - FC5850 Aντλια Swiftech MCP655 Ψυγειο Feser One X-360 TFC Ρεζερβουαρ 5,25 Danger Den cpu-ram -mobo-psu δοθηκαν Καρτα γραφικων εχω την Asus 5850, μεχρι να αλλαχθει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentoner Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Θέλω να πουλήσω κάποια πράγματα που μαζεύτηκαν μετά από αναβαθμίσεις,τι τιμές να βάλω; Thermaltake Soprano DX 4 x 1gb Crucial Ballistix DDR2 800mhz Hiper Type M 880w Asus E35M1-M Ολα σε άριστη κατάσταση,χωρίς εγγύηση. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 μια 1366 socket foxconn flaming blade gt + 3x2 ddr3 ποσο πάνε περιπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 μια 1366 socket foxconn flaming blade gt + 3x2 ddr3 ποσο πάνε περιπου; 45-50 οι μνημες και 120 η μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 εχω δει διαφορες τιμές για 1366 απο πολυ χαμηλές εως και εξωφρενικά υψηλες... νομιζω οτι γυρω στα 70-80 για τη μητρική θα ήταν οκ... Οι μνήμες αλλα 40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Ειναι επειδη και καιγονται ευκολα και δεν υπαρχουν στην αγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Ειναι επειδη και καιγονται ευκολα και δεν υπαρχουν στην αγορα. Ευκολα δεν καιγονται, απο κακη χρηση καιγονται. Πιστευω για 70-80 ευρω καλυτερα να την κρατησει παντως, σιγουρα θα βρεθουν να την παρουν σε καλυτερη τιμη. Ποσα ατομα υπαρχουν που εχουν επεξεργαστη αυτου του σοκετ και ψαχνουν,, εχω δει εκατονταδες κατα καιρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις