Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Εδώ εμφανίζονται στα 200 r9 280χ στις αγγελίες. Τα 130 είναι εκτός τόπου.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ναι αυτή ακριβώς είναι!

Εδώ εμφανίζονται στα 200 r9 280χ στις αγγελίες. Τα 130 είναι εκτός τόπου.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Άρα;;Ούτε 100 δεν πιάνει πλέον;;

Δημοσ.

Ναι αυτή ακριβώς είναι!

Ουτε 100 οπως το ειπες!!Βαλτην κανενα 70αρι στο πολυ δυσκολα και κανε καμια προσευχη μπας και την διωξεις.

Δημοσ.

δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως εκανα δουλεια http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/292422-sapphire-r9-270x-dual-x-4gb-oc/

https://www.skroutz.gr/s/4245735/Sapphire-Radeon-R9-270X-4GB-Dual-X-11217-04-20G.html

και μην ξεχνατε οτι εχει το παιδι 2,5 ετη εγγυηση ακομα. αρα μισο χρονο την εχει. 

• Like 2
Δημοσ.

δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως εκανα δουλεια http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/292422-sapphire-r9-270x-dual-x-4gb-oc/

https://www.skroutz.gr/s/4245735/Sapphire-Radeon-R9-270X-4GB-Dual-X-11217-04-20G.html

και μην ξεχνατε οτι εχει το παιδι 2,5 ετη εγγυηση ακομα. αρα μισο χρονο την εχει. 

Ακριβώς!Για 70 ευρώ δεν την δίνω,είναι κρίμα!Καλύτερα να την κρατήσω για κάποιο άλλο σύστημα παρά να την σκοτώσω!

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς!Για 70 ευρώ δεν την δίνω,είναι κρίμα!Καλύτερα να την κρατήσω για κάποιο άλλο σύστημα παρά να την σκοτώσω!

τοτε κρατησε την.στα 120ευρο εγω πηρα μεταχειρησμενη ρ9 270 την απλη και οχι την χ εκδοση.Οποτε δυσκολο να φυγει στα 100.Αμα θες να δοκιμασεις την τυχη σου στα 80-90 καντο!

Δημοσ.

Παιδια επειδη μερικοι εχουν φαινεται πολλα λεφτα και δεν τους νοιαζει,η επειδη καποιοι δεν εχουν να πληρωσουν την ΔΕΗ και σκοτωνουνε καινουργιο hardware δεν σημαινει οτι πρεπει να το κανουμε και οι υπολοιποι,ετσι? Αναλογως το ποτε βγηκε στην αγορα το προιον,αν εχει εγγυηση,σε τι κατασταση ειναι,κοιταμε τις τρεχουσες τιμες στην αγορα και ριχνουμε καπως την τιμη.

Μπορει να θελουμε να παρουμε κατι μεταχειρισμενο σε φτηνη τιμη,αλλα οπως εμεις δεν τα βρηκαμε στον δρομο το ιδιο ισχυει και για το μελος που πουλαει.

Αυτες ειναι λογικες τιμες.Σωστος.Μην ξεχνατε οτι στο ινσομνια ειμαστε μια κοινοτητα και εμεις ρυθμιζουμε τις τιμες.Αν πουλαμε ολοι λογικα οι τζαμπατζηδες θα φανε χωμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτή ακριβώς είναι!

Για κοιτα εδω... :) Οποτε βαλτη σε μια λογικη τιμη κα βλεπεις.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/277531-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9-asus-hd-7770-2gb/

Δημοσ.

Παίδες το ξανά είπα. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα... Δε μπορεί το ποσοστό του 15% να ισχύει παρα σε λίγες περιπτώσεις...

Αν ο άλλος έχει ενα χρονο έναν ssd που σήμερα κάνει 57€ θα τον πουλήσει 50€; Γιατι; Δεν τα αξίζει! Καλύτερα να πάρει ο υποψήφιος αγοραστής τον καινούργιο για 7€ παραπάνω (15% που λέτε).

Οποτε Δεν έχει λογική παρα μόνο σε κάτι ελαχίστων μηνών ή ημερων που για το χ,ψ λόγο παει για πούλημα...

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες το ξανά είπα. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα... Δε μπορεί το ποσοστό του 15% να ισχύει παρα σε λίγες περιπτώσεις...

Αν ο άλλος έχει ενα χρονο έναν ssd που σήμερα κάνει 57€ θα τον πουλήσει 50€; Γιατι; Δεν τα αξίζει! Καλύτερα να πάρει ο υποψήφιος αγοραστής τον καινούργιο για 7€ παραπάνω (15% που λέτε).

Οποτε Δεν έχει λογική παρα μόνο σε κάτι ελαχίστων μηνών ή ημερων που για το χ,ψ λόγο παει για πούλημα...

Εξαρταται τι πουλαει ο αλλος και τι εξελιξη εχει υπαρξει στο ειδος του υλικου αυτου. Στους ssd εχεις δικιο, εχουν πεσει πολυ οι τιμες τους τελευταιους μηνες επομενως ενας εξυπνος πωλητης δεν θα τον πουλησει. Μονο ανοητος θα πουλαγε ssd 30 ευρω.Χιλιες φορες να τον κρατησει αν τον χρειαζεται η να τον κρεμασει μενταγιον. ( Για αυτον τον λογο δεν πουλιουνται μικροι ssd συχνα στις αγγελιες αν προσεξες,ο κοσμος το εχει καταλαβει.)

Αλλα δεν πουλιουνται μονο ssd. Αν εγω εxω παρει για παραδειγμα, μια R9 270 Sapphire πριν 3 μηνες, που τωρα κοστιζει στην φτηνοτερη 163 ευρω, θα την δωσω το πολυ μεχρι 30 ευρω πιο κατω.Πιο λιγο ειναι ηλιθιοτητα. Υπαρχουν και κατι αλλοι γραφικοι τυποι που θελουν να αγορασουν cpu π.χ.  i5 4570 που δεν ειναι καν χρονου cpu και κοστιζει τωρα 170 ευρω καινουργιο,90 ευρω και μεταφορικα του πωλητη και ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι και γελαμε.

Για αυτο λεω ειναι θεμα του κοσμου ποσο θα πουλαει.Αν υπαρχει συμπνοια και συννενοηση και δεν πουλαμε πολυ φτηνα,.δεν θα κερδιζουν οι τζαμπατζηδες. Ειναι αχαρακτηριστο να υπαρχουν ατομα που θελουν να κερδισουν λογω της κρισης σε βαρος του κοσμου και 15% στα 170 ευρω ειναι 25 ευρω,αντε λοιπον να τον εδινε κανεις 30 ευρω φτηνοτερα.Αν θεωρει καποιος οτι 30 ευρω ειναι αμελητεο ποσο,να παει να τον παρει καινουργιο και να μην κανει παζαρια σαν κατινα.Εχω αδικο σε κατι?

• Like 4
Δημοσ.

δυστυχώς στις αγγελίες το αντίθετο παρατηρείται, πάρα πολύ υψηλές τιμές για παλια προιόντα κιολας, το παζάρι δεν είναι κάτι κακό και δε νομίζω οτι ειναι κατίνα όποιος το κάνει.

αν ο πωλητής ενοχλείται ας μην ασχοληθει με αγγελίες τοτε ή απλά ας απαντησει αρνητικά δε τον υποχρέωσε κανεις, πάντως ειναι αστείο το τι ζητάει ο καθένας εδω μέσα, για να μη μιλήσω που παίρνουν απο προσφορες και μετα θέλουν να τα πουλήσουν εδω για κέρδος.

• Like 3
Δημοσ.

δυστυχώς στις αγγελίες το αντίθετο παρατηρείται, πάρα πολύ υψηλές τιμές για παλια προιόντα κιολας, το παζάρι δεν είναι κάτι κακό και δε νομίζω οτι ειναι κατίνα όποιος το κάνει.

αν ο πωλητής ενοχλείται ας μην ασχοληθει με αγγελίες τοτε ή απλά ας απαντησει αρνητικά δε τον υποχρέωσε κανεις, πάντως ειναι αστείο το τι ζητάει ο καθένας εδω μέσα, για να μη μιλήσω που παίρνουν απο προσφορες και μετα θέλουν να τα πουλήσουν εδω για κέρδος.

Yπαρχουν ατομα με λαθος νοοτροπια με διαφορες προσεγγισεις.Εγω αυτο που προτεινω στους πωλητες που εχουν καινουργιο και καλο υλικο,ειναι να μην το δινουν πολυ φτηνα,αλλα σε μια λογικη τιμη. Αυτο ειναι το δικο μου μυνημα.:)

• Like 1
Δημοσ.

οφτοπικ παω αλλα θα σκασω αν δεν το πω.

εχω δει μελος να παιρνει υλικο  απο το τοπικ χαριζεται και να το βαζει σε αγγελια προς πωληση. :(  :(  :mad:  :mad: 

ποιος, απο που, και που, εννοειται δεν λεω. η ανωτερη δυναμη να τον συγχωρεσει

• Like 4
Δημοσ.

οφτοπικ παω αλλα θα σκασω αν δεν το πω.

εχω δει μελος να παιρνει υλικο  απο το τοπικ χαριζεται και να το βαζει σε αγγελια προς πωληση. :(  :(  :mad:  :mad: 

ποιος, απο που, και που, εννοειται δεν λεω. η ανωτερη δυναμη να τον συγχωρεσει

Και αλλοι θελουν να αγοραζουν πολυ φτηνα και μετα να το ξαναπουλανε με αλλο username πιο ακριβα. :(

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...