Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ποσο να δωσω αυτο εδω http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-af120-led-blue-quiet-edition-high-airflow-120mm-fan-twin-pack-p-PER.641329τους εχω 6 ημερες πανω και αλλους 2 τους εργοστασιακους 120mm ζαλμαν που εχει το ζ11 plus και οι δυο με μπλε led και σε ποια κατηγορια να βαλω την αγγελια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά έχω εναν φωρτιστή energizer τον ειχα παρει 28Ε απο το πλαισιο, τον έχω περίπου 2 χρονια ποσο γινεται να τον πουλήσω; μαζει ειχε 4 μπαταριες ΑΑ 

επισης ειχα πάρει άλλες 12 μπαταρίες ΑΑΑ  μαρκας (ryciko  energizer philips)    θέλω να πουλήσω και τις μπαταρίες, όλα αυτά μαζεί πόσο βγαίνουνε;

ποσο πουλιεται μια τετοια οθονη; http://www.e-shop.gr/samsung-s19a300n-185-led-monitor-p-PER.167505

περιπου 35-40 μαξ (με 70 εχει καινουργιες)

παιδιά έχω εναν φωρτιστή energizer τον ειχα παρει 28Ε απο το πλαισιο, τον έχω περίπου 2 χρονια ποσο γινεται να τον πουλήσω; μαζει ειχε 4 μπαταριες ΑΑ 

επισης ειχα πάρει άλλες 12 μπαταρίες ΑΑΑ  μαρκας (ryciko  energizer philips)    θέλω να πουλήσω και τις μπαταρίες, όλα αυτά μαζεί πόσο βγαίνουνε;

ολα μαζι καμια 15-18 ευρώ θα φύγουν (αν ειναι σε καλη κατασταση)

πιο πανω δεν βγαινει εεε;;;   κριμα γιατι και εγω εδωσα πολλα λεφτα για τις μπαταρίες απ οτι θυμαμαι ειχα δωσει περιπου 23Ε για ολες μαζει

πιο πανω δεν βγαινει εεε;;;   κριμα γιατι και εγω εδωσα πολλα λεφτα για τις μπαταρίες απ οτι θυμαμαι ειχα δωσει περιπου 23Ε για ολες μαζει

πως να βγει πιο πάνω; ειναι σα να παιρνω εγω μπαταρία αυτοκινήτου 100 € και μετα απο 2 χρόνια να θελω να τη δώσω 80... γινεται; δε γινεται... 50 και ΑΝ θα επιανε μιας και οι μπαταρίες φθειρονται και μάλιστα πολύ.

οποτε και αυτά που σου λέω καλα ειναι μιας και συχνα πυκνα παιζουν σε public/multiκαλες προσφορές με φορτιστές+μπαταρίες με 4-5€ το σετ energiser (πιθανώς αντιστοιχο με αυτο που πηρες 28)

τις μπαταριες δεν τις εβαζα συχνα για φωρτιση μπωρει και 3 φορες να της εχω βαλει μονο, μπωρει να χαλασαν; μπωρο να το καταλαβω με καποιο πολυμετρο; ή να της βαλω για λιγο στο ρευμα να δω τι γινεται

γιατι λεει σε 8 ωρες γεμιζουν οι 1000μΑ  και οι πιο μικρες 850μΑ σε 7 ωρες αυτα τα μεγεθη μονο γεμιζει

Ας μην το αναπτύξουμε περαιτέρω εδώ, με μια αναζήτηση στο googleθα βρεις τα ερωτήματα σου... ΕΙδικά με μόνο 3 φορτίσεις πάντως ειναι πολυ πιθανό να χαλασαν μετα απο τοσα χρόνια. Εαν νομίζεις οτι πιάνουν παραπανω βαλτα οσο νομίζεις, η γνώμη μου ειναι ολα μαζι βια 18€ να σου δώσουν...

ποσο να δωσω αυτο εδω http://www.e-shop.gr...ck-p-PER.641329τους εχω 6 ημερες πανω και αλλους 2 τους εργοστασιακους 120mm ζαλμαν που εχει το ζ11 plus και οι δυο με μπλε led και σε ποια κατηγορια να βαλω την αγγελια

Η άλλη είναι LED όμως.

Αυτή εκτός από CCFL,  θα 'ναι και 5+ χρονών να υποθέσω? (το 2007 βγήκε βλέπω)

~25 - 30€ από μένα.

σωστός δε το παρατήρησα... ~30 λοιπόν..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...