Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα. Μπορεί να είναι σχετικά παλιό αλλά τρέχει battlefield 3 στα ultra

Αν δεν συντρεχει σοβαρος λογος μην το πουλησετε. Ειναι αξιομαχο αλλα αρκετα παλιο για αυτο η σχετικα χαμηλη τιμη.Αν κανετε την δουλεια σας μια χαρα,κρατηστε το,εγω ετσι θα εκανα στην θεση σας.Ισως να πουλουσα την vga να επαιρνα μια καινουργια μονο και εναν καινουργιο ssd.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικα θελω να το πουλησω ακριβως επειδη ειναι παλιος. τη δουλεια μου τη κανω απλα θελω κατι πιο καινουργιο. εχω μια αγαπη για το hardware οποτε θελω να εχω κατι πιο καινουργιο

βασικα θελω να το πουλησω ακριβως επειδη ειναι παλιος. τη δουλεια μου τη κανω απλα θελω κατι πιο καινουργιο. εχω μια αγαπη για το hardware οποτε θελω να εχω κατι πιο καινουργιο

Σας καταλαβαινω απολυτα,επειδη εχω το ιδιο ''μικροβιο'', αλλα ειναι φαυλη αυτη η επιθυμια μας. :) Σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να κανετε αναβαθμιση καθε 1,5 χρονο για να μπορειτε να πουλησετε το υλικο σας σε λογικη τιμη,αλλιως επειδη συνεχως βγαινουν πραγματα πολυ καλυτερα,με λιγοτερη καταναλωση ρευματος κ.τ.λ.και η τεχνολογια εξελιξεται ραγδαια, το παλιο υλκο χανει πολυ σε αξια.

το καταλαβαινω. και ειμαι διατεθημενος να τη κανω αυτη την αναβαθμιση. απλα θα ξεκινησω τωρα και πρεπει να πουλησω πρωτα αυτο. πιστευω πως 450 θα ηταν μια καλη τιμη λογικα, ισως και σχετικα ψηλη, αλλα θα εφτανε τοσο πιστευα

<p>δεκτο. θα το κοιταξω τοτε. ευχαριστω παιδια</p>

Αδερφέ αν τα κοστολογείς ένα ενα και απλά βγάζεις σύνολο, ναι, πας για 450€.

Αλλα εσύ θέλεις να δώσεις πολλά πακέτο. Εκεί κανείς υποχωρήσεις, πάντα.

Τα 350€ που σου προτάθηκαν ειναι τίμιο και για εσένα και για τον αγοραστή

Sent from my iPhone using Insomnia

Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει όποιος μπορεί να μου πει ξεχωριστά για το κάθε ένα από τα παρακάτω μία τιμή.
Ευχαριστώ!

Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo E-8200 μαζί με ψήκτρα Zalman

Κάρτα γραφικών ASUS gt-210 με εγγύηση

Μνήμη Ram Kingston 4x1gb 800mhz με εγγύηση

παιδιά πόσο μπορώ να δώσω πύργο με

Intel q6600

Abit ip 35 pro

4gb ddr2 ram

1tb hdd

ATI Radeon HD 4700

Psu 650watt γνωστή μάρκα δε θυμάμαι ακριβό όμως

USB 3.0 module

Νομίζω μεταξύ 150-170 αλλα παρε και καμια γνώμη ακόμα γιατι τους Q δεν τους είχα παρακολουθησει ιδιαίτερα σαν hardware και δεν πολυκατεχω αξίες τους απλα τους υπολογιζω διπλα απο τους ΕΧΧΧΧ τους διπυρηνους

παιδιά πόσο μπορώ να δώσω πύργο με

Intel q6600

Abit ip 35 pro

4gb ddr2 ram

1tb hdd

ATI Radeon HD 4700

Psu 650watt γνωστή μάρκα δε θυμάμαι ακριβό όμως

USB 3.0 module

Νομίζω μεταξύ 150-170 αλλα παρε και καμια γνώμη ακόμα γιατι τους Q δεν τους είχα παρακολουθησει ιδιαίτερα σαν hardware και δεν πολυκατεχω αξίες τους απλα τους υπολογιζω διπλα απο τους ΕΧΧΧΧ τους διπυρηνους

Κάπου εκεί που λέει ο Παυλίδης αλλά διευκρίνισε το τροφοδοτικό και την κάρτα γραφικών. Ποια απ τη σειρά 47χχ είναι.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
  • Like 1

Κάπου εκεί που λέει ο Παυλίδης αλλά διευκρίνισε το τροφοδοτικό και την κάρτα γραφικών. Ποια απ τη σειρά 47χχ είναι.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Προσωπικα,αν εχει καλο τροφοδοτικο και καμια 4790 γυρω στα 180-200.

καλησπερα και παλι παιδια. ενας φιλος εχει ενα πολυ παλιο pc. μπορειται να μου πειτε αν παιζει να πωλειται?

CPU: AMD Phenom X4 9650
MOBO: MSI MS-7390

GPU: Nvidia GT 240
RAM: 2Gb DDR2 1808MHz

Δυστυχως τροφοδοτικο και κουτι δε ξερω οποτε θα μπορουσατε να μου πειτε τιποτα για αυτα? ολα μαζι η ξεχωριστα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...