Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους και μπράβο για την φοβερήδουλειά που έχετεκανει.

Πουλάω τον ντεσκοπ μου καθώςλόγομετακόμισηςθέλω να αγοράσωένανδυνατό λάπτοπ τα χαρακτηριστικά του είναι

psu: HEC HEC-500TE-2WX

cpu: intel core 2 quad Q8200 Socket 775LGA 2,33GHZ

mainboard:GIGABYTE P31-DS3L

ram: 4 Gbytes HYPER X dual (400mhz)

Graphics : Nvidia GeForce GT240 1Gbyte

hdd :300 sata

Οθονη SamsungSyncmaster 940bw +TPlink TKWN722N WIFI pliktrologio pontiki

ποσο περιπου κοστολογουντε αυτα?

10456292_10201586544700038_1053191258_n_

Θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει?

Σας απαντησαν ,γυρω στα 200 ευρω.

Αν και ποιος και γιατι να χρειαστει ενεργοβορο μηχανημα 6αετιας? Το αφησατε πολυ αργα.

Μάλιστα δεν κατάλαβα ευχαριστώ πολύ

Καλυτερα κρατηστε το για εφεδρικο,δευτερο μηχανημα.Καμμια φορα,ακομη και αν εχουμε εναν καλο ,καινουργιο υπολογιστη,μπορει κατι να μας χαλασει. Μεχρι να το ελεγξουν και να μας το αντικαταστησουν θα περασουν λιγες ημερες.Θα μπορειτε να χρησιμοποιειτε το δευτερο στο διαστημα αυτο.

Θα μπορουσε να μου πει καποιος τιμες στο περιπου για τα εξης γιατι θελω να τα πουλησω και δεν ξερω ποσο πανε.
Logitech g15 gaming keyboard
G5 gaming mouse 
Creative Inspire 5300 5.1 ηχεια
Seagate Barracuda HDD 7200.8 300 gbytes (ide oxi sata)
Corsair Dominator oi parakatw sto link ( http://output.to/sid...?qno=110100007)οπως ακριβως φαινονται μαζι με το fan. 
Ευχαριστω πολυ !!

Γεια σας, εχω ενα λαπτοπ και θελω να δω αν αξιζει να το πουλησω.Δεν ξερω σε τι τιμη περιπου θα μπορουσα  ομως να το δωσω.το λαπτοπ εχει τα εξης:

Turbo x

οθονη 15,6' 1366x768
i5-2410M 2.30 GHz
4GB DDR3 (DRAM frequency 665.1MHz)
GeForce GT 540M 2GB και intel hd graphics 3000 ενσωματωμενη
500GB HDD
windows 7 home premium 64bit
χωρις λειτουργικο προβλημα και καλη εξωτερικη κατασταση.

ποσο θα το δινατε εσεις?

Καλυτερα κρατηστε το για εφεδρικο,δευτερο μηχανημα.Καμμια φορα,ακομη και αν εχουμε εναν καλο ,καινουργιο υπολογιστη,μπορει κατι να μας χαλασει. Μεχρι να το ελεγξουν και να μας το αντικαταστησουν θα περασουν λιγες ημερες.Θα μπορειτε να χρησιμοποιειτε το δευτερο στο διαστημα αυτο.

ναι φιλε μου αυτο θα κανω θα τον εχω σαν δευτερο καπου χωμενο !!

• Like 1

Γεια σας, εχω ενα λαπτοπ και θελω να δω αν αξιζει να το πουλησω.Δεν ξερω σε τι τιμη περιπου θα μπορουσα  ομως να το δωσω.το λαπτοπ εχει τα εξης:

Turbo x

οθονη 15,6' 1366x768

i5-2410M 2.30 GHz

4GB DDR3 (DRAM frequency 665.1MHz)

GeForce GT 540M 2GB και intel hd graphics 3000 ενσωματωμενη

500GB HDD

windows 7 home premium 64bit

χωρις λειτουργικο προβλημα και καλη εξωτερικη κατασταση.

ποσο θα το δινατε εσεις?

Turbo-x χωρίς εγγυηση = rip

ίσως έπιανε καμια 280-300 αν θες να το πουλήσεις, ειδάλλως βάλτο 350 και απλα λες οτι το πουλάς...

ποσο πωλειτε η καρτα της υπογραφης μου χωρις εγγυηση και πιστευετε οτι θα υοαρξει καποιος που θα ανταλλαξει μια 6970 πχ με την 4890 +χρηματικη διαφορα απο εμενα επισης μια τιμη για να αγορασω τη 6970 χωρις εγγυηση

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα εκανε αυτήν την ανταλλαγή. Η 4890 δεν έχει κάτι να του προσφέρει. Ούτε φυσικά χαμηλότερη καταναλωση.

Επίσης αν ήμουν εσύ δεν θα αγόραζα την 6970 και γενικότερα οποιαδήποτε amd καρτα πριν την σειρά 7χχ0. Χρησιμοποιουν προηγούμενη αρχιτεκτονική και η amd δεν δειχνει να προσφερει drivers για παλιές καρτες μετα απο κάποια χρόνια, οπότε δεν θα μου κάνει εντύπωση αν σε 1-1.5 χρονο σταματήσει να τις υποστηρίζει. Ποσο μάλλον τώρα που η microsoft βγάζει σχετικά συχνά καινουρια λειτουργικα/updates και της δίνει έτσι την αφορμή.

Για τιμή τη 4890 μπορεις να τη δώσεις κανα 40αρι - 50 max. Χανει πολύ που δεν έχει dx11 και drivers για 8.1.

• Like 1

• Super Moderators

βλέπω κόσμο που ζητάει κάτι τέτοιο, δλδ να δίνει κάποιο κάτι χειρότερο+διαφορά για κάτι καλύτερο...

υπάρχει ανταπόκριση? ενδιαφέρεται κάποιος για υποβάθμιση? ακόμα δλδ κι αν σταμάτησε το gaming και δεν χρειάζεται την καλύτερη κάρτα, από πλεύρας κατανάλωσης είναι λάθος μια τέτοια κίνηση...

βλέπω κόσμο που ζητάει κάτι τέτοιο, δλδ να δίνει κάποιο κάτι χειρότερο+διαφορά για κάτι καλύτερο...

υπάρχει ανταπόκριση? ενδιαφέρεται κάποιος για υποβάθμιση? ακόμα δλδ κι αν σταμάτησε το gaming και δεν χρειάζεται την καλύτερη κάρτα, από πλεύρας κατανάλωσης είναι λάθος μια τέτοια κίνηση...

ναι απλα καποιοι το κανουν απλα ρωτησα γτ βλεπω κατι τετοια και εγω ανοησια το θεωρω απλα ρωτησα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...