paylidis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ποσο μπορει να δωθει το παρακατω, αλλωτε τοπ κατηγοριας laptop, σε παρα πολυ καλη κατασταση? Acer Ferrari 4000 [με μνημη στα 2GB ram] Αν ήταν απλο μηχάνημα θα σου έλεγα 100-110, ένας συλλέκτης μπορεί να δώσει παραπάνω... Ίσως 150 ή και 200 αναλόγως της κατάστασης και του αριθμού που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αν ήταν απλο μηχάνημα θα σου έλεγα 100-110, ένας συλλέκτης μπορεί να δώσει παραπάνω... Ίσως 150 ή και 200 αναλόγως της κατάστασης και του αριθμού που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα... Παιζει να υπαρχει τροπος να δω ποσα ειχαν βγει Ελλαδα? Αν ειναι να το βαλω σε κανα eBay...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ποσο θα πιασει εκτος εγγυησης; https://www.skroutz.gr/s/447301/Sapphire-Radeon-HD7850-2GB-OC.html http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=1499&lid=1 Γυρω στα 140 ευρω περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garisd89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, εχω ενα λαπτοπ fujitsu lifebook ah530hd6(intel i5 m480 2.67 ghz, 6gb ram, radeon HD 6530) το οποίο μου έβγαλε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Το πήγα στην αντιπροσωπεία της Fujitsu, μου το επισκεύασαν στην "προνομιακή" τιμή των 150 ευρω (καθώς το καινούργιο ανταλλακτικό κόστιζε σύμφωνα με αυτούς 500ευρω!!! διαφωτίστε με εάν γίνεται κάτι τέτοιο!!!) και ακριβώς με την λήξη της εξάμηνης εγγύησης μου ξαναχάλασε!!! Το λαπτοπ τωρα το λειτουργώ αλλά χωρις τους drivers της καρτας γραφικών γιατι μόλις τους εγκαθιστώ δεν ανοιγει καθόλου.. Tο λογότυπο της Fujitsu που εμφανίζεται κατά την έναρξη υπάρχουν κόκκινες οριζόντιες γραμμές παντού. Υποθέτω λοιπόν κάρτα γραφικών και έχει αποδεδειγμένα πρόβλημα υπερθέρμανσης. Αξίζει να το ξαναεπισκευάσω? Λυπάμαι τα 200 ευρώ μου όμως... Οπότε ψάχνω κάπου να το πουλήσω, εάν θα θελήσει να το πάρει κάποιος σε αυτήν την κατάσταση και να αγοράσω καινούργιο. Φαντάζομαι ότι κάποιος με γνώσεις το επισκευάζει με 80-90 ευρώ και το πουλάει σχετικά εύκολα με 330+.. Κάποια εκτίμηση για το ποια θα ήταν μια ρεαλιστική τιμή? Χρειάζομαι πραγματικά γνώμες από άτομα που ξέρουν.....Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιζει να υπαρχει τροπος να δω ποσα ειχαν βγει Ελλαδα? Αν ειναι να το βαλω σε κανα eBay...! Μπααα... Δες πόσο παίζει στο eBay και βάλτο εκει καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ποσο μπορω να πουλησω εναν i5-2500k με μια μητρικη Asus P8P67 Evo (B3) ;; http://www.asus.com/Motherboards/P8P67_EVO/ Την μητρικη την ειχα παρει περιπου 180 και πρεπει να εχει κανα 4μηνο ακομα εγγυηση. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 17 Ποσο μπορω να πουλησω εναν i5-2500k με μια μητρικη Asus P8P67 Evo (B3) ;; http://www.asus.com/Motherboards/P8P67_EVO/ Την μητρικη την ειχα παρει περιπου 180 και πρεπει να εχει κανα 4μηνο ακομα εγγυηση. Ευχαριστω απο 100 θα τα εβαζα ξεχωριστα και σετακι 180συνολο αλλα παρε κιαλλες γνωμες. εγω τοσο θα τα εδινα. (ασε που την μητρηκη θα την κρατουσα και θα εβαζα απλα ι7 2600κ) 180-200 max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris Dest Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 CPU: Intel Core i3 3220 @ 3.30GHz GPU: MSI NVIDIA GeForce GTX 650 OC (δεν έχει γίνει ποτέ overclock) RAM: 8GB Crucial Ballistix Elite dual channel kit Mobo:Gigabyte B75M-D3H τροφοδοτικό 500W (δεν είναι από κάποια εταιρεία είναι από το παλιό μου πκ το οποίο ήταν από multirama) 500GB Western Digital WDC WD5000AAVS-00ZTB0 (SATA) έχω εγγύηση για τον επεξεργαστή για την μητρική την κάρτα γραφικών και για τις ram εχω το κουτι της καρτασ γραφικων και της μητρικης θα ηθελα να μου βγαλετε μια τιμη για ολο το σετακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheCaptainSS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ποσο πιστευετε οτι μπορω να πουλησω ενα iphone 5 το οποιο δεν φτιαχνεται? εκλεισε και δεν φτιαχνεται. το πηγα στο iservice και μου ειπαν οτι δεν μπορει να φτιαχτει και οτι ειναι για πεταμα, οποτε μονο για ανταλλακτικα. Ποσο πωλειται? Edit: Ειναι τελειο εξωτερικα. Με θηκη, φορτιστη, ακουστικα, ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ποσο πιστευετε οτι μπορω να πουλησω ενα iphone 5 το οποιο δεν φτιαχνεται? εκλεισε και δεν φτιαχνεται. το πηγα στο iservice και μου ειπαν οτι δεν μπορει να φτιαχτει και οτι ειναι για πεταμα, οποτε μονο για ανταλλακτικα. Ποσο πωλειται? Edit: Ειναι τελειο εξωτερικα. Με θηκη, φορτιστη, ακουστικα, ολα Το δε φτιάχνεται είναι σχετικό πάντα... Αν δουλεύει έστω κάτι (η οθόνη ή τα κουμπιά) θα έλεγα ότι μπορεί να πιάσει 50-75 € αναλόγως κατάστασης... Συνήθως το δε φτιάχνεται αυτών είναι πλακέτα πάντως οπότε όντως δε φτιάχνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 εχω βρει μια μεταχειρισμενη καρτα απο εναν φιλο μου, ποσο αξιζει να την αγορασω την Radeon HD 4650 1gbVRAM ? ειναι παλια καρτουλα Ενα 15αρι το πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ευχαριστω! πες μου και κατι αλλο σε παρακαλω ..ποσο αξιζει μια ραμ των 2gb ddr2 μεταχειρισμενη? εως 12-13€, εαν εχει εγγυηση πες 15-16... παραπανω ειναι εκμετάλλευση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Στο εικοσάρικο τις δίνουν όλοι στις αγγελίες. Κανονικά θα έπρεπε γύρω στα 15 να είναι μια τίμια τιμή. Επίσης αν όχι όλες τότε οι περισσότερες μνήμες έχουν δια βίου εγγύηση. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Στο εικοσάρικο τις δίνουν όλοι στις αγγελίες. Κανονικά θα έπρεπε γύρω στα 15 να είναι μια τίμια τιμή. Επίσης αν όχι όλες τότε οι περισσότερες μνήμες έχουν δια βίου εγγύηση. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App το εικοσαρικο λοιπον λεω οτι ειναι αισχροκερδια... Μιλάμε για προιόν 7-8+ ετών κατα βάση... Γενικά πάντως εχω βρει αρκετες φορες για φίλο που ψαχνεται στα 13-15 ευρω ωστόσο ποτε κανεις δεν ειχε αποδειξη για την εγγυηση, οποτε τις τιμολογώ εκει στο μεγιστο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 επομενως η radeon 4650 και 2gb ram το max ειναι 30 ευρω συμφωνα με αυτα που λετε οποτε με κανενα 20-25αρικο ειναι καλα ε? γιατι δεν θελω να δωσω πολλα για το συστημα που εχω..ειναι παλιο! core2duo e7500 και η μητρικη πολυ παλια . θα του πω τοσα αμα ειναι και οτι γινει ε ναι, στα εως 30 ειναι καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις