Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξαρτάται από τη χρήση. Απ ότι βλέπω βρίσκεις μεταχειρισμένη 290 κοντά στα 300 ευρώ. Κάπου εκεί έχει και η 280χ καινούρια. Και οι δύο είναι εξαιρετικές κάρτες που δε νομίζω ότι αξίζει να δώσεις περισσότερα εκτός αν έχεις σκοπό για πολλαπλά μόνιτορ 4κ ή κάτι τέτοιο extreme.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως και οι δύο θα σου πάνε άνετα 3 χρόνια αν μιλάμε για ένα μόνο μόνιτορ. Οπότε κρίνοντας απ τις μικρές διάφορες τους θα έλεγα 290 καινούργια.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Ίσως πουλήσω τα παρακάτω,και θέλω προτάσεις για το πόσο θα μπορούσα περίπου να τα πουλήσω. Όλα λειτουργούν κι έχουν αποδείξεις αγοράς

1) Corsair CX430M - Αγορασμένο Μάρτιο '13 νομίζω, έχει σηκώσει ακόμη και i5 (Prime 95 in-place large FFTs) και r9 270x κλοκαρισμένη (furmark stress) για ένα 5λεπτο! Πιστεύω 35€ είναι καλά,μιας κι έχει ακόμη 1,5+ χρόνο εγγύηση

2) ASUS F1A55-M LX R2.0 - Αγορασμένη Δεκέμβριο '12 νομίζω,άψογα λειτουργική,UEFI BIOS,2 Dimm slots,έχει υποστήριξη crossfire (όχι SLi) και από I/O έχει VGA,USB 2.0,PS/2,Realtek LAN, 5-κάναλο Realtek-HD Audio. Εδώ κι ένα εξάμηνο κάθεται στο κουτί της,αλλά την δοκίμασα πριν μια εβδομάδα και παίζει κανονικότατα! 1,5 χρόνος εγγύηση. 30€ είναι ok λογικά,την είχα πάρει 55 νομίζω

3) AMD A4 3400 Retail - Αγορασμένος μαζί με την μητρική,λειτουργεί κανονικότατα,γραφικά και επεξεργαστική δύναμη ίση με AMD Athlon 5150/5350 (Σε single core τους ξεπερνά,σε quad core για λίγο νικούν οι athlon. Η gpu είναι ολόιδια,απλά στους athlon η AMD έκανε rename την σειρά). 25€

4) AMD A8 6600K ψύκτρα - Πάει πακέτο με τον επεξεργαστή (a4 3400) έχει διπλάσια επιφάνεια αλουμινίου και κάνει καλύτερη δουλειά απ'αυτήν του a4 - 5€

5) 2.5" 80 GB Sata 1 hdd - δεν έχει κανέναν bad sector,είναι βγαλμένος από κακαρωμένο laptop. 15€

Πιστεύω για όλα μαζί μια χαρά τιμούλα δεν είναι τα 110€; Αν έχεις κουτί & ram γίνεται ένα office/htpc σύστημα μια χαρά

1. Zelda Phantom Hourglass

2. Pokemon Soul Silver

3. Pokemon Diamond

4.Guitar Hero + ti mlkia pou exei gia na peizeis+ pena kitharas

5. Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 (to proteleutaio)

6. X-MEN Origins Wolverine

7. Pirates of The Carabbean

8. Pokemon Ranger

9. GRID (me amaxia einai) 1

0. Pokemon Mystery Dungeon BLUE RESCUE TEAM

11. Cars

12. POGO Island

13. DRAGON QUEST

14. SPECTROBES

Αυτά τα παιχνίδια για το DS πιάνουν ένα 20άρικο,όλα μαζί;;

Πόσο μπορώ να δώσω ένα CX750M +80 Bronze Modular 4 ημερών με όλα τα παρελκόμενα κουτιά και απόδειξη αγοράς ?
Και πόσο πρέπει να δώσω για 860W PSU καλό μεταχειρισμένο modular με πιστοποίηση +80 ?

ΚΑλησπερα σε ολους. Λοιπον PS3 Fat 80GB με 2-3 παιχνδια και 1 μοχλο...αξιζει για αγορα στα 80ευρω ;

Ναι αξίζει αν και είναι λίγο ευάλωτα σε YLOD τα fat.Αν δεν βρεις κάποιο slim,έστω και με λίγα λεφτά παραπάνω πήγαινε σε αυτό!

Ναι αξίζει αν και είναι λίγο ευάλωτα σε YLOD τα fat.Αν δεν βρεις κάποιο slim,έστω και με λίγα λεφτά παραπάνω πήγαινε σε αυτό!

Εχω βρει Slim αλλα τα δινουν στα 140 εως 200,πολλα αυτη την εποχη για PS 3 και πολλα γενικα! Εννοειται οτι εχω παιχνιδια ps3 στην κατοχη μου αφου το εχω ξαναπαρει αρκετες φορες..απλα FAT δεν ειχα ποτε !!! Αμα παθει YLOD το κοστος ειναι μεγαλο ;

Αυτος μου ειπε ( και οντος ετσι ειναι,...) οτι επαιζε μονο FIFA +PRO κ αυτο μονο Σ/Κ...Ταινιες δεν ειχε δει ποτε κλπ.

Οποτε το αγοραζω ; Και εγω νομιζω ειναι καλα..αν υπολογισουμε οτι ενα PSP κανει 50-80 ευρω.

Εχω βρει Slim αλλα τα δινουν στα 140 εως 200,πολλα αυτη την εποχη για PS 3 και πολλα γενικα! Εννοειται οτι εχω παιχνιδια ps3 στην κατοχη μου αφου το εχω ξαναπαρει αρκετες φορες..απλα FAT δεν ειχα ποτε !!! Αμα παθει YLOD το κοστος ειναι μεγαλο ;

Αυτος μου ειπε ( και οντος ετσι ειναι,...) οτι επαιζε μονο FIFA +PRO κ αυτο μονο Σ/Κ...Ταινιες δεν ειχε δει ποτε κλπ.

Οποτε το αγοραζω ; Και εγω νομιζω ειναι καλα..αν υπολογισουμε οτι ενα PSP κανει 50-80 ευρω.

Ναι η τιμή καλή είναι δεν λέω αν και είχα βρει και με 70 ευρώ.Πάντως μέχρι 80-90,παραπάνω όχι.Τώρα για το YLOD,αν πάθει δεν νομίζω να είναι και μεγάλο το κόστος,αλλά δεν ξέρω σίγουρα!Νομίζω μπορείς να το φτιάξεις και μόνος αν έχει YLOD γιατί ουσιαστικά το YLOD (όπως και το RROD στα Xbox) είναι όταν υπερθερμαίνεται ο CPU ή η GPU νομίζω οπότε με αλλαγή πάστας θα είσαι κομπλέ αν ποτέ γίνει.Αν και προβλήματα έβγαζαν τα 40άρια και τα 60άρια FAT και όχι τόσο τα 80άρια οπότε πάρτο,είναι καλή τιμή!

ΚΑλησπερα σε ολους. Λοιπον PS3 Fat 80GB με 2-3 παιχνδια και 1 μοχλο...αξιζει για αγορα στα 80ευρω ;

Πριν το πάρεις τσεκαρέ το αν έχει ανοιχτει.Επίσης έχω ακούσει περιπτώσεις όπου ενω εχει ylod το φτιάχνουν προσωρινά με διάφορους τρόπους μόνοι τους και μετά από κάποιο μικρό διάστημα χαλάει μόνιμα και θέλει κανονική επισκευη που κοστίζει..Εγώ στη θέση σου θα μάζευα κάτι παραπάνω να πάρω σλιμ αν και με κανένα μεταχειρισμένο δεν μπορεις να είσαι απόλυτα σίγουρος.Αν τον εμπιστευεσαι πάντως προχώρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...