Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ειχα ξαναρωτησει αλλα ας παρω αλλη μια γνωμη

Θελω να πουλησω το παλιο μου συστημα οταν ερθει το νεο

C2D e8400 ποτε δεν εγινε o.c. μαζι με το στοκ cooler

3gb kingston ram 667

Gigabyte g31m-s2l

gigabyte 9800gt 1gb silent cell

Χωρις κανενα προβλημα ολα τους.Ποσο ποιανουν περιπου?

επισης μια ερωτηση.Οταν το στειλω καπου μιας και δεν εχω τα κουτια τους,να αφησω το ανεμηστηρακι πανω στην μητρικη για να μην χτυπησει πανω στον επεξεργαστη κατι?Μιας και δεν εχω στειλει κατι παρομοιο 

Υπαρχει καπακι για την θεση του επεξεργαστη.Απο τιμη ξεκινα 140-150 και βλεπεις.

Δημοσ.

Υπαρχει καπακι για την θεση του επεξεργαστη.Απο τιμη ξεκινα 140-150 και βλεπεις.

Δυστυχως δεν υπαρχει καθως ο υπολογιστης ειχε συναρμολογηθει στο μαγαζι και μονο το κουτι της καρτας γραφικων μου ειχαν δωσει :/

Ευχαριστω παντως

Δημοσ.
Ένα τέτοιο συστημα πόσο λέτε να πίανει?

Motherboard: GIGABYTE G41M-COMBO
CPU: Intel® Core™2 Duo Processor E6300 (2M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB)
Ram: Kingston KVR1333D3N9, DDR3 4GB
GPU: ASUS R9280X-DC2T-3GD5 Radeon R9 280X 3GB 384-Bit GDDR5 PCI Express 3.0 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card(Μαζϊ δίνεται και voucher για free gamehttp://www.amd4u.com/getbattlefield4/ Battlefield 4 Limited Edition αξίας 40€, δεν έχει χρησιμοποιηθεί μόνο το κατοχύρωσα στο site)
HDD: 80GB
CPU Cooling: Coolermaster Hyper TX3 EVO
PSU: CORSAIR CMPSU-500CX BUILDER SERIES 500W

Το εχω βαλει 350...όλα ειναι στα κουτια τους και ειναι αρκετα πιο φτηνα απο όσα έδωσα κοντα 130Ε. HDD kai CPU προυπηρχαν τα άλλα ολοκαινουργια.
Δημοσ.

Μάγκες για πείτε μια τιμούλα που νομίζετε για το παρακάτω. Όλο μαζί και κομμάτι κομμάτι οποιος μπορεί.

Coolermaster Elite 120 Advanced, Asrock Z77 Pro4-m ,Intel i3 3225/ Stock Cooler,Kingston Hyperx 8GB@1600 , Intel 330 120GB,Corsair CX500

Καποιος να βοηθησει?

Δημοσ.

RAM και SSD γύρω στα 90-100 ευρώ (κάνα 40άρι ο SSD και 50-60 η RAM).Για τα άλλα δεν είμαι σίγουρος!

Και γω γυρω στο 100αρι τα υπολογίζω αυτά. 

300 για όλα μαζί ειναι καλα;

Δημοσ.

Θέλω να ζωντανέψω ένα πισί για να το χαρίσω κάπου.

Χρειάζομαι 2Χ1GB DDR2 (ισως 4 γιατι θα βαλω 7ρια 64μπιτα), PSU (ένα μοντέρνο θα κουμπώνει σε παλιά μητρική?, μια καρτα γραφικών, και ένα dvd drive.

ΟΙ τιμές που εχω βρεί: 10 για το καθε GB μνήμης , 15 μια 8500GT. Είναι νορμαλ οι τιμές; για τα υπόλοιπα δεν έψαξα.

Δημοσ.

110 για g2mini 2 μηνών με εγγύηση άλλα ευρωπαίκη και ενα μικρό σημάδι στο πλάι είναι καλά?

απαντήστε λίγο γρήγορα αν γίνετε μάγκες γιατί βιάζομαι να πάρω smartphone, ειμαι χωρις συσκευη

Δημοσ.

<p>Θέλω να ζωντανέψω ένα πισί για να το χαρίσω κάπου.</p>

<p> </p>

<p>Χρειάζομαι 2Χ1GB DDR2 (ισως 4 γιατι θα βαλω 7ρια 64μπιτα), PSU (ένα μοντέρνο θα κουμπώνει σε παλιά μητρική?, μια καρτα γραφικών, και ένα dvd drive.</p>

<p> </p>

<p>ΟΙ τιμές που εχω βρεί: 10 για το καθε GB μνήμης , 15 μια 8500GT. Είναι νορμαλ οι τιμές; για τα υπόλοιπα δεν έψαξα.</p>

Οι τιμές είναι τίμιες.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

<p>110 για g2mini 2 μηνών με εγγύηση άλλα ευρωπαίκη και ενα μικρό σημάδι στο πλάι είναι καλά?<br><br>

απαντήστε λίγο γρήγορα αν γίνετε μάγκες γιατί βιάζομαι να πάρω smartphone, ειμαι χωρις συσκευη</p>

Αν πέσει στα 100 είναι πολύ καλά. Και 110 δεν είναι άσχημα.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να ζωντανέψω ένα πισί για να το χαρίσω κάπου.

Χρειάζομαι 2Χ1GB DDR2 (ισως 4 γιατι θα βαλω 7ρια 64μπιτα), PSU (ένα μοντέρνο θα κουμπώνει σε παλιά μητρική?, μια καρτα γραφικών, και ένα dvd drive.

ΟΙ τιμές που εχω βρεί: 10 για το καθε GB μνήμης , 15 μια 8500GT. Είναι νορμαλ οι τιμές; για τα υπόλοιπα δεν έψαξα.

Ναι,οι τιμές είναι μια χαρά.Βρες και ένα επώνυμο τροφοδοτικό σε στα ~25 ευρώ και είσαι κομπλέ (δεν χρειάζονται πολλά watts).

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω μεταχειρισμένο (ή καινούργιο) PC πύργο με τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

1. Motherboard με physical parallel port on board, λόγω χρήσης παλιών προγραμμάτων (δεν μου δουλεύουν καλά οι PCI κάρτες, ή PCI express) με κλείδωμα hasp parallel. Από την εποχή των i3, i5, i7 οι παράλληλες θύρες εξαφανίστηκαν από τις M/B όπως επίσης και οι ps/2 θύρες για πληκτρολόγιο - ποντίκι. Δεν ξέρω αν υπάρχει σύγχρονη Μ/Β με onboard παράλληλη. Αν υπήρχε, ή αν ξέρει κάποιος ότι υπάρχει ας το πεί θα το εκτιμούσα πολύ ! και θα πήγαινα σε καινούργιο σύστημα.

Μέχρι τότε ψάχνω σε Core3duo διπύρηνο (και όχι τετραπήρυνο) υψηλών GHz γιατί το πρόγραμμα που θέλω να τρέξει είναι sigle threaded.

Βρίσκω και κάτι μεταχειρισμένους Pentium 4 στα 3.6GHz (από αγγελία ή refurbished από μαγαζί) που μου κάνουν αλλά δεν ξέρω το προσδόκιμο ζωής τους και το ρεύμα που καίνε.

2. Κάρτα γραφικών PCI express και όχι Onboard (λόγω χρήσης μυστήριου Opengl από το συγκεκριμένο πρόγραμμα). Η ταχύτητά της , δεν απασχολεί ιδιαίτερα, θα την προτιμούσα με παθητική ψύξη και όσο ισχυρή γίνεται (προτιμότερη έναντι κάποιας μεταχειρισμένης με πολλά χρόνια στην πλάτη της που να θέλει αλλαγή - επισκευή ανεμιστήρα). Μπορώ να βάλω και κάποια καινούρια , με παθητική ψύξη που είναι αρκετά ισχυρότερες από τις παλαιότερες ακόμα και από ορισμένες με ανεμιστήρα. Οπότε αυτή η παράμετρος δεν είναι τόσο κρίσιμη.

3. Μνήμη 2-4 gb φτάνει γιατί θα τρέχει windows xp (ή win 7 ή 8 με εικονική μηχανή σε xp)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...