Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά μια ερωτηση σε όποιον γνωρίζει.Θελω να πουλήσω το παλιό pc που ειχα για παιχνιδια για να παρω ενα καινουργιο αλλα δεν ξερω πλεον αφου εχουν περασει χρονια ποσο να το εκτιμήσω για να το βαλω Αγγελία θα ημουν υποχρεως να μου πειτε τις γνώμες σας.

KOYTI MIDI :THERMALTAKE

TΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: CORSAIR 620 W HX

CPU: COOLER THERMALTAKE i1

HDD: SEAGATE 250GB 7200

CPU: Intel core2 duo E8500 3.16GHZ

MOTHERBOARD: ASUS P5K-VM

RAM: MUSKIN REDLINE XP2-8000 2GB X2 = 4GB

VGA: ASUS NVIDIA GEFORCE GTX 260

DVD-ROM RW

BD-RW LG CGW-H20L

MONITOR: SAMSUNG 2032BW 20 ιντσες

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ: MICROSOFT COMFORT CURVED KEYBOARD 2000

MOUSE :TURBO X GM200

Eυχαριστώ

Ισως γύρω στα 270; Αν και πιο πιθανό ειναι να δώσεις χώρια καποια ακριβα κομματια όπως π.χ. το bd-rw...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Θα έλεγα 30 ευρώ πιο κάτω όλα μαζί. Καλό είναι το μηχάνημα για δεύτερο αν δεν χρειάζεσαι τα χρήματα.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

Ποσο θα μπορουσα να πουλησω ενα TURBO-X 17αρι με προβλημα στη μητρικη-εκει που δουλευει ξαφνικα σβηνει,καποιο τσιπακι μου ειπε ενας τεχνικος οτι θελει αλλαγη- ολα τα υπολοιπα δουλευουν μια χαρα.

Και ενα netbook acer με χτυπημενη οθονη,ανοιγη κανονικα και βλεπεις τα χπ στη μιση οθονη μονο η υπολοιπη ειναι μαυρη..

ευχαριστω εκ των προτερων.

Ποσο θα μπορουσα να πουλησω ενα TURBO-X 17αρι με προβλημα στη μητρικη-εκει που δουλευει ξαφνικα σβηνει,καποιο τσιπακι μου ειπε ενας τεχνικος οτι θελει αλλαγη- ολα τα υπολοιπα δουλευουν μια χαρα.

Και ενα netbook acer με χτυπημενη οθονη,ανοιγη κανονικα και βλεπεις τα χπ στη μιση οθονη μονο η υπολοιπη ειναι μαυρη..

ευχαριστω εκ των προτερων.

Αγαπητε φιλε,πρεπει να μας πειτε τα ακριβη τεχνικα χαρακτηριστικα και των δυο.Βρειτε τα στο ιντερνετ και βαλτε 2 λινκ. :)

Πόσο να δώσω το nexus 5; Ειναι η Αμερικάνικη έκδοση (= no 4g στην Ελλαδα) αλλα με μνημη 32gb. Αγορασμένο πριν 1 χρονο με αποδειξη αγορας απο google play και ενα χρονο εγγυηση ακομα.

θα ηθελα να δωσω Link.png Site: αυτην την καρτα γραφικων. εναι σε αριστη κατασταση και δωθει μαζι με την συσκευασια της με το cd της και ολα τα σχετικα ? Την χρησημοποιω κανα εναμηση χρονακι τωρα ειδικα για gaming και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με της αποδοσης της.. Σε τι τιμη να την δωσω περιπου? Ευχαριστω πολυ!!

θα ηθελα να δωσω Link.png Site: αυτην την καρτα γραφικων. εναι σε αριστη κατασταση και δωθει μαζι με την συσκευασια της με το cd της και ολα τα σχετικα ? Την χρησημοποιω κανα εναμηση χρονακι τωρα ειδικα για gaming και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με της αποδοσης της.. Σε τι τιμη να την δωσω περιπου? Ευχαριστω πολυ!!

70 ευρώ ξεκίνα την και βλέπεις.

70 ευρώ ξεκίνα την και βλέπεις.

στην προιγουμενη ακριβως σελιδα ειπες τιμή για την 6850 στα 60 ευρο και λες τωρα για την υποδεέστερη 6790 στα 70;;;;;;;;;;

Είπα για την 6850 ότι στα 60 θα φύγει αμέσως ενώ για την 6790 ότι να την ξεκινήσει στα 70 (κάτι που θα συνιστούσα και στην 6850)

Αν εξαιρέσεις τον δίαυλο (256 κ 128 αντίστοιχα) οι διαφορές τους είναι μικρές, 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...