XronisR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 καλημερα παιδια ..Ποσο να πουλησω εναν επεξεργαστη i7 930?η αν αξιζει να ψαξω για 1366 μητρικη παλι? Γυρω στα 80-90 ευρω ο cpu.Mητρικη μονη της 1366 δυσκολα θα βρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis1983 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ποσο μπορω να πουλησω ενα λαπτοπ hp 630 p6200 σκληρο 320γιγα 2 γιγα ραμ και με καινουργια μπαταρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, έχω αυτό το λαπτοπ http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-a200-1gh/ στο οποίο χάλασε η υποδοχή της μητρικής και δεν φορτίζει. Πόσο μπορώ να το δώσω για ανταλλακτικά χωρίς το σκληρό δισκο; Αν κάποιος ξέρει ας μου πει και χωριστά τιμές για κάθε part (cpu, μνήμη, οθόνη, πληκτρολόγιο κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μια 5850 Extreme σχεδόν «απαίχνιδη» που είχα πείσει ένα φίλο να την πάρει, αλλά πέρα από κανά περιστασιακό Dota δεν την έχει δουλέψει, τι ψάρια πιάνει; Κανα 50αρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Παιδια θα ηθελα μια εκτιμηση για τα παρακατω του συστηματος στη φωτογραφια 1/ Motherboard 2/ CPU 3/ GPU 4/ RAM ------------ Κανα 50αρι.. Ξεκινα απο 60 και πεφτεις αναλογως τη ζητηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, μπορείται να κάνεται μια εκτίμηση για τον επεξεργαστή και την μητρική της υπογραφής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo0liss Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, μπορείται να κάνεται μια εκτίμηση για τον επεξεργαστή και την μητρική της υπογραφής;200-220 το πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis1983 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 ποσο μπορω να πουλησω ενα λαπτοπ hp 630 p6200 σκληρο 320γιγα 2 γιγα ραμ και με καινουργια μπαταρια; κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 200-220 το πολυ Συμφωνω στο ποσο με τον Μανωλη ,αλλα δεν θα επεφτα κατω απο 220 με τιποτα. Θα προτιμουσα να το κρατησω αν δεν υπηρχε η σωστη ανταποκριση.Ειναι εξαιρετικο combo και απορω γιατι θελεις να το πουλησεις. Παιδια θα ηθελα μια εκτιμηση για τα παρακατω του συστηματος στη φωτογραφια 1/ Motherboard 2/ CPU 3/ GPU 4/ RAM 200 ευρω περιπου θα τα εβαζα ολα μαζι.Ισως ομως φυγουν γρηγοροτερα αν τα εβαζες ξεχωριστα.Τα ξεκινας και βλεπεις. καλησπέρα ποσο λέτε να δώσω το παρακάτω σύστημα CASE: Site: BITFENIX PRODIGY RED MOBO: Site: ASROCK FM2A75M-ITX R.2 CPU: Site: ATHLON II X4 750K CPU COOLER: Site: DEEPCOOL GAMMAXX 300 RAM: 2X4GB DDR3 1600 GPU: Site: GIGABYTE GEFORCE GTX 460 1 GB HDD: Site: HGST 500GB 7200RPM PSU: Site: CORSAIR TX 650 W με οθόνη LG W2486L ή χωρίς Θα ελεγα γυρω στα 350 ευρω χωρις την οθονη και 420 με αυτην μαζι. κανεις; Με laptop δεν ασχολουμαι ουτε ξερω πολυ καλα τις εξελιξεις,μονο σε γενικες γραμμες.Αλλα επειδη προσφατα αγορασε ενας φιλος μου ενα καινουργιο,συγκριτικα τα χαρακτηριστικα του δικου σας ειναι πολυ χαμηλα.Οποτε επειδη κανεις αλλος δεν σας ειπε,θα σας ελεγα 200 ευρω το πολυ και ισως λεω και πολλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo0liss Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μια Τιμη για τα συστηματα της υπογραφης μου(να τονισω οτι τα μισα αγοραστηκαν τον ιουλιο και τα αλλα μισα 1 μηνα πριν στο main) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Γιατι να πουλησεις το main συστημα?Βαζεις εναν τετραπυρηνο intel και μια gtx 970(αφου πουλησεις τον pentium και την 6950 καποια στιγμη στο μελλον)και εισαι μια χαρα με πολυ καλο μηχανημα. Αλλιως δεν σε συμφερει κατα την γνωμη μου γιατι εχεις πολυ καλο κουτι,τροφοδοτικο και πολυ ακριβη μητρικη με εναν value επεξεργαστη,ενα καπως αργο ssd και μια αξιομαχη αλλα παλια πλεον vga,αν το δωσεις σαν συνολο θα σου κανουν λογικα παζαρια και θα χασεις αξια απο τα καινουργια και καλα components. Αν αποφασισες για αναβαθμιση πουλα μονο τα παλια που σου ανεφερα. Υπαρχει μια ανισομερεια στο συστημα οπως ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo0liss Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Γιατι να πουλησεις το main συστημα?Βαζεις εναν τετραπυρηνο intel και μια gtx 970(αφου πουλησεις τον pentium και την 6950 καποια στιγμη στο μελλον)και εισαι μια χαρα με πολυ καλο μηχανημα. Αλλιως δεν σε συμφερει κατα την γνωμη μου γιατι εχεις πολυ καλο κουτι,τροφοδοτικο και πολυ ακριβη μητρικη με εναν value επεξεργαστη,ενα καπως αργο ssd και μια αξιομαχη αλλα παλια πλεον vga,αν το δωσεις σαν συνολο θα σου κανουν λογικα παζαρια και θα χασεις αξια απο τα καινουργια και καλα components. Αν αποφασισες για αναβαθμιση πουλα μονο τα παλια που σου ανεφερα. Υπαρχει μια ανισομερεια στο συστημα οπως ειναι. εννοειτε πως δεν θελω να το πουλησω και θελω να κανω ακριβως αυτο που ειπες να βαλω ενα oc i5 5η γενιας που θα βγει και μια gtx 970 strix απλα θελω να μαθω την αξια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 manolo0liss και benign σας ευχαριστώ για τις εκτιμήσεις σας. Και εγώ κάπου τόσο τα υπολογιζα. Η μητρική μετά το bios update έχει θέμα με το overclock των sandybridge και υπάρχει μια σκέψη να τα δώσω για να πάω σε 4790Κ. Αλλά άμα είναι να τα δώσω 200Ε και να δώσω 500Ε για καινούργιο cpu και mobo δεν νομίζω ότι αξίζει τα 300Ε για λίγα fps παραπάνω στα games. Αν κάνω αναβάθμιση περισσότερο για την καυλα του να έχεις το top hardware θα το κάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 εννοειτε πως δεν θελω να το πουλησω και θελω να κανω ακριβως αυτο που ειπες να βαλω ενα oc i5 5η γενιας που θα βγει και μια gtx 970 strix απλα θελω να μαθω την αξια του Για μενα προσωπικα,η αξια των καινουργιων οπως εχω πει πολλες φορες σε αυτο το νημα,εφοσον ειναι μερικων μηνων μονο,ειναι 18-20 % φτηνοτερα για να δωσεις κινητρο σε καποιον να τα αγορασει. Σχετικα με τα παλια, 45 ευρω ο ssd,110 ευρω η vga . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 καλημέρα ένα Phenom II 955 black edition και μια GA-890GPA-UD3H πόσο μπορώ να τα δώσω? χωρίς εγγύηση (πλέον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις