LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Θα εδινες για κατι 400 σχεδον 1.5 χρονο μεταχειρισμενο οταν με 520 περνει καινουριο και καλυτερο; Οταν το καλυτερο εχει 520 αυτο και καινουριο να ηταν ποσο να ειχε 470-480 ευρω; Δηλαδη θα προτιμουσες να δωσει 400 να το παρεις μεταχειρισμενο και λογικα εκτος εγγυησης και δεν θα εβαζες αλλα 70-80 ευρω για να το παρεις καινουριο; Λες να βαλω το Dell κανα 900αρι να παρω 3D προβολι που θελω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δεν διαφωνώ σε κάτι καθαρά σαν απορία ρώτησα, για να δω κάποια άποψη Εννοείται πως από τη στιγμή που κάτι βγαίνει από το κουτί πέφτει ραγδαία η αξία του. Απλά κοιτώντας στο σκρουτζ στα μέχρι 400 ευρώ πχ δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο, δεν υπάρχει καν σύγκριση με το δικό μου δηλαδή... 8gb ram και ssd σκληρό μαζί με i3 ισχυρό και αυτόνομη κάρτα γραφικών... Κάποιος που δεν μπορεί με τη καμία να δώσει πάνω από 400 για αγορά λάπτοπ και δεν μπορούσε να μαζέψει άλλα ή να περιμένει ,πιστεύω να προτιμούσε να πάρει το δικό μου πχ παρά να πάρει μία μετριότητα από skroutz... (εφόσον έκρινε ότι είναι σε καλή κατάσταση πχ που όντως είναι... ) Βασικά όπως είπα καθώς δεν καίγομαι και ιδιαίτερα να τον αντικαταστήσω προτιμώ να τον κρατήσω παρά να τον δώσω στα 300 πχ... Δε ξέρω τι θα κάνω βασικά, λογικά θα τον κρατήσω έτσι κι αλλιώς μιας και του έχω κάνει τα μονταρίσματα που προανέφερα και σχεδιάζω τώρα να του αλλάξω το DvD με υποδοχή για να βάλω έναν 2ο σκληρό για χωρητικότητα... Τον έχω συνηθίσει κιόλας αρκετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μην κρινεις με την λογικη οτι "εχω 400 ευρω και δεν εχω 500 να παρω καινουριο" αλλα "το μεταχειρισμενο που θελω να παρω αξιζει για 400 ευρω;" Φυσικα ο καλυτερος τροπος να το μαθεις ειναι να το βαλεις αγγελια εδω με τιμη 400 ευρω συζητησιμη η σε καποιο site με δημοπρασιες μα τιμη εκκινησης τα 300 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αν το έβαζα αγγελία θα πρόσθετα και τον αυθεντικό 500αρι σκληρό που του έχω βγάλει και έχω βάλει σε εξωτερική θήκη... ίσως και την βάση-ανεμιστήρα coolermaster που το έχω επάνω... και καθώς δεν καίγομαι και ιδιαίτερα για να το πουλήσω όπως είπα, να το πήγαινα με ένα είδους αντίστροφης πλειοδοσίας... Δλδ μια υψηλή αρχική τιμή που θα πέφτει σταδιακά μέχρι να υπάρξει ενδιαφέρον (αν υπάρξει δλδ και σε τιμή που να με ικανοποιεί...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 κατ εμε το πολυ 350 θα έπιανε... Οι "μετατροπές" που του έκανες κοστίζουν σημερα περίπου 80-90€ και με την απαξίωση του ηλ. εξοπλισμού οχι πάνω απο 50 οποτε αν 280-300 επιανε μαμισιο τώρα να πας οριακά στα 350... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα παιδια, μια εκτιμηση γι'αυτο το συστημα? οι μνημες ειναι kingston hyper-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα παιδια, μια εκτιμηση γι'αυτο το συστημα? Untitled.png οι μνημες ειναι kingston hyper-x 120 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 καπου εκει το υπολογιζα και εγω, ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Σκληρος 500αρης WD 3.5" 100% health ποσο παει? SATA 2 ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Σκληρος 500αρης WD 3.5" 100% health ποσο παει? SATA 2 ειναι. Εκτος εγγυησης 25-30 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 benign σε βλέπω χουβαρδά σήμερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 benign σε βλέπω χουβαρδά σήμερα! Επειδη πλησιαζουν Χριστουγεννα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 benign σε βλέπω χουβαρδά σήμερα! οντως, εγω οριακα για 20άρικο θα το εβλεπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 οντως, εγω οριακα για 20άρικο θα το εβλεπα... Ενταξει και 20 ευρω λογικη τιμη ειναι,αλλα προσωπικα για 5 ευρω δεν το θεωρω πολυ σοβαρο.Εν τω μεταξυ,απο οτι ειδα,οι τωρινες τιμες ενος καινουργιου 500αρη sata 3, με 3 χρονια εγγυηση και πανω(γιατι λιγοτερο δεν αξιζει κατα την γνωμη μου)ειναι ακομη αρκετα τσιμπημενες.Οποτε αν εβρισκα εναν 500αρη σε αριστη κατασταση στα 25 προσωπικα θα τον αγοραζα,ειδικα αν ηταν απο παλιο,αξιοπιστο μελος και με πολλες θετικες αξιολογησεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει και 20 ευρω λογικη τιμη ειναι,αλλα προσωπικα για 5 ευρω δεν το θεωρω πολυ σοβαρο.Εν τω μεταξυ,απο οτι ειδα,οι τωρινες τιμες ενος καινουργιου 500αρη sata 3, με 3 χρονια εγγυηση και πανω(γιατι λιγοτερο δεν αξιζει κατα την γνωμη μου)ειναι ακομη αρκετα τσιμπημενες.Οποτε αν εβρισκα εναν 500αρη σε αριστη κατασταση στα 25 προσωπικα θα τον αγοραζα,ειδικα αν ηταν απο παλιο,αξιοπιστο μελος και με πολλες θετικες αξιολογησεις. Παλι για μενα λες; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις