Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα παιδια ..Ποσο να πουλησω εναν επεξεργαστη i7 930?η αν αξιζει να ψαξω για 1366 μητρικη παλι?

Γυρω στα 80-90 ευρω ο cpu.Mητρικη μονη της 1366 δυσκολα θα βρεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους, έχω αυτό το λαπτοπ

http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-a200-1gh/

στο οποίο χάλασε η υποδοχή της μητρικής και δεν φορτίζει. Πόσο μπορώ να το δώσω για ανταλλακτικά χωρίς το σκληρό δισκο; Αν κάποιος ξέρει ας μου πει και χωριστά τιμές για κάθε part (cpu, μνήμη, οθόνη, πληκτρολόγιο κτλ)

Μια 5850 Extreme σχεδόν «απαίχνιδη» που είχα πείσει ένα φίλο να την πάρει, αλλά πέρα από κανά περιστασιακό Dota δεν την έχει δουλέψει, τι ψάρια πιάνει;

Κανα 50αρι..

Παιδια θα ηθελα μια εκτιμηση για τα παρακατω του συστηματος στη φωτογραφια

1/ Motherboard
2/ CPU
3/ GPU 
4/ RAM

------------

Κανα 50αρι..

Ξεκινα απο 60 και πεφτεις αναλογως τη ζητηση

post-270338-0-25650900-1415468325_thumb.jpg

200-220 το πολυ

Συμφωνω στο ποσο με τον Μανωλη ,αλλα δεν θα επεφτα κατω απο 220 με τιποτα. Θα προτιμουσα να το κρατησω αν δεν υπηρχε η σωστη ανταποκριση.Ειναι εξαιρετικο combo και απορω γιατι θελεις να το πουλησεις. :)

Παιδια θα ηθελα μια εκτιμηση για τα παρακατω του συστηματος στη φωτογραφια

1/ Motherboard
2/ CPU
3/ GPU 
4/ RAM

200 ευρω περιπου θα τα εβαζα ολα μαζι.Ισως ομως φυγουν γρηγοροτερα αν τα εβαζες ξεχωριστα.Τα ξεκινας και βλεπεις.

καλησπέρα ποσο λέτε να δώσω το παρακάτω σύστημα

CASE:Link.png Site: BITFENIX PRODIGY RED

MOBO: Link.png Site: ASROCK FM2A75M-ITX R.2

CPU: Link.png Site: ATHLON II X4 750K

CPU COOLER: Link.png Site: DEEPCOOL GAMMAXX 300

RAM: 2X4GB DDR3 1600

GPU: Link.png Site: GIGABYTE GEFORCE GTX 460 1 GB

HDD: Link.png Site: HGST 500GB 7200RPM

PSU:Link.png Site: CORSAIR TX 650 W

με οθόνη  LG W2486L ή χωρίς 

Θα ελεγα γυρω στα 350 ευρω χωρις την οθονη και 420 με αυτην μαζι.

κανεις;

Με laptop δεν ασχολουμαι ουτε ξερω πολυ καλα τις εξελιξεις,μονο σε γενικες γραμμες.Αλλα επειδη προσφατα αγορασε ενας φιλος μου ενα καινουργιο,συγκριτικα τα χαρακτηριστικα του δικου σας ειναι πολυ χαμηλα.Οποτε επειδη κανεις αλλος δεν σας ειπε,θα σας ελεγα 200 ευρω το πολυ και ισως λεω και πολλα.

• Like 1

Μια Τιμη για τα συστηματα της υπογραφης μου(να τονισω οτι τα μισα αγοραστηκαν τον ιουλιο και τα αλλα μισα 1 μηνα πριν στο main)

Γιατι να πουλησεις το main συστημα?Βαζεις εναν τετραπυρηνο intel και μια gtx 970(αφου πουλησεις τον pentium και την 6950 καποια στιγμη στο μελλον)και εισαι μια χαρα με πολυ καλο μηχανημα. Αλλιως δεν σε συμφερει κατα την γνωμη μου γιατι εχεις πολυ καλο κουτι,τροφοδοτικο και πολυ ακριβη μητρικη με εναν value επεξεργαστη,ενα καπως αργο ssd και μια αξιομαχη αλλα παλια πλεον vga,αν το δωσεις σαν συνολο θα σου κανουν λογικα παζαρια και θα χασεις αξια απο τα καινουργια και καλα components. Αν αποφασισες για αναβαθμιση πουλα μονο τα παλια που σου ανεφερα. Υπαρχει μια ανισομερεια στο συστημα οπως ειναι.

• Like 1

Γιατι να πουλησεις το main συστημα?Βαζεις εναν τετραπυρηνο intel και μια gtx 970(αφου πουλησεις τον pentium και την 6950 καποια στιγμη στο μελλον)και εισαι μια χαρα με πολυ καλο μηχανημα. Αλλιως δεν σε συμφερει κατα την γνωμη μου γιατι εχεις πολυ καλο κουτι,τροφοδοτικο και πολυ ακριβη μητρικη με εναν value επεξεργαστη,ενα καπως αργο ssd και μια αξιομαχη αλλα παλια πλεον vga,αν το δωσεις σαν συνολο θα σου κανουν λογικα παζαρια και θα χασεις αξια απο τα καινουργια και καλα components. Αν αποφασισες για αναβαθμιση πουλα μονο τα παλια που σου ανεφερα. Υπαρχει μια ανισομερεια στο συστημα οπως ειναι.

εννοειτε πως δεν θελω να το πουλησω και θελω να κανω ακριβως αυτο που ειπες να βαλω ενα oc i5 5η γενιας που θα βγει και μια gtx 970 strix απλα θελω να μαθω την αξια του

manolo0liss και benign σας ευχαριστώ για τις εκτιμήσεις σας. Και εγώ κάπου τόσο τα υπολογιζα. Η μητρική μετά το bios update έχει θέμα με το overclock των sandybridge και υπάρχει μια σκέψη να τα δώσω για να πάω σε 4790Κ. Αλλά άμα είναι να τα δώσω 200Ε και να δώσω 500Ε για καινούργιο cpu και mobo δεν νομίζω ότι αξίζει τα 300Ε για λίγα fps παραπάνω στα games. Αν κάνω αναβάθμιση περισσότερο για την καυλα του να έχεις το top hardware θα το κάνω.

• Like 2

εννοειτε πως δεν θελω να το πουλησω και θελω να κανω ακριβως αυτο που ειπες να βαλω ενα oc i5 5η γενιας που θα βγει και μια gtx 970 strix απλα θελω να μαθω την αξια του

Για μενα προσωπικα,η αξια των καινουργιων οπως εχω πει πολλες φορες σε αυτο το νημα,εφοσον ειναι μερικων μηνων μονο,ειναι 18-20 % φτηνοτερα για να δωσεις κινητρο σε καποιον να τα αγορασει. Σχετικα με τα παλια, 45 ευρω ο ssd,110 ευρω η vga . 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...