paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Probook hp 4520 s και πάλι εχει ενα σωρό εκδόσεις αλλα δεδομένου οτι ειναι παλιότερο και με μικρότερο δίσκο ισως σου ειπα και πολλά για τα κομματια του... επισης βλεπω οτι εχει ddr2, ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hwxerolas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 1. Intel E8400 2. Enermax pro82+ 525W 3. Asrock G41MH/USB3 rev2 4. 4GB DDR3 (2 x Kingston 1066MHz) 5. Seagate ST3750525AS 750GB 6. Gigabyte GT630 2GB 7. Ένα OEM κουτί Τα 1,2 αγορασμένα το 2009. Τα 3,4,5,6 εντός εγγύησης με απόδειξη (3,4,5 2012, 6 φέτος). Μια εκτίμηση για όλα μαζί παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 1. Intel E8400 2. Enermax pro82+ 525W 3. Asrock G41MH/USB3 rev2 4. 4GB DDR3 (2 x Kingston 1066MHz) 5. Seagate ST3750525AS 750GB 6. Gigabyte GT630 2GB 7. Ένα OEM κουτί Τα 1,2 αγορασμένα το 2009. Τα 3,4,5,6 εντός εγγύησης με απόδειξη (3,4,5 2012, 6 φέτος). Μια εκτίμηση για όλα μαζί παρακαλώ χμμ 190? παρε και καμια άλλη γνώμη γιατι καμια φορά υποεκτιμώ καρτες γραφικών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorsairA7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 και πάλι εχει ενα σωρό εκδόσεις αλλα δεδομένου οτι ειναι παλιότερο και με μικρότερο δίσκο ισως σου ειπα και πολλά για τα κομματια του... επισης βλεπω οτι εχει ddr2, ισχύει; Οχι φίλε Paylidis, DDR3 εχει το συγκεκριμένο probook Την οθόνη και το πληκτρολόγιο του (aka κανιβαλισμός) πόσο να τα έδινα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 1. Intel E8400 2. Enermax pro82+ 525W 3. Asrock G41MH/USB3 rev2 4. 4GB DDR3 (2 x Kingston 1066MHz) 5. Seagate ST3750525AS 750GB 6. Gigabyte GT630 2GB 7. Ένα OEM κουτί Τα 1,2 αγορασμένα το 2009. Τα 3,4,5,6 εντός εγγύησης με απόδειξη (3,4,5 2012, 6 φέτος). Μια εκτίμηση για όλα μαζί παρακαλώ Γύρω στα 160 για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hwxerolas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Κι εγώ για ~160 το κόβω. Για 190 το βλέπω δύσκολο να φύγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Οχι φίλε Paylidis, DDR3 εχει το συγκεκριμένο probook Την οθόνη και το πληκτρολόγιο του (aka κανιβαλισμός) πόσο να τα έδινα; κανενα 40αρι η οθονη και κανενα 15-20άρικο το πληκτρολόγιο... πουλας και την μνήμη ένα 25αρι εφοσον ειναι και ddr3 και άλλο ένα 20αρικο το δισκο (πολυ χονδρικα) Κι εγώ για ~160 το κόβω. Για 190 το βλέπω δύσκολο να φύγει 190 ειναι η μεγιστη τιμή που ισως να εφευγε (παντα δινω μαξιμουμ αν παρατηρήσεις). 160-170 ειναι πιο αντιπροσωπευτική τιμή οπως και να εχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorsairA7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Εαν το δώσω ολο το probook για να κανιβαλισει ότι θέλει, εντάξει εχει καλά κομμάτια ρε παιδί μου, θα παρω/ζητησω περισσότερα και αν ναι πόσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Εαν το δώσω ολο το probook για να κανιβαλισει ότι θέλει, εντάξει εχει καλά κομμάτια ρε παιδί μου, θα παρω/ζητησω περισσότερα και αν ναι πόσο; δε πιστευω οτι ολοκληρο (ουσιαστικά πλην μητρικής και γραφικών και επιφυλάσσομαι για το αν αφαιρείται ο επεξεργαστης) θα πιασει πάνω απο 120-130€ (για αυτο και προτεινα να το πουλησεις σε κομματια που θα εχει μεγαλύτερο πιθανώς κέρδος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorsairA7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 δε πιστευω οτι ολοκληρο (ουσιαστικά πλην μητρικής και γραφικών και επιφυλάσσομαι για το αν αφαιρείται ο επεξεργαστης) θα πιασει πάνω απο 120-130€ (για αυτο και προτεινα να το πουλησεις σε κομματια που θα εχει μεγαλύτερο πιθανώς κέρδος) Οκ φίλε, ευχαριστώ πολύ. Αν μπορούν κι άλλοι φίλοι να πουν τις κοστολογησεις τους για τα εξαρτήματα του desktop και του laptop θα το εκτιμούσα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 (αυτά περί μη μεταβιβάσιμων κλπ που λέγαμε παραπάνω). Ειναι λαθος αυτο που λες Παυλιδης. Εχω πουλησει πολλες φορες πραγματα δικα μου μες την εγγυηση και οσες λιγες φορες χαλασε κατι στον αγοραστη, παντα ειχαν καλυψη. (Απο κινητα μεχρι οτιδηποτε ειδος hardware.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ειναι λαθος αυτο που λες Παυλιδης. Εχω πουλησει πολλες φορες πραγματα δικα μου μες την εγγυηση και οσες λιγες φορες χαλασε κατι στον αγοραστη, παντα ειχαν καλυψη. (Απο κινητα μεχρι οτιδηποτε ειδος hardware.) οπως προειπα ισχυει για συγκεκριμενες μαρκες και συγκεκριμένα ειδη (κυρίως σε μνήμες το εχω παρατηρήσει), ενώ εχω και παραδειγμα απο iPhone 4 και τη γνωστη "αντιπροσωπεία" που το πηγε η κοπελα η οποία το πηρε μεταχειρο με την αποδειξη και κάλεσαν τον αρχικο ιδιοκτήτη να το παραλάβει ενω ειχαν τα στοιχεία της και αυτη ειχε δελτιο ποσοτικής παραλαβης (καλλιστα θα μπορουσε να της το φαει)... οποτε εγω για 20-30 ίσως και 40€ στα 200€ θα προτιμουσα την αποδειξη στο ονομα μου (εκτός αν είναι σε "πελατης λιανικής") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 οπως προειπα ισχυει για συγκεκριμενες μαρκες και συγκεκριμένα ειδη (κυρίως σε μνήμες το εχω παρατηρήσει), ενώ εχω και παραδειγμα απο iPhone 4 και τη γνωστη "αντιπροσωπεία" που το πηγε η κοπελα η οποία το πηρε μεταχειρο με την αποδειξη και κάλεσαν τον αρχικο ιδιοκτήτη να το παραλάβει ενω ειχαν τα στοιχεία της και αυτη ειχε δελτιο ποσοτικής παραλαβης (καλλιστα θα μπορουσε να της το φαει)... οποτε εγω για 20-30 ίσως και 40€ στα 200€ θα προτιμουσα την αποδειξη στο ονομα μου (εκτός αν είναι σε "πελατης λιανικής") Απο την προσωπικη εμπειρια μου ισχυει για ολες τις μαρκες. Και στην περιπτωση που ανεφερες,εξυπηρετηθηκε η κοπελα,τελικα αρα? Οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να φερθουν ανεντιμα,δε σημαινει οτι η εγγυηση δεν καλυπτει οποιονδηποτε αγορασει κατι,αλλο το ενα αλλο το αλλο. Οσο για αυτην την γνωστη αντπροσωπεια μπορει να ειναι γεροντοκορες η βλακες η να εχουν αυστηρη πολιτικη γιατι κλεβονται πολλα iphones. Εγω ειχα παρει απο καποιον μητρικη για τον αδερφο μου και μου εδωσαν την αποδειξη. Οταν του χαλασε εναμισι χρονο μετα,μαλιστα ειχαν μεινει μονο λιγες ημερες στην εγγυηση,μας την αλλαξαν αμεσως.Ο πωλητης την ειχε αγορασει απο το e-shop.Και οπως ειπα υπαρχουν και αλλα παραδειγματα.(Καμμια δεκαρια.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Απο την προσωπικη εμπειρια μου ισχυει για ολες τις μαρκες. Και στην περιπτωση που ανεφερες,εξυπηρετηθηκε η κοπελα,τελικα αρα? Οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να φερθουν ανεντιμα,δε σημαινει οτι η εγγυηση δεν καλυπτει οποιονδηποτε αγορασει κατι,αλλο το ενα αλλο το αλλο. Οσο για αυτην την γνωστη αντπροσωπεια μπορει να ειναι γεροντοκορες η βλακες η να εχουν αυστηρη πολιτικη γιατι κλεβονται πολλα iphones. Εγω ειχα παρει απο καποιον μητρικη για τον αδερφο μου και μου εδωσαν την αποδειξη. Οταν του χαλασε εναμισι χρονο μετα,μαλιστα ειχαν μεινει μονο λιγες ημερες στην εγγυηση,μας την αλλαξαν αμεσως.Ο πωλητης την ειχε αγορασει απο το e-shop.Και οπως ειπα υπαρχουν και αλλα παραδειγματα.(Καμμια δεκαρια.) Καλύτερα να το έχει κατα νου ο κάθε αγοραστής παρα να βρεθεί προ εκπληξεως με κάποιον μη έντιμο ή κάποια περιορισμένη μη μεταβίβασιμη εγγύηση. Αν ο τύπας με το κινητό ήταν παπαρακος και το μαγκωνε θα έβγαζε η κοπέλια άκρη;; Και ας είχε την απόδειξη στα χέρια της...; Απλό, όχι ή μάλλον ίσως-δικαστικά... Shit high and watch... Προσωπικά για αυτο ακριβώς το λόγο σπάνια αγοράζω μεταχειρισμένα τέτοια είδη και θεωρω ότι είτε μου πουλάς μνήμη με εγγύηση είτε χωρίς είναι ένα και το αυτο, άκρη δε πρόκειται να βγει εύκολα... Γνώμη σου και γνώμη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Καλησπερες, Για πειτε μου μια τιμουλα πωλησης για το συγκεκριμενο: Lenovo G510 - i7 4700MQ/4GB/1TB HYBRID/AMD 8750 2GB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις