sotos 1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Καλησπερες, Για πειτε μου μια τιμουλα πωλησης για το συγκεκριμενο: Lenovo G510 - i7 4700MQ/4GB/1TB HYBRID/AMD 8750 2GB έχει τώρα 529ε το πήρες 498,53 τον Φεβρουάριο,έχει γερμανικό πληκτρολόγιο και δεν ειναι φουλ HD εγώ θα ήμουν ευχαριστημενος με 400-450 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rogu4ever Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εχω το dell 7720 17R SE και σκεφτομουν να το γυρισω σε desktop+ενα απλο φορητο γιατι δεν την παλεψα με τα λαπτοπ προτιμω πυργο για δουλεια και παιχνιδια. Το εβαλα αγγελια και καποιος μου προτεινε το εξης desktop + διαφορα τιμης, αξιζει ή οχι? Monitor: Samsung SyncMaster BX2450 24inch 1920*1080 Case: Zalman z11 750 Watt MaidBoard: MSI P67A-GD53 (MS-7681) Procesor: QuadCore Intel Core i7-2600K, 3700 MHz (37 x 100) Graphic Card: nVIDIA GeForce GTX 570 1280 MB Memory: 2x4GB Corsair XMS3 Hard Drives: 80GB INTEL SSD 320GB SAMSUNG HD321HJ Optical Drive: Samsung DvD-RW Network: Qualcomm Atheros AR922X Wireless Network Adapter Realtek PCIe GBE Family Controller Bluetooth USB adapter Keyboard: Roccat Valo Roc 12-803 Gaming Mouse: Team Scorion 600-2400dpi Camera Creative HD 720p Game controler pad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Πόση διάφορα προτείνει και από ποια πλευρά; Από εσένα; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rogu4ever Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Οχι αυτος θα μου δωσει λεφτα, χωρις το monitor επειδη δεν το θελω μου δινει 150 λιρες, με το μονιτορ 100 λιρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Οχι αυτος θα μου δωσει λεφτα, χωρις το monitor επειδη δεν το θελω μου δινει 150 λιρες, με το μονιτορ 100 λιρες οπα οπα... απο λονδινο ο τυπος; με Paypal η πληρωμη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 P8h77-v αγορά 22.12.13...!! Φυσικά αποδειξη-εγγυηση!! Το εβαλα 45 μαζί με μεταφορικά..Καλα ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 P8h77-v αγορά 22.12.13...!! Φυσικά αποδειξη-εγγυηση!! Το εβαλα 45 μαζί με μεταφορικά..Καλα ειναι? Μια χαρα μου φαίνεται 45 μαζί με τα μεταφορικά... Μονο αν τη βιάζεσαι ή εχεις αναγκη ή την παρει κρητικός (κοινως οχι μεταφορικα) πηγαινε την στα 40 αλλιώς οχι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μια χαρα μου φαίνεται 45 μαζί με τα μεταφορικά... Μονο αν τη βιάζεσαι ή εχεις αναγκη ή την παρει κρητικός (κοινως οχι μεταφορικα) πηγαινε την στα 40 αλλιώς οχι! Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν!!!! Σε ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rogu4ever Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 οπα οπα... απο λονδινο ο τυπος; με Paypal η πληρωμη??? Οχι απο Dundee Σκωτιας εκει σπουδαζω και μενω, θα παω να το δω και χερι χερι θα γινει η δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Οχι απο Dundee Σκωτιας εκει σπουδαζω και μενω, θα παω να το δω και χερι χερι θα γινει η δουλεια α... οκ then... γιατι κυκλοφορει ενας "ελληνολονδρέζος" που εχει δαγκωσει πολυ κοσμο ενθεν κ ενθεν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheRiddler Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Έχω ένα MSI laptop με καμένη κάρτα γραφικών το οποίο δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον. Του έχω αφαιρέσει το σκληρό δίσκο τον οποίο πλέον χρησιμοποιώ σε σταθερό υπολογιστή. Έχει νόημα να πουληθεί για ανταλλακτικά; Αν ναι, πέρα από τις μνήμες, τι άλλο διασώζεται; Επίσης έχω ένα Roccat Pyra το οποίο έχει πρόβλημα με τον αισθητήρα (ενώ το ποντίκι είναι ακίνητο, ο cursorας παθαίνει «πάρκινσον»). Έχει πλέον κάποια αξία ή είναι απευθείας για την ανακύκλωση ηλεκτρονικών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Έχω ένα MSI laptop με καμένη κάρτα γραφικών το οποίο δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον. Του έχω αφαιρέσει το σκληρό δίσκο τον οποίο πλέον χρησιμοποιώ σε σταθερό υπολογιστή. Έχει νόημα να πουληθεί για ανταλλακτικά; Αν ναι, πέρα από τις μνήμες, τι άλλο διασώζεται; Επίσης έχω ένα Roccat Pyra το οποίο έχει πρόβλημα με τον αισθητήρα (ενώ το ποντίκι είναι ακίνητο, ο cursorας παθαίνει «πάρκινσον»). Έχει πλέον κάποια αξία ή είναι απευθείας για την ανακύκλωση ηλεκτρονικών; Το λαπτοπ αν το σπασεις σε κομματια πιθανώς κατι να πιάσει...! Οθονη, πληκτρολόγιο, touchpad, ram, τροφοδοτικά, πιθανώς και πλακετες ανεξάρτητες ή και πλαστικά να εχουν καποιο αγοράστικό κοινο... Για το ποντικι δε ξερω να σου πω την αληθεια... εαν ο αισθητήρας εχει καθαριστεί και δε στρώνει δε του βρίσκω κάποια εμπορική αξία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheRiddler Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Το λαπτοπ αν το σπασεις σε κομματια πιθανώς κατι να πιάσει...! Οθονη, πληκτρολόγιο, touchpad, ram, τροφοδοτικά, πιθανώς και πλακετες ανεξάρτητες ή και πλαστικά να εχουν καποιο αγοράστικό κοινο... Για το ποντικι δε ξερω να σου πω την αληθεια... εαν ο αισθητήρας εχει καθαριστεί και δε στρώνει δε του βρίσκω κάποια εμπορική αξία... Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ποιοι είναι οι πιθανοί αγοραστές των κομματιών του laptop; Καταστήματα ή ιδιώτες μέσω αγγελιών; Γιατί γενικά δεν έχω και πολύ χρόνο και δε θα ήθελα να ασχοληθώ πολύ με το θέμα. Θα με βόλευε αν το έδινα σε κάποιο κατάστημα ακόμα και υποτιμημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ποιοι είναι οι πιθανοί αγοραστές των κομματιών του laptop; Καταστήματα ή ιδιώτες μέσω αγγελιών; Γιατί γενικά δεν έχω και πολύ χρόνο και δε θα ήθελα να ασχοληθώ πολύ με το θέμα. Θα με βόλευε αν το έδινα σε κάποιο κατάστημα ακόμα και υποτιμημένο.Γενικά ιδιώτες αλλα το θέμα είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα εμπορικό μοντέλο ώστε να σου πω καντο βιδες σε ένα μήνα θα έχει φύγει... Βρες κάποιον που να τα αγοράζει χαλασμενα (πολλοί ζητάνε στις αγγελίες χαλασμενα για να τα μεταπωλησουν ως κομμάτια ή για επισκευή) και δωστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ένα toshiba satellite τεσσάρων χρόνων με πρόσφατα αλλαγμένη οθόνη-πλήρως λειτουργικο,πόσο πιάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις