Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ οποτε στα 25-30 και βλεπουμε.  Ευχαριστω παιδια!

Για 20 ευρω δεν με βλεπω να τον δινω, σιγα το ποσο τωρα.. καλυτερα και να τον κρατησω.

Παντως καλυτερα να τον ανταλλαξω με κατι που χρειαζομαι παρα να τον δωσω σε εξευτελιστικη τιμη :ph34r:

@Μια IceQ 3870 512mb 256bit ποσο παει? Πολυ παλια η καρτα ε? Πρεπει να καιει και πολυ αυτη..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ παλιά κάρτα και δυστυχώς μόνο 512mb.

Είναι PCI ή AGP:

Σε κάθε περίπτωση τα 20 ίσως 25 αν είναι AGP που σπανίζουν, είναι ταβάνι.

Για μένα τέτοιες παλιές, αξιόπιστες κάρτες είναι καλές για backup για όποιον σαν εμένα πχ δεν έχει mobo με onboard κάρτα γραφικών.

• Like 1

Για πείτε μια τιμή ρε παιδιά

Case: HEROICHI HEC 6A19 (με 2 12αρια fan)

CPU: Intel Q6600 G0 (με αθόρυβη ψύκτρα με heatpipes)

Mobo: Gigabyte G41M Combo (ddr2/ddr3)

RAM: 4GB DDR3 (2X2GB)

GPU: MSI 5870 1GB με σύστημα ψύξης Αccelero twin turbo pro

HDD: WD 640AAKS 640GB

Audio: Sound Blaster Audigy SB0160

Οπτικό: Ένα RW LIGHTSCRIBE  της LG

Βάζετε ένα τροφοδοτικό και είναι έτοιμο

20 ευρω για την 9800 θα ελεγα. Εγω πανω απο 15 δεν θα εδινα, γιατι μπορει και να χαλασει μετα απο 1 βδομαδα, πολυ παλια και μη αξιοπιστη καρτα, γενικα ολη η σειρα.

Για τον υπολογιστη παραπανω

Για πείτε μια τιμή ρε παιδιά

Case: HEROICHI HEC 6A19 (με 2 12αρια fan)

CPU: Intel Q6600 G0 (με αθόρυβη ψύκτρα με heatpipes) - 35-40

Mobo: Gigabyte G41M Combo (ddr2/ddr3) - 35

RAM: 4GB DDR3 (2X2GB) - 30-35

GPU: MSI 5870 1GB με σύστημα ψύξης Αccelero twin turbo pro -  60 (λογω του οτι ειναι 1gb)

HDD: WD 640AAKS 640GB - 30

Audio: Sound Blaster Audigy SB0160

Οπτικό: Ένα RW LIGHTSCRIBE  της LG

Βάζετε ένα τροφοδοτικό και είναι έτοιμο

Ολο μαζι 180 - 190 στην καλυτερη.

• Like 1

Ενταξει και 20 ευρω λογικη τιμη ειναι,αλλα προσωπικα για 5 ευρω δεν το θεωρω πολυ σοβαρο.Εν τω μεταξυ,απο οτι ειδα,οι τωρινες τιμες ενος καινουργιου 500αρη sata 3, με 3 χρονια εγγυηση και πανω(γιατι λιγοτερο δεν αξιζει κατα την γνωμη μου)ειναι ακομη αρκετα τσιμπημενες.Οποτε αν εβρισκα εναν 500αρη σε αριστη κατασταση στα 25 προσωπικα θα τον αγοραζα,ειδικα αν ηταν απο παλιο,αξιοπιστο μελος και με πολλες θετικες αξιολογησεις. :)

Να πω και εγώ τη γνώμη μου; Προσωπικά πιστεύω πως δεν αξίζει να αγοράσεις καινούργιο wd 500άρη όταν με ελάχιστα παραπάνω ευρώ μπορείς να πάρεις 1tb(από σκάρτα 50€ ξεκινούν) με 2 χρόνια εγγύηση, sata3 και 64mb cache. Με αυτό δεδομένο, με τίποτα δεν θα έδινα για έναν μεταχειρισμένο 500άρη sata2 χωρίς εγγύηση και 16mb cashe 25-30€. Στην καλύτερη θα έδινα μέχρι 20€, και αυτά μόνο αν έχει ημερομηνία κατασκευής από 10΄ και μετά και μόνο αν δεν έχει δουλευτεί πολύ.

Να πω και εγώ τη γνώμη μου; Προσωπικά πιστεύω πως δεν αξίζει να αγοράσεις καινούργιο wd 500άρη όταν με ελάχιστα παραπάνω ευρώ μπορείς να πάρεις 1tb(από σκάρτα 50€ ξεκινούν) με 2 χρόνια εγγύηση, sata3 και 64mb cache. Με αυτό δεδομένο, με τίποτα δεν θα έδινα για έναν μεταχειρισμένο 500άρη sata2 χωρίς εγγύηση και 16mb cashe 25-30€. Στην καλύτερη θα έδινα μέχρι 20€, και αυτά μόνο αν έχει ημερομηνία κατασκευής από 10΄ και μετά και μόνο αν δεν έχει δουλευτεί πολύ.

Valid point. Το θεμα ειναι να βρεις καποιον που εχει πραγματικη αναγκη το 20ρικο. .΄΄.

• Like 1

Λογικο επιχειρημα και συμφωνω απολυτα οτι δεν συμφερει να παρεις 500αρη δισκο.Η διαφορα τιμης συνιστα 1ΤΒ.

Ομως μπαινουν και αλλες συνισταμενες στην αγορα μεταχειρισμενου. Ποσα χρηματα διαθετεις, τι χρηση θελεις να κανεις στον δισκο,τι μαρκα ειναι,ποιος το πουλαει,ποσο εχει χρησιμοποιηθει,κ.τ.λ. Για να δωσω ενα παραδειγμα προσφατο προσωπικο,μου χαλασε ενας Western Digital green εκτος εγγυησης που τον ειχα μονο για torrents και τιποτε αλλο.Επειδη οι τιμες ,οπως ειπες και εσυ και σμφωνω,για εναν καινουργιο 500αρη ειναι ασυμφορες και επειδη τα οικονομικα μου ειναι δυσκολα αυτη τη περιοδο,με συμφερει πολυ περισσοτερο να αγορασω εναν παλιο δισκο στα 25 με 30 ευρω το πολυ.Επειδη προοριζω τον δισκο για υποδεεστερη υπολογιστικη εργασια ,δεν θελω να δωσω ουτε ενα cent παραπανω,επομενως μολις βρω απο καποιο αξιοπιστο μελος αγγελια για 500αρη σε καλη κατασταση και εννοειται οχι παραπανω απο 3 χρονια το πολυ,στην τιμη που ανεφερα θα τον αγορασω. :)

Valid point. Το θεμα ειναι να βρεις καποιον που εχει πραγματικη αναγκη το 20ρικο. .΄΄.

Οντως δεν νομιζω κανεις να δωσει 500αρη 20αρικο,δεν συμφερει,ουτε εχω δει τοσα χρονια στο ινσομνια ποτε τετοια τιμη,ασχετα αν υπαρχει λογικη αιτιολογια οπως ειπε ο φιλος Joshua.

• Like 2

Ομως μπαινουν και αλλες συνισταμενες στην αγορα μεταχειρισμενου. Ποσα χρηματα διαθετεις, τι χρηση θελεις να κανεις στον δισκο,τι μαρκα ειναι,ποιος το πουλαει,ποσο εχει χρησιμοποιηθει,κ.τ.λ. Για να δωσω ενα παραδειγμα προσφατο προσωπικο,μου χαλασε ενας Western Digital green εκτος εγγυησης που τον ειχα μονο για torrents και τιποτε αλλο.Επειδη οι τιμες ,οπως ειπες και εσυ και σμφωνω,για εναν καινουργιο 500αρη ειναι ασυμφορες και επειδη τα οικονομικα μου ειναι δυσκολα αυτη τη περιοδο,με συμφερει πολυ περισσοτερο να αγορασω εναν παλιο δισκο στα 25 με 30 ευρω το πολυ.Επειδη προοριζω τον δισκο για υποδεεστερη υπολογιστικη εργασια ,δεν θελω να δωσω ουτε ενα cent παραπανω,επομενως μολις βρω απο καποιο αξιοπιστο μελος αγγελια για 500αρη σε καλη κατασταση και εννοειται οχι παραπανω απο 3 χρονια το πολυ,στην τιμη που ανεφερα θα τον αγορασω. :)

Απόψεις είναι αυτές, όταν με 48 αγοράζω καινούργιο δίσκο 1tb με εγγύηση, ποιος ο λόγος να προτιμήσω μεταχειρισμένο 3 ετών με υποδεέστερα χαρακτηριστικά εκτός εγγύησης με τη μισή χωρητικότητα πληρώνοντας 30? Να ήταν τουλάχιστον ο ίδιος ακριβώς οκ, ίσως και να άξιζε τον κόπο για μείον 40%.

Οντως δεν νομιζω κανεις να δωσει 500αρη 20αρικο,δεν συμφερει,ουτε εχω δει τοσα χρονια στο ινσομνια ποτε τετοια τιμη,ασχετα αν υπαρχει λογικη αιτιολογια οπως ειπε ο φιλος Joshua.

Στις αγγελίες γενικώς βλέπεις πόσο ζητάνε για κάτι, όχι πόσο μπορεί να πιάσει. Ειδικά εδώ στο insomnia μερικές φορές βλέπω να ζητάνε και παραπάνω από όσο βρίσκεις κάτι καινούργιο, έχω 3 τέτοια παραδείγματα από χτεσινές αγγελίες. Και φυσικά οι τιμές που βλέπεις συνεχώς είναι οι τσιμπημένες που δεν μπορούν να τις πιάσουν, οτιδήποτε έχει λογική τιμή φεύγει γρήγορα και δεν το ξαναβλέπεις.

Αλλά όπως είπα και παραπάνω απόψεις είναι αυτές, όσοι έχουμε τις παραθέτουμε, το πόσο θα ζητήσει ο καθένας όμως το αποφασίζει μόνος του.

• Like 2

Καλησπέρα! Θα ήθελα να πουλήσω το σύστημα που έχω:

Gigabyte G31M-ES2L η μητρική μου
intel pentium e5200 dual core στα 2,50 GHZ 2,50 GHZ
4 GB RAM
nvidia geforce 9500 gt point of view
σκληρός δίσκος WDC WD5000AAVS-00G9B1
Τροφοδοτικό ALLIED, AL-8460BTX

Δεν υπάρχουν απόδειξη και εγγύηση!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...