sakisosf Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Πόσα να δώσω για used GTX750;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vonmike Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σε όλους και μπράβο για την φοβερήδουλειά που έχετεκανει. Πουλάω τον ντεσκοπ μου καθώςλόγομετακόμισηςθέλω να αγοράσωένανδυνατό λάπτοπ τα χαρακτηριστικά του είναι psu: HEC HEC-500TE-2WX cpu: intel core 2 quad Q8200 Socket 775LGA 2,33GHZ mainboard:GIGABYTE P31-DS3L ram: 4 Gbytes HYPER X dual (400mhz) Graphics : Nvidia GeForce GT240 1Gbyte hdd :300 sata Οθονη SamsungSyncmaster 940bw +TPlink TKWN722N WIFI pliktrologio pontiki ποσο περιπου κοστολογουντε αυτα? Θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει? Σας απαντησαν ,γυρω στα 200 ευρω. Αν και ποιος και γιατι να χρειαστει ενεργοβορο μηχανημα 6αετιας? Το αφησατε πολυ αργα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vonmike Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μάλιστα δεν κατάλαβα ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μάλιστα δεν κατάλαβα ευχαριστώ πολύ Καλυτερα κρατηστε το για εφεδρικο,δευτερο μηχανημα.Καμμια φορα,ακομη και αν εχουμε εναν καλο ,καινουργιο υπολογιστη,μπορει κατι να μας χαλασει. Μεχρι να το ελεγξουν και να μας το αντικαταστησουν θα περασουν λιγες ημερες.Θα μπορειτε να χρησιμοποιειτε το δευτερο στο διαστημα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathangelgrr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Θα μπορουσε να μου πει καποιος τιμες στο περιπου για τα εξης γιατι θελω να τα πουλησω και δεν ξερω ποσο πανε.Logitech g15 gaming keyboardG5 gaming mouse Creative Inspire 5300 5.1 ηχειαSeagate Barracuda HDD 7200.8 300 gbytes (ide oxi sata)Corsair Dominator oi parakatw sto link ( http://output.to/sid...?qno=110100007)οπως ακριβως φαινονται μαζι με το fan. Ευχαριστω πολυ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronatev Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Γεια σας, εχω ενα λαπτοπ και θελω να δω αν αξιζει να το πουλησω.Δεν ξερω σε τι τιμη περιπου θα μπορουσα ομως να το δωσω.το λαπτοπ εχει τα εξης:Turbo x οθονη 15,6' 1366x768i5-2410M 2.30 GHz4GB DDR3 (DRAM frequency 665.1MHz)GeForce GT 540M 2GB και intel hd graphics 3000 ενσωματωμενη500GB HDDwindows 7 home premium 64bitχωρις λειτουργικο προβλημα και καλη εξωτερικη κατασταση.ποσο θα το δινατε εσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 350 αλλα δεν φευγουν τα turbo-x βλεπω αγγελιες κατι μηνων και ακομα εδω ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vonmike Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Καλυτερα κρατηστε το για εφεδρικο,δευτερο μηχανημα.Καμμια φορα,ακομη και αν εχουμε εναν καλο ,καινουργιο υπολογιστη,μπορει κατι να μας χαλασει. Μεχρι να το ελεγξουν και να μας το αντικαταστησουν θα περασουν λιγες ημερες.Θα μπορειτε να χρησιμοποιειτε το δευτερο στο διαστημα αυτο. ναι φιλε μου αυτο θα κανω θα τον εχω σαν δευτερο καπου χωμενο !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Γεια σας, εχω ενα λαπτοπ και θελω να δω αν αξιζει να το πουλησω.Δεν ξερω σε τι τιμη περιπου θα μπορουσα ομως να το δωσω.το λαπτοπ εχει τα εξης: Turbo x οθονη 15,6' 1366x768 i5-2410M 2.30 GHz 4GB DDR3 (DRAM frequency 665.1MHz) GeForce GT 540M 2GB και intel hd graphics 3000 ενσωματωμενη 500GB HDD windows 7 home premium 64bit χωρις λειτουργικο προβλημα και καλη εξωτερικη κατασταση. ποσο θα το δινατε εσεις? Turbo-x χωρίς εγγυηση = rip ίσως έπιανε καμια 280-300 αν θες να το πουλήσεις, ειδάλλως βάλτο 350 και απλα λες οτι το πουλάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Παιδιά,βάλτε καμιά τιμή για αγορά στα παρακάτω κινητά: Xperia Mini Pro (το καινούργιο) Live with Walkman Optimus 2x Optimus 3D Galaxy S3 Mini Galaxy S2 Smart 4 mini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo0liss Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 ποσο πωλειτε η καρτα της υπογραφης μου χωρις εγγυηση και πιστευετε οτι θα υοαρξει καποιος που θα ανταλλαξει μια 6970 πχ με την 4890 +χρηματικη διαφορα απο εμενα επισης μια τιμη για να αγορασω τη 6970 χωρις εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα εκανε αυτήν την ανταλλαγή. Η 4890 δεν έχει κάτι να του προσφέρει. Ούτε φυσικά χαμηλότερη καταναλωση. Επίσης αν ήμουν εσύ δεν θα αγόραζα την 6970 και γενικότερα οποιαδήποτε amd καρτα πριν την σειρά 7χχ0. Χρησιμοποιουν προηγούμενη αρχιτεκτονική και η amd δεν δειχνει να προσφερει drivers για παλιές καρτες μετα απο κάποια χρόνια, οπότε δεν θα μου κάνει εντύπωση αν σε 1-1.5 χρονο σταματήσει να τις υποστηρίζει. Ποσο μάλλον τώρα που η microsoft βγάζει σχετικά συχνά καινουρια λειτουργικα/updates και της δίνει έτσι την αφορμή. Για τιμή τη 4890 μπορεις να τη δώσεις κανα 40αρι - 50 max. Χανει πολύ που δεν έχει dx11 και drivers για 8.1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 βλέπω κόσμο που ζητάει κάτι τέτοιο, δλδ να δίνει κάποιο κάτι χειρότερο+διαφορά για κάτι καλύτερο... υπάρχει ανταπόκριση? ενδιαφέρεται κάποιος για υποβάθμιση? ακόμα δλδ κι αν σταμάτησε το gaming και δεν χρειάζεται την καλύτερη κάρτα, από πλεύρας κατανάλωσης είναι λάθος μια τέτοια κίνηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo0liss Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 βλέπω κόσμο που ζητάει κάτι τέτοιο, δλδ να δίνει κάποιο κάτι χειρότερο+διαφορά για κάτι καλύτερο... υπάρχει ανταπόκριση? ενδιαφέρεται κάποιος για υποβάθμιση? ακόμα δλδ κι αν σταμάτησε το gaming και δεν χρειάζεται την καλύτερη κάρτα, από πλεύρας κατανάλωσης είναι λάθος μια τέτοια κίνηση... ναι απλα καποιοι το κανουν απλα ρωτησα γτ βλεπω κατι τετοια και εγω ανοησια το θεωρω απλα ρωτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις