Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Μια Ati Radeon HD 5670 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=310&lid=1χωρίς εγγύηση πόσο την καθαρίζω;

Δύσκολα πάνω από 25 ευρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι λογική η τιμή ; (δουλεύουν κανονικά)

•Netgear FS608 v3 8-Port 10/100 Mbps Fast Ethernet Switch  Τιμή 15euro

•cpu athlon 64 3200 socket 754  socket 754 μόνο! περιλαμβάνεται ψύκτρα και ανεμιστηράκι μαμά. Τιμή 9 ευρώ

•PLEXTOR PX-716A DVD. DVD/CD recorder. IDE/ATAPI. Τιμή 40ευρώ

•iomega zip 250 internal - Εσωτερικό zip drive που δέχεται των 250mb και των 100mb IDE/ATAPI. Τιμή 5ευρώ

Επίσης, θα ήθελα ... :ph34r: να δώσω τις παρακάτω αρχαιότητες ...

•targa visionary lcd 19-1

•desktop intel Celeron 766, 640mb memory, WDC WD200BB (20GB), creative CD5233E, board Sis630, eth: RTL 8139, 2usb ports (τρέχει Puppy Linux 501 και κάποια έκδοση Windows (98 νομίζω)).

•desktop intel Piii 1000, 384mb memory, WDC 800BB, Plextor CD-R PX-W2410A, VGA 3dfx Voodoo 3, Creative SB Live, RTL 8139 (τρέχει Windows XP, Nero Express 6, κλπ)

κάποια αίσθηση τιμών για να φύγουν να μην πιάνουν χώρο;

Καλησπέρα σε όλους, έχω αυτό το λαπτοπ

http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-a200-1gh/

στο οποίο χάλασε η υποδοχή της μητρικής και δεν φορτίζει. Πόσο μπορώ να το δώσω για ανταλλακτικά χωρίς το σκληρό δισκο; Αν κάποιος ξέρει ας μου πει και χωριστά τιμές για κάθε part (cpu, μνήμη, οθόνη, πληκτρολόγιο κτλ)

κάποιος?

Ποσο να πουλήσω μια Sabertooth Z77 μεταχειρισμένη και ενα 3770Κ (με εγγυηση μεχρι τον Μαιο {μονο ο CPU})

(Οχι η sabertooth που εχω αναφερει σε αλλο post με το προβλημα... )

κάποιος?

Εάν δούλευε και το έδινες ολόκληρο θα έπιανε οριακά 110-120 αν ήταν σε καλή κατάσταση. Τώρα χωρίς δίσκο και με καμμένη επαφή φόρτισης ή το δίνεις καμία 70€ όπως είναι ή το σπας σε κομμάτια και δίνεις πχ 25-30 την οθόνη, 20 τα πλαστικά, 20 πληκτρολόγιο-touchpad, 7-8 το DVD drive, καμία 12-14 το φορτιστή, 7-8 τη μνήμη και κανένα 30αρι τη χαλασμένη μητρική (που όμως γενικά πιθανότατα φτιάχνεται)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...