XronisR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ενα Shuttle SS59G με p4 530 και 1,5gb ram σε αριστη κατασταση ποσο περιπου να το δωσω?http://global.shuttle.com/news/productsSpec?productId=75 Να το βαλω κανα ebay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Έχω ένα σετάκι TRANSCEND TS512MLK64V3N 4GB DDR3 PC3-10600 1333MHZ (σύνολο 8Gb).Πόσο μπορώ να το δώσω περίπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Με ένα 65αρι πιστεύω θα φύγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά το σύσημα της υπογραφής (εκτός οθόνης) πόσο πιάνει ?ευχαριστω καλη χρονια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά το σύσημα της υπογραφής (εκτός οθόνης) πόσο πιάνει ? ευχαριστω καλη χρονια ! Γυρω στα 250 ευρω το πολυ. Αν κανεις την δουλεια σου δεν συμφερει να πουλησεις.Αγορασε εναν ssd και για μεση χρηση και medium/light gaming εχεις αλλα 3 χρονια ανετα. Εξαλλου σε 2 χρονια θα φερει πολυ μεγαλες αλλαγες η intel στην πλατφορμα της απο οτι ακουω,οποτε δεν συμφερει αγορα αυτη την περιοδο αν οπως εισαι τα καταφερνει για τις αναγκες σου το συστημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 logitech g400 σε κατάσταση βιτρίνας πόσο το δίνω? δεν έχει κανένα πρόβλημα απλά θέλω να δοκιμάσω 1-2 mouse που μου αρέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expatriate Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. ειμαι καινουριος εδω, θα ηθελα να ρωτισω ποσο μπορω να πουλισω εναν επεξεργαστει Intel Core 2Quad Q8200 sta 2.33GHz 2.33GHz ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον να αναφερω εδω απο προσωπικη εμπειρια οτι στις αγγελιες υπαρχουν ατομα που επειδη ειναι εμποροι και αγοραζουν προιοντα -23% χτυπανε εδω αγγελιες προσπαθωντας να αγορασουν σχετικα καινουργια πραγματα σε εξευτελιστικες τιμες για να τα μεταπωλησουν αργοτερα με τεραστιο κερδος. ΠΡΟΣΟΧΗ να βαζετε σε λιστα αγνοησης χωρις δευτερη κουβεντα ατομα που σας κανουν παζαρια και προσφερουν πολυ χαμηλες τιμες.Μην χανετε τον παραμικρο χρονο μαζι τους!!! Αυτο για την προστασια των μελων του ινσομνια.Επισης ολα αυτα τα ατομα εχουν μηδενικες αξιολογησεις που προφανως μπορει να σημαινει οτι εχουν και πολλαπλους λογαριασμους. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 logitech g400 σε κατάσταση βιτρίνας πόσο το δίνω? δεν έχει κανένα πρόβλημα απλά θέλω να δοκιμάσω 1-2 mouse που μου αρέσουν. 30 ευρω είναι καλά? καμιά γνώμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα έχω 1) AMD Phenom II x4 960T ( ξεκλειδώνει σε χ6 δοκιμασμένα ) 2 ) Gigabyte 990XA-UD3 rev 1.1 ( μου κάνει κάτι θεματάκια με τις RAM ) Και τα 2 στάλθηκαν πρόσφατα στο Plaisio για service και έχω αποδείξεις και χαρτιά απο το service οτι έχουν περάσει όλα τα τεστ. Ποιά είναι η σωστή τιμή να τα δώσω ; @haris013 Γενικά απ'ότι τσέκαρα λίγο σε Amazon και ebay η τιμές είναι εκεί γύρο στα 30άρικα άρα αν όντως είναι σαν καινούριο τότε πιστεύω 30 είναι καλή τιμή ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Πόσο να αγοράσω μια μητρική για Pentium d? Είναι για παλιό υπολογιστή μόνο ταινίες θα παίζει. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Πόσο να αγοράσω μια μητρική για Pentium d? Είναι για παλιό υπολογιστή μόνο ταινίες θα παίζει. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Αναλόγως χαρ/κων 15-20 νομιζω ειναι καλα και για τους δυο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Αν έχει κανείς φίλος από εδώ κάποια παροπλισμενη σπίτι του δεν την χρειάζεται και την χαρίζει ή μπορεί να την αφήσει πολύ φτηνά από Θεσσαλονίκη μπορώ να πάω να την πάρω. Θα βλέπει η μάνα μου popcorn που το έμαθε στη τηλεόραση... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelioss_1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον να αναφερω εδω απο προσωπικη εμπειρια οτι στις αγγελιες υπαρχουν ατομα που επειδη ειναι εμποροι και αγοραζουν προιοντα -23% χτυπανε εδω αγγελιες προσπαθωντας να αγορασουν σχετικα καινουργια πραγματα σε εξευτελιστικες τιμες για να τα μεταπωλησουν αργοτερα με τεραστιο κερδος. ΠΡΟΣΟΧΗ να βαζετε σε λιστα αγνοησης χωρις δευτερη κουβεντα ατομα που σας κανουν παζαρια και προσφερουν πολυ χαμηλες τιμες.Μην χανετε τον παραμικρο χρονο μαζι τους!!! Αυτο για την προστασια των μελων του ινσομνια.Επισης ολα αυτα τα ατομα εχουν μηδενικες αξιολογησεις που προφανως μπορει να σημαινει οτι εχουν και πολλαπλους λογαριασμους. δεν μπορώ να κοστολογήσω ακριβός ενα προϊόν πόσο πάει περίπου.. αλλά πχ ενα προϊών με 2 χρονών ιδικά σε υπολογιστές θεωρείτε παλαιό... σίγουρα κάνει πολύ καλά την δουλειά του θα σε αντέξει.. πχ mobo+cpu. 400euro.. αν βρίσκεις τώρα στα μισά λεφτά με εγγυήσεις.. και ιδικά σε κάρτες γραφικών.. 2-3 χρόνο να ζητάνε.. πχ 6850 .. 70-80 ευρό. δεν λέω καλή κάρτα.. αλλά 3 χρονών. + δεν ξέρεις αν θα χαλάσει σε 1 +-.. χρόνο.. δεν ειναι σαν παλιά τους υπολογιστές που χαλούσε το πολύ πολύ ενα τροφοδοτικό στα 5+ χρονιά,... να πουλάνε ενα q6600 ... 2015 50 ευρω.. mobo 50 ευρώ lga 775 ... την στιγμή που ένας Intel Pentium G3258 =60 ευρω New.. + mobo με ddr3.. = 80-90 με low watt.. με overclock ktl.. σκυλί ο q6600 αλλα 25-30 ευρώ αξίζει μαχ. ddr3 10 ευρώ ποιο φτηνές απο καινούργιες.. (που αυτός που της είχε ούτε ξέρεις το volt τις έβαλε.) ούτε θέλω να ζημιώσει κάποιος αλλά ούτε να πιστεύει οτι εχει το χρυσάφι και το πουλά.. ΑΝ ήταν τόσο χρυσάφι δεν θα το πουλούσε.. ( δεν μιλώ για κάποιο που ειναι σε πολυ δύσκολη οικονομική κατάσταση.. αλλα για κάποιων που θέλει να πάρει κατι ποιο νέο.. απο αυτο που εχει... αλλα θεωρεί πως είναι χρυσάφι αυτό που έχει ήδη ... ) με αφορμή αυτα που έγραψα το ποιο πάνω σχόλιο.. Πόσο να αγοράσω μια μητρική για Pentium d? Είναι για παλιό υπολογιστή μόνο ταινίες θα παίζει. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App βάλε xbmc πολύ καλύτερο.. αν το ρυθμίσεις με τα plugin ! δοκιμασμένα και τα δυο. popcorn ποιο απλό στο οτι δεν χρειάζεται ρυθμίσεις Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2015 από stelioss_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Η μάνα μου είναι. Μια χαρά τέλειο είναι το popcorn. Εγώ δεν τα κατάφερα με το άλλο 2 ημέρες έφαγα νομίζω το μίσησα τελικά.... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις