Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τελικά βρήκα τις original ψύκτρες οπότε ισχύει κανονικά η εγγύηση μόλις ξαναμπούνimg069cn.jpg

Ο e8400 είχε γίνει overclock αλλά αυτή η σειρά επεξεργαστών ήταν πολύ καλή.Πάντα είχα χαμηλό vcore και σε full load δεν έφτανε πάνω απο 45

Πιο πολύ με νοιάζει η τιμή της gpu γιατί ήταν καλό μοντέλο,γύρω στα 100-120 πιστεύω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Παιδιά τα φώτα σας, κέρδισα σε διαγωνισμό το nintendo ds lite edition (κανονικό χρώμα γκρι), αξίζει να ασχοληθώ να του κάνω softmod κτλπ για να παίζω ή να το πουλήσω και να βάλω άλλα λίγα λεφτά για να αγοράσω το nintendo 3ds?

Δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου ούτε μία φορά, γιατί ήθελα να πάρω κάρτα να φορτώνω παιχνίδια από web και τελικά δεν πήρα.

Είναι στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα + εγγύηση. Αν το πουλήσω σε τι τιμή λέτε να το δώσω?

Μου προσφερουν το παρακατω μηχανημα σε μια ανταλλαγη. Βασιζομαι στην εμπειρια σας για την κοστολογηση του καθως δε ξερω καλα απο desktop.

Case:CoolerMaster Haf 932

Cpu:Intel i5 2500K@ 4.75Ghz 1.3v 2Χρόνια εγγύηση Oktabit

Motherboard:Gigabyte P67A-UD3 Άριστη με κουτιά κτλπ 2μήνες εγγύησης απο Πλαίσιο

Gpu:Asus 5870 2GB Matrix 1.5 Χρόνος Απο Πλαίσιο

Ram:2x2GB G.Skill 2200Mhz [email protected] Απο την G.Skill Εφ'όρου Ζωής

Psu:Thermaltake 1350W Toughpower Modular 4Χρόνια Thermaltake

HDD:Seagate 500GB 7200rpm Sata 2

Cooler:Prolimatech Megahalems + Sunnon 120x35 110Cfm

Οθόνη:LG E2260T 22" Led Άψογη χρήση 2μηνών συνολικά εγγύηση LG Hellas

Keyboard:Razer Lycosa

Mouse:Turbo-X

Ανταλλαγη με τι?με το laptop σου?το μηχανημα που σου δινουν ειναι πολυ καλο και δυνατο.

Δεν αμφιβαλλω γι' αυτο αλλα πιστεβεις οτι ειναι τουλαχιστον ιση η αξια του στην αγορα με το laptop μου?

Εαν ειναι αυτο που λες πιο πανω και οχι αυτο της υπογραφης σου τοτε εγω θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα εαν το ανταλλαζα.οχι οτι το desktop δεν ειναι δυνατο και καλο,απεναντιας.απλα και το laptop ειναι τερας.

καλησπέρα βρήκα ένα μεταχειρισμένο λαπτοπ acer aspire 6935g intel centrino 2. ο φίλος τον δίνει 200 ευρο τι λέτε αξίζει?

Acer και centrino δεν ειναι οτι καλυτερο ειδικα στα €200.

Η προηγουμενη ανταλλαγη απετυχε. Τωρα εχω νεα προσφορα και θα ηθελα να μου πειτε πως κοστολογειται αυτο το μηχανημα.

DESKTOP MB MSI P67A-GD55 B3 CPU Intel® Core™ i7-2600K Processor @ 4.5GHz CPU Cooler ]Xigmatek Aegir SD128264 (2 Fans) RAM Corsair Vengeance 8GB 1866MHz GPU ASUS Radeon HD6950 (Modded to 6970) PSU Corsair TX850 V2 850W CASE CM Storm Scout MOUSE Microsoft Sidewinder X8

NOTEBOOK Acer Aspire 5742G 484G50 Mnkk

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...