Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

160 επειδή απλά είναι η 2GB βερσιον, όποιος την πατήσει την αγοράζει, και μετά, όταν συνειδητοποιήσει ότι έδωσε τέτοιο ποσό για vram που δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ τραβάει τα @@ του.

Κιάλλο παράδειγμα: https://www.skroutz.gr/s/2123415/MSI-GeForce-GT630-4GB-V809-070R.html

λες τετοιο πραγμα για την μεχρι πριν λιγο καιρο super  καρτα που το Πλαισιο εβαζε στα τουβλα του και τα πουλουσε για gaming pc :P :p :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλοι ξέρουμε ότι με λίγο oc με αυτήν παίζεις crysis 3 σε 4k :ph34r:

ποσο να πουλησω τροφοδοτικο corsair tx650 v2 με κουτι, παρελκομενα και 2 χρονια εγγυηση απο πλαισιο, σε αριστη κατασταση;

Όταν το xfx 650W έχει 5 χρόνια εγγύηση και 80€ wired και 90€ semi-modular, θα έλεγα κάνα 50ρι?

Πολλά?

Πάρτε με 60 ευρώ μια 6850 που είναι μακρά καλύτερη.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Από πότε η 6850 έχει 60 ευρώ και η 7770,40;;;Άρα η 7750 θα πρέπει να είχε 30 ευρώ σύμφωνα με αυτή τη λογική ;)

Παντως εδω http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.htmlστην ιδια κατηγορια βαζει την 6850 και την 7770.

Τεσπα, 7770 θα ελεγα 65-70 ευρω ειναι καλα αν ειναι σε πολυ καλη κατασταση αφου η νεα αρχιζει απο 90Ε.

Α και παιδια αν θελετε καρτα που παιζει τα παντα παρτε μια 630 4GB.. στο πλαισιο το διαβασα οποτε πρεπει να ειναι αληθεια.. (χεχεχε..)

• Like 1

Παντως εδω http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.htmlστην ιδια κατηγορια βαζει την 6850 και την 7770.

Τεσπα, 7770 θα ελεγα 65-70 ευρω ειναι καλα αν ειναι σε πολυ καλη κατασταση αφου η νεα αρχιζει απο 90Ε.

Α και παιδια αν θελετε καρτα που παιζει τα παντα παρτε μια 630 4GB.. στο πλαισιο το διαβασα οποτε πρεπει να ειναι αληθεια.. (χεχεχε..)

Φτου,εγώ πήρα την 1GB έκδοση και για αυτό δεν παίζει πολλά.Αν είχα πάρει την 4GB...άρχοντας θα 'μουν.Πάλι καλά που υπάρχουν τα forums γιατί με το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο...θα την είχαμε πατήσει άσχημα με τις π@π@ριές που λένε!

Πάρτε με 60 ευρώ μια 6850 που είναι μακρά καλύτερη.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Από πότε η 6850 έχει 60 ευρώ και η 7770,40;;;Άρα η 7750 θα πρέπει να είχε 30 ευρώ σύμφωνα με αυτή τη λογική ;)
Aπο αγγελία πήρα την δική μου 50 ευρώ. Χέρι χέρι από Θεσσαλονίκη.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Εχω αυτο το φορητο SONY VAIO VPC-EJ2M1E/B με την μονη διαφορα οτι εχω βαλει bluray πανω (διαβαζει bd γραφει dvd-cd) και μου δινουν προς ανταλλαγη ενα hp z220 workstation i7-3770 500gb 8gb ram quadro fx380

Να την κανω την ανταλλαγη αξιζει τον κοπο; οθονη εχω να του βαλω αλλα οχι κατι σοβαρο μια Dell ultrasharp 2407WFP

Δεν με αποσχολει το θεμα φορητος σταθερος γιατι και τον φορητο καρφωμενο πανω στο γραφειο τον εχω.

Aπο αγγελία πήρα την δική μου 50 ευρώ. Χέρι χέρι από Θεσσαλονίκη.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Καλη και λογικη τιμη, αφου η 6850 ειναι παλια καρτα. Φυσικα συνηθως πιο ακριβα παει εδω στις αγγελιες. Αλλα ενταξει οι αγγελιες δεν ειναι κριτηριο για κατι, ο καθενας οτι τιμη θελει βαζει, δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη.. για αυτο υπαρχει και αυτο το τοπικ εξαλλου.

Παντως εγω που κοιταω πολυ στις αγγελιες βλεπω οτι ειδικα οι ssd και οι καρτες γραφικων εχουν αρκετα χαζες τιμες, καλυτερα να παρει κανεις ολοκαινουρια απο το μαγαζι..

• Like 1

Αναλόγως. Για το σύστημα της υπογραφής μια χαρα είναι η 6850 με 50 ευρώ.

Η φθηνότερη σε καινούργια και κάτω από απο την 6850 θα ήταν η 7770 στα 90 ευρώ.

Αν δώσω δε άλλα 50 και πάρω και μια 2η σε cf καταλαβαίνεις ότι έχει μεγάλη διαφορά...

Αναλόγως. Για το σύστημα της υπογραφής μια χαρα είναι η 6850 με 50 ευρώ.

Η φθηνότερη σε καινούργια και κάτω από απο την 6850 θα ήταν η 7770 στα 90 ευρώ.

Αν δώσω δε άλλα 50 και πάρω και μια 2η σε cf καταλαβαίνεις ότι έχει μεγάλη διαφορά...

Ε ναι αλλα και cf δεν αξιζει αφου θα καις πολυ ρευμα για σχετικα χαμηλες επιδοσεις..

Κατα την γνωμη μου αξιζει να αγορασει κανεις φθηνη μικρη καρτα απο αγγελιες σαν την 6850 σου, αλλα οταν μιλαμε για μεταχειρισμενες της ταξης gtx 295-580 .. πεταμενα λεφτα, καινε και πολυ ρευμα, ειναι και παλιες και μπορει να χαλασουν οποιαδηποτε στιγμη.. με τα ιδια λεφτα παιρνει κανεις νεα καρτα καλυτερων επιδοσεων με πολυ χαμηλοτερη καταναλωση ρευματος και εξαγωγη θερμοτητας και φυσικα εγγυηση.. 

Ναι, αλλά και πάλι αναλόγως.

Αν θες κάτι ικανοποιητικό σε παλιό σύστημα εγώ και μια 9600 θα έβαζα που την βρίσκεις με 25 ευρώ.

Για το 90% των παιχνιδιών είσαι medium άνετα.

α καλή ώρα η 4870 που καβαλάς, καλά δε σε πάει;

• Like 1

Ναι, αλλά και πάλι αναλόγως.

Αν θες κάτι ικανοποιητικό σε παλιό σύστημα εγώ και μια 9600 θα έβαζα που την βρίσκεις με 25 ευρώ.

Για το 90% των παιχνιδιών είσαι medium άνετα.

α καλή ώρα η 4870 που καβαλάς, καλά δε σε πάει;

Μια χαρα ειναι η 4870 αφου δεν παιζω πολλα παιχνιδια, και για αυτα που παιζω πιο πολυ ο επεξεργαστης μετραει. Μεταχειρισμενη την πηρα αυτην οταν το 3ο reflow στην 9600 μου πηγε στραβα^^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...