Federacion Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 αν και είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να το βάλεις αλλου, καθώς και να πεις και 2 λόγια για το σύστημα που θα μπει και την χρήση που θα κάνεις. έχω την 6850 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Όμως θα έπαιρνα την 6870 αν είχα την επιλογή σου. επίσης εγώ εμπιστεύτηκα 4 φορές μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών και όλα πάνε καλά εως σήμερα. νομίζω ότι έχει το ρίσκο του φυσικά, έτυχε σε φίλο να τα παίξει η κάρτα αλλά την πήρε 40 ευρώ μόνο, αλλά απο την άλλη γλιτώνεις πολλά χρήματα εως και 60%, οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δες κάνα review ή συγκριτικό και δες αν δεν σε βολεύει το μέγεθος ή υλοποίηση ή κάτι τέτοιο. Οι διαφορές τους είναι σχετικά μικρές και αν η 6850 έχει καλή ψύκτρα (κάτι που να έπρεπε να λάβεις υπ' όψη σου όπως είπα πάνω) σχεδόν φτάνει την 6870. (και η δικιά μου είναι 2ο χέρι btw) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Καμια ιδεα για αυτο? MICROSOFT SIDEWINDER FORCE FEEDBACK 2 JOYSTICK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 αξίζει η αγορά αυτου του τροφοδοτικου Site: http://www.e-shop.gr/corsair-hx-series-hx750-power-supply-750-watt-80-plus-gold-certified-modular-psu-p-PER.553168 CORSAIR HX SERIES HX750 με 4 χρονια χρησης περιπου, υπολοιπο εγγυσης 3 χρονια περιπου στα 85 ευρω? ή κοιτάω κατι καινούριο ? παρακαλώ τη γνώμη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 οχι με ενα 100ρικο παιρνεις πιο συγχρονο και καλυτερο. κανουργιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 το λέω γιατι η καινούρια σειρα HX της Corsair έχει 150 ευρω περίπου, το budget μου μέχρι εκει ειναι το πολυ 80-85, θα το σκεφτώ, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ναι ξερω απλα δουλεψε 4 χρονια ηδη. αλλα ειναι καθαρα δικη μου γνωμη. αμμα θες περιμενε κιαλλες γνωμες απο τα υπολοιπα μελη. ειναι και αναλογα τι χρηση θελεις και και και. Καλησπερα παιδια. Καμια ιδεα για αυτο? MICROSOFT SIDEWINDER FORCE FEEDBACK 2 JOYSTICK αθανατη η miccrosoft στα gadgets αλλα τιμη δεν εχω ιδεα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ναι ξερω απλα δουλεψε 4 χρονια ηδη. αλλα ειναι καθαρα δικη μου γνωμη. αμμα θες περιμενε κιαλλες γνωμες απο τα υπολοιπα μελη. ειναι και αναλογα τι χρηση θελεις και και και. αθανατη η miccrosoft στα gadgets αλλα τιμη δεν εχω ιδεα Εχεις δικιο φιλε μου απλα πραγματικα εχει παιξει 4 παιχνιδια στην αρχη και ειναι στην αποθηκη εδω και 4 χρονια. ΑΠλα θα ηθελα μια ενδικτικη τιμη για κατι τετοιο για να ξερω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις δικιο φιλε μου απλα πραγματικα εχει παιξει 4 παιχνιδια στην αρχη και ειναι στην αποθηκη εδω και 4 χρονια. ΑΠλα θα ηθελα μια ενδικτικη τιμη για κατι τετοιο για να ξερω..... Δε νομίζω ότι έχει κάποια ουσιαστική αξία πλέον, 5-10€ θα ήταν η τιμή του... Είναι πολύ πιθανό σε καινούργια win να μη δουλεύει καν (έχω ένα παρόμοιο και δε δουλεύει σε 8.1 σωστά..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δε νομίζω ότι έχει κάποια ουσιαστική αξία πλέον, 5-10€ θα ήταν η τιμή του... Είναι πολύ πιθανό σε καινούργια win να μη δουλεύει καν (έχω ένα παρόμοιο και δε δουλεύει σε 8.1 σωστά..) WTF!!!!!!!!!!!!!!!!! σε win 7 μου το βλεπει κανονικα και λειτουργει και η αναδραση που εχει!!! 10 ευρω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 WTF!!!!!!!!!!!!!!!!! σε win 7 μου το βλεπει κανονικα και λειτουργει και η αναδραση που εχει!!! 10 ευρω??? δε βλέπω αγορά για αυτου του είδους τα χειριστήρια πλεον! και στο λέει ενας άνθρωπος που εχει λιώσει χειριστήρια παντός τύπου στο fsx και εχω δώσει >1000€ την τελευταία δεκαπενταετία για χειριστήρια... Εν πάσει περιπτώση το βάζεις όσο νομίζεις και βλέποντας και κάνοντας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpatron Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Σετακι fm1 με a8 3870k και gigabyte a75 ud4h ποσο λέτε πιάνει ρε παιδία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μάγκες για πείτε μια τιμούλα που νομίζετε για το παρακάτω. Όλο μαζί και κομμάτι κομμάτι οποιος μπορεί. Coolermaster Elite 120 Advanced, Asrock Z77 Pro4-m ,Intel i3 3225/ Stock Cooler,Kingston Hyperx 8GB@1600 , Intel 330 120GB,Corsair CX500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 WTF!!!!!!!!!!!!!!!!! σε win 7 μου το βλεπει κανονικα και λειτουργει και η αναδραση που εχει!!! 10 ευρω??? αν δουλευει σε 7ρια τοτε δουλευει 100% σε 8ρια. το ιδιο ειναι. ισως να θελει λιγο χερι αν δεν δουλευει πραγμα περιεργο. κρατα το καλυτερα για ενθυμιο να το βλεπουν τα παιδια σου και να λενε "τι ειναι αυτο? το ξυλωσες απο αρχαιο ελικοπτερο?'' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το ειχα ξαναρωτησει αλλα ας παρω αλλη μια γνωμη Θελω να πουλησω το παλιο μου συστημα οταν ερθει το νεο C2D e8400 ποτε δεν εγινε o.c. μαζι με το στοκ cooler 3gb kingston ram 667 Gigabyte g31m-s2l gigabyte 9800gt 1gb silent cell Χωρις κανενα προβλημα ολα τους.Ποσο ποιανουν περιπου? επισης μια ερωτηση.Οταν το στειλω καπου μιας και δεν εχω τα κουτια τους,να αφησω το ανεμηστηρακι πανω στην μητρικη για να μην χτυπησει πανω στον επεξεργαστη κατι?Μιας και δεν εχω στειλει κατι παρομοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις