Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η κάρτα κάνα 20άρι μόνο και μόνο επειδή ήταν από τις καλούτσικες της εποχής της.Η πρώτη μητρική είναι για P2 και P3 οπότε μιλάμε για αρχαιότητα και μόνο κάνα 10άρικο μπορείς να τη δώσεις.Η Gigabyte είναι Socket 478,πιο καινούργιο socket μεν,επίσης αρχαίο δε.Κάνα 15άρι με 20άρι βάλ' την μαζί με το CPU.

Προσωπικά τη δεύτερη μητρική εγώ θα την χάριζα ή θα τη κράταγα για ανταλλακτικά ή πειραματισμούς.

σε ευχαριστω πολυ φιλε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Παιδια ποσο μπορω να αγορασω ενα απλο netbook, ισα ισα για skype και ιντερνετ. Κανενα acer aspire 1 η κατι παρομοιο, με intel atom, 1γιγα ραμ και καΜμια 80-120 σκληρο. Δηλαδη οτι πιο απλο σε netbook.

...               ..

Παιδια ποσο μπορω να αγορασω ενα απλο netbook, ισα ισα για skype και ιντερνετ. Κανενα acer aspire 1 η κατι παρομοιο, με intel atom, 1γιγα ραμ και καΜμια 80-120 σκληρο. Δηλαδη οτι πιο απλο σε netbook.

Και γιατι δεν παιρνεις ενα ταμπλετ με windows?Πιο δυνατο θα ειναι απο netbook.Δες απο Κινα μερια.

g3258 αγορασμένος 27 δεκεμβρη σε κατασταση καινουριου με κουτι ψυκτρα εγγυηση ποτε oc. Ποσο να τον δωσω ?

g3258 και χωρις oc δεν υπαρχει... :)

Ξεκινα με 60 και βλεπεις...

g3258 και χωρις oc δεν υπαρχει... :)

Ξεκινα με 60 και βλεπεις...

67,5 είχε χθες καινούργιος απο μαγαζί... Προσωπικά αν το έβλεπα σαν αγγελία η μόνη τιμή που ίσως με τραβούσε θα ήταν στο 50αρι (τους φοβάμαι πολύ τους μεταχειρισμένους cpu)

• Like 1

Απο αναβαθμιση φιλου μου εμειναν αυτα ποσο να τα δωσω ολα μαζι;

Μητρικη Asus P5WDG2-WS χωρις το λαμακι πισω

Επεξεργαστης Pentium D 3.40Ghz

Μνημες μια 2GB μια 1GB και δυο των 512MB συνολο 4GB

Καρτα γραφικων Sapphire HD 3850 512MB

Τροφοδοτικο Turbo-x 550W (12αρι fan 2 sata 6+2 pin για την καρτα γραφικων)

Αν προσθεσω και εναν δισκο sata WD 320gb 100% υγεια και γνησια WIndows 7 X64 Ελλημικα (το cd και το αυτοκολητο με την αδεια) περνω 100 ευρω;

Αν προσθεσω και εναν δισκο sata WD 320gb 100% υγεια και γνησια WIndows 7 X64 Ελλημικα (το cd και το αυτοκολητο με την αδεια) περνω 100 ευρω;

Με το καταλληλό marketing τα παίρνεις! ;)

Υποθετω θα βαλεις και κουτι...

Οχι δεν εχω κουτι θα το εγραφα αν ειχα και δεν εχω σκοπο να δωσω 15-20 ευρω να παρω κουτι για να το δωσω για 100 ευρω δηλαδη στην ουσια να παρω 80 ευρω.

Παραπανω μου τα εβγαλαν 80 χωρις το τροφοδοτικο χωρις τον δισκο που προσθετω τωρα και χωρις τα γνησια Windows.

καλημέρα παίδες,πόσο να "πιάνει" άραγε η συγκεκριμένη κάρτα;; είναι εκτός εγγύησης,κουτιά κλπ υπάρχουν στην συσκευασία!

Οχι δεν εχω κουτι θα το εγραφα αν ειχα και δεν εχω σκοπο να δωσω 15-20 ευρω να παρω κουτι για να το δωσω για 100 ευρω δηλαδη στην ουσια να παρω 80 ευρω.

Παραπανω μου τα εβγαλαν 80 χωρις το τροφοδοτικο χωρις τον δισκο που προσθετω τωρα και χωρις τα γνησια Windows.

παραπανω ήταν max 80, τώρα στα 100 νομιζω εισαι ανετα, το θέμα ειναι οτι δυσκολα θα το παρει καποιος χυμα χωρις tower

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...