Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω μια τιμονιερα για pc. τελευταια φορα που τη δοκιμασα(εχει χροοονια) λειτουργουσε. τωρα δε ξερω. οποτε τη δινω ως "αγμωστου λειτουργιας-χαλασμενη"

αξιζει να την δωσω για κανα ψιλο ή να την δωσω free?

ειναι destiny force feedback 

(τοοοτε ειχε δωρο το nfs 3)

Free λογω εορτων κιολας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

ωρα για αναβαθμιση καρτας, αφου μονο αυτη εμεινε.

λοιπον δινω το thermaltake toughpower 1000watt οχι modural σε αριστη κατασταση με εγγυηση εως μαιο 2015. μου σπασαν τα νευρα τα καλωδια

90 ευρώ πιστευω ειναι καλα;

περνω thermaltake se 630 watt modural 63 ευρώ και μου μενουν 25 ευρώ

πουλαω και την sapphire hd6950 1gb (ξερει ο beging :) ) σε πολυ καλη κατασταση με κουτια και ιστοριες

λεω για 70-80, αφου βλεπω να πουλανε χειροτερες καρτες και ποιο παλιες 60 και κατι τρελα 80αρια απο καποιους;

-----------------------------

συνολο εχω ενα κατοσταρικο, σκεφτομαι για r9 270x λογο εγγυησης ή hd 7870. αυτες ποσο ποιανουν;

ποιος τον δινει 50 να τον παρω χτες;;;;;;;

αντε φύγε απο δω ρε, δεν τον εχεις αναγκη, εχεις 8320, εγω με athlon x4 635 τον εχω μεγαλύτερη αναγκη. :fear:

--------

μπορω να ρωτήσω εδω κατι ασχετο απο τεχνολογια;

οκ ρωτάω.

κασετες για gba πόσο να τις βαλω; αξιζει να τις δώσω; ή παει ανάλογα με το ποια ειναι;

(ναι για παρω τον επεξεργαστη θελω να τις δώσω :ph34r: )

ποιος τον δινει 50 να τον παρω χτες;;;;;;;

πο καλα, τυφλώθηκα απο το μοντελο του επεξεργαστή και δεν ειδα οτι στην αρχη ελεγε για ζήτηση..

πηρα τον άνθρωπο τηλέφωνο και μου λεει μα για ζητηση ειναι. χρειάζομαι γυαλιά :-(

πο καλα, τυφλώθηκα απο το μοντελο του επεξεργαστή και δεν ειδα οτι στην αρχη ελεγε για ζήτηση..

πηρα τον άνθρωπο τηλέφωνο και μου λεει μα για ζητηση ειναι. χρειάζομαι γυαλιά :-(

και δεν τον εχεσες;

ωρα για αναβαθμιση καρτας, αφου μονο αυτη εμεινε.

λοιπον δινω το thermaltake toughpower 1000watt οχι modural σε αριστη κατασταση με εγγυηση εως μαιο 2015. μου σπασαν τα νευρα τα καλωδια

90 ευρώ πιστευω ειναι καλα;

περνω thermaltake se 630 watt modural 63 ευρώ και μου μενουν 25 ευρώ --

αυτο εφυγε 90, πιστευω ειναι καλα;

πουλαω και την sapphire hd6950 1gb σε πολυ καλη κατασταση με κουτια και ιστοριες

λεω για 70-80, αφου βλεπω να πουλανε χειροτερες καρτες και ποιο παλιες 60 και κατι τρελα 80αρια απο καποιους;

αυτη αναμενετε να φυγει 70.

-------------------------------------

Συνολο εχω 70 + 25 (απο το τροφοδοτικο) = 95 + 10 - 20 απο την τσεπη μου.

Με αυτα τι περνω;

ποιες ειναι οι σωστες τιμες για 7870 - 270x ; εχει κατι καλητερο σε αυτα τα λεφτα;

Ποσο πωλειται μια Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro ?Ειδα μια αγγελια απο αξιολογο μελος στα 130 ευρω.Κοστιζει τοσο πολυ?Διοτι εχω μια ιδια παροπλισμενη ποσα χρονια και αν κοστιζει τοσο αξιζει να την πουλησω παρα να καθεται

Κανεις?

Halp!

90 ευρω

αυτο εφυγε 90, πιστευω ειναι καλα;

αυτη αναμενετε να φυγει 70.

-------------------------------------

Συνολο εχω 70 + 25 (απο το τροφοδοτικο) = 95 + 10 - 20 απο την τσεπη μου.

Με αυτα τι περνω;

ποιες ειναι οι σωστες τιμες για 7870 - 270x ; εχει κατι καλητερο σε αυτα τα λεφτα;

Σε μεταχειρισμενο εκει εισαι περιπου στην R9 270(X) που ειναι μια χαρα καρτουλα ,το καλυτερο vfm μεχρι να ερθει η GTX960.

Κανεις?

Αν ειναι μια που βγηκε το 2003 δεν γινεται νομιζω ευκολα αξιολογηση,γιατι απο τοτε εχουν βγει αλλες λυσεις και δεν πιστευω καποιος να δωσει χρηματα για υλικο 12αετιας οσο καλο και αν ηταν εκεινη την εποχη. Αναφερομαι σε αυτην :

http://www.tomshardware.com/reviews/dts-7,691-3.html

Τωρα για το μελος που λετε και την τιμη που εβαλε,ο καθενας βαζει την τιμη που νομιζει και ο καθε υποψηφιος αγοραστης κρινει.Αλλα ο καθενας εχει διαφορετικα κριτηρια και γνωσεις.Οποτε βαλτε την εσεις σε μια τιμη που νομιζετε λογικη και αναλογα την ανταποκριση κρινετε τι θα πραξετε.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...