Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με 20ρικο αγοραζεις vfm ddr3 1333mghz! καινουρια απο καταστημα!!!!

για μενα ειναι εκμεταλευση να τις πουλανε 20-15.

Το πολυ 10ευρω να τις επαιρνα... εκτος αν καιγοταν ο κωλος μου και επρεπε να στησω αμεσα ενα μηχανημα σημερα, εδω και τωρα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περίμενε λιγάκι...

Σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις ddr3 παρά ddr2.

Το ξέρω εκ πείρας.

Δες λίγο την υπογραφή μου.

Επειδή λοιπόν καινούριες ddr2 είναι πολύ σπάνιες και πανάκριβες οι μεταχειρισμένες δεν πέφτουν στα 10 ή 15 με τίποτα.

Αν βρει κανείς 2 γίγα ddr2 στα δέκα ή και δώδεκα ευρώ για desktop ας μου στείλει pm να την πάρω με κλειστά τα μάτια.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

Πράγματι τα ddr2 (ειδικά κάτι 2x2GB) είναι σχετικά δυσεύρετα γι' αυτό και κρατάνε καλούτσικα τις τιμές τους.

Κατά τα άλλα, καλοκαιράκι είναι, οπότε μην κατρακυλάτε τις τιμές μας με τρελούς ρυθμούς: αρκετός κόσμος λείπει και άλλος τόσος απλά γύρισε και είναι "στεγνός".

Καλή συνέχεια :)

• Like 1

Περίμενε λιγάκι...

Το ξέρω εκ πείρας.

Επειδή λοιπόν καινούριες ddr2 είναι πολύ σπάνιες και πανάκριβες οι μεταχειρισμένες δεν πέφτουν στα 10 ή 15 με τίποτα.

Αν βρει κανείς 2 γίγα ddr2 στα δέκα ή και δώδεκα ευρώ για desktop ας μου στείλει pm να την πάρω με κλειστά τα μάτια.

εχει στο ebay με 5-7 ευρω ανα ντιμμακι... μονο στην ελλαδα ειμαστε καφροι και κραταμε τιμες στις αντικες...

Επίσης δε καταλαβαίνω πως γινεται να πουλιεται 19-20 ευρω καινούργια και καποιοι να τις πουλανε 20 μετα απο χρήση 5-6-7-8- ετών... φταίνε αυτοι που τις αγοραζουν...

πανω απο 12 μεταχειρη χωρις εγγυηση (ή 14-15 μαξ με εγγυηση) δεν αξίζει... μια χαρα βρισκει κανεις καινούργιες με 20...

Αυτές του eBay με 5 και 7 ευρώ δεν δουλεύουν. Και πάλι εκ πείρας μιλάω.

Είδες 2 γίγα Παυλίδη στα 20 ευρώ ddr2 καινούρια; Αν ναι σε παρακαλώ στείλε link. Είναι προσφορά σίγουρα.

Αυτές του eBay με 5 και 7 ευρώ δεν δουλεύουν. Και πάλι εκ πείρας μιλάω.

Είδες 2 γίγα Παυλίδη στα 20 ευρώ ddr2 καινούρια; Αν ναι σε παρακαλώ στείλε link. Είναι προσφορά σίγουρα.

δεν τις εχω δοκιμάσει αλλα γιατι να μη δουλευουν....;

26.69 και οχι 20... και παλι ομως εμμενω στις τιμες που λεω λόγω παλαιοτητας τουλαχιστον...

Προσωπικα στο φιλο που μου ζήτησε 8 gb ddr2 του ειπα να πουλησουμε mobo/cpu/ram και να παει σε καινούργια που με τα ιδια λεφτα παίρνει διπλάσια χωρητικότητα μνήμων και νεοτερη ταχνολογία σε ολο το συστημα..

^ αν βρεις διαθεσιμότητα από την mushkin, that is!

Γιατί και εγώ έψαχνα πρόσφατα ddr2 (4gb) για φίλο και η πιο "άμεση" λύση αποδείχτηκε αυτή. €67.66... οπότε αν έβλεπα κάποιον να πουλάει ένα ωραίο 2x2GB με lifetime (όλα) στα ~€40, μια χαρά makes sense στο κεφάλι μου...

• Like 1

Ετσι ειναι,πολυ σωστος ο Παυλιδης και λογικοτατες οι εκτιμησεις του, αλλα μερικες φορες υπερβαλει. Ολα τα ειδη hardware δεν ειναι το ιδιο και οι νομοι της αγορας δεν εχουν σχεση παντα με το τι ειναι δικαιο.

Αν ενας εχει παλιο συστημα και χρειαζεται ddr2 μνημη, που ειναι πλεον δυσευρετη απο την στιγμη που υπαρχει lifetime εγγυηση μπορει να την πουληση οσο θελει αρκει να ειναι κατω απο την τιμη της αγορας απο καταστημα.Γιατι οποτε και αν χαλασει αντικαθισταται αμεσα. Αντιθετα αν καποιος εχει για παραδειγμα καρτα γραφικων που με τον χρονο,την χρηση,την ζεστη,το πιθανο overclocking,καταπονειται και ειναι 2 ετων,λογικο να ριξει πολυ την τιμη της.

Συμφωνω απολυτα με τα σχολια του Caution. :)

Ετσι ειναι,πολυ σωστος ο Παυλιδης και λογικοτατες οι εκτιμησεις του, αλλα μερικες φορες υπερβαλει. Ολα τα ειδη hardware δεν ειναι το ιδιο και οι νομοι της αγορας δεν εχουν σχεση παντα με το τι ειναι δικαιο.

Αν ενας εχει παλιο συστημα και χρειαζεται ddr2 μνημη, που ειναι πλεον δυσευρετη απο την στιγμη που υπαρχει lifetime εγγυηση μπορει να την πουληση οσο θελει αρκει να ειναι κατω απο την τιμη της αγορας απο καταστημα.Γιατι οποτε και αν χαλασει αντικαθισταται αμεσα. Αντιθετα αν καποιος εχει για παραδειγμα καρτα γραφικων που με τον χρονο,την χρηση,την ζεστη,το πιθανο overclocking,καταπονειται και ειναι 2 ετων,λογικο να ριξει πολυ την τιμη της.

Συμφωνω απολυτα με τα σχολια του Caution. :)

ωραια και καλα αυτά που λεμε, εχετε παρατηρήσει ομως οτι σε πολλές μάρκες/προιόντα η lifetime εγγυηση είναι ΜΗ-ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΗ;

Δυστυχώς το εψαξα και όντως ισχύει αν και δε το εχω δοκιμάσει/δε μου εχει τυχει...

Κοινως αν παρω εναν Kingston ssd μεταχειρισμένο απο καποιο φίλο εδω και χαλάσει στο χρόνο ειναι πολυ πιθανό να μην με καλύψει η εγγυηση.. Εχετε το κατα νου στις αγορές σας να διαβαζετε τους όρους της εγγυησης και να τους συμπεριλαμβάνετε στην αγορά σας σαν ρίσκο ;) Ετσι και οι δύο θα είστε κερδισμένοι και να μη σας εχουν εκμεταλλευτεί (μου εχουν πουλήσει κάποτε μνήμη 30 ευρω με αποδειξη 25-οχι απο προσφορά κανονική τιμή, θύμωσα αν μη τι άλλο)...

*Προφανώς και δε λέω οι ddr-2 ειναι 8 χρονων βαψτες μπλε και χαρισε τες... τα παντα εχουν σε αυτή τη ζωή μια αξία...  (αν και στη δουλεια ο ΙΤ πεταει τα πάντα απο ddr-2 και κάτω) 

• Like 1

ωραια και καλα αυτά που λεμε, εχετε παρατηρήσει ομως οτι σε πολλές μάρκες/προιόντα η lifetime εγγυηση είναι ΜΗ-ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΗ;

+1

οπότε όλα αυτά τα "εγγύηση εφόρου ζωής" στις ram των αγγελιών (στο 99% των οποίων δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς) δε στέκουν νομίζω... πρέπει να συνεννοηθείς με τον πωλητή, αν σου χαλάσουν, να τις στείλει αυτός πίσω, οπότε υπάρχει μπέρδεμα

• Like 1

Περίμενε λιγάκι...

Το ξέρω εκ πείρας.

αυτο που ειπα και ποι πανω. αν εχεις τρελη αναγκη τοτε ναι να τις παρεις  :-)

Καλησπέρα σε όλους.

Πόσο να πουλήσω μια κάρτα γραφικών Sapphire 7950? Είναι μεταχειρισμένη 6 μηνες. Γύρω στα 150 θα έλεγα αλλα πείτε και εσείς :). Παρεμπιπτόντως μιας και δεν έχω ξαναπουλήσει κάτι μπορεί κανείς να προτείνει τρόπο αποστολής? Εχω ακούσει καλά λόγια για τον courier των ΕΛΤΑ. Thanks !

Τόσο όσο λες. Και τα ΕΛΤΑ και η γενική ταχυδρομική που έχω συνεργαστεί είναι ok.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...