Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδες ποσο λετε να την δωσω εχει το κουτι της και ολα τα παρελκομενα με αποδειξη και εγγυηση 2 χρονια απο πλαισιο. τρεχει πολυ καλα την εχω 3 μηνες μονο. 

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2043&lid=1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γ@μο την βυασυνη μου 239 την αγορασα. καλυτερα να παρω ιδια για cf αλλα μπορει κα να την δωσω. παντως κριμα 160ε

Έχω ένα XBOX 360 S 250GB με επέκταση εγγύησης ως το 2015 και γύρω στα 30 παιχνίδια τα περισσότερα εκ των οποίων είναι ΑΑΑ τίτλοι είτε σε retail είτε σε digital μορφή, ακόμα δε σκοπεύω να κάνω κάτι αλλά θα αναγκαστώ να το θυσιάσω για να πάω στα one/ps4. Πόσο λέτε να πιάνει τώρα και πότε περίπου με συμφέρει να του βάλω πωλητήριο για να μην χάσει την αξία του;

Πόσο θα μπορουσε να πιασει ενα νετμπουκ

Acer Aspire 1410-742G16N  με ημερομηνια κατασκευης 3/3/2010,
  Intel Celeron M 743 @1.30GHz, Intel GMA 4500MHD 1024 x 600, 11,6" - 2GB RAM - 160GB HDD, 3x USB 2.0, HDMI, 1.35 kg,
Windows 7 Home Premium 64-bit SP1

και υπαρχει ζητηση για κατι τετοιο πιστευετε;
εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερα να το δωρισω..

<p>Πόσο θα μπορουσε να πιασει ενα νετμπουκ<br><br><span><span><strong>Acer Aspire 1410-742G16N</strong>  με ημερομηνια κατασκευης <span><span>3/3/2010,</span></span></span></span><br><span><span>  Intel Celeron M 743 @1.30GHz, Intel GMA 4500MHD 1024 x 600, 11,6" - 2GB RAM - 160GB HDD, 3x USB 2.0, HDMI, 1.35 kg</span></span>,<br>

Windows 7 Home Premium 64-bit SP1<br><br>

και υπαρχει ζητηση για κατι τετοιο πιστευετε;<br>

εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερα να το δωρισω..</p>

Αν η μπαταρία του κρατάει άνετα 130 ευρώ. Μια χαρά μηχάνημα.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

<p>για πειτε μια τιμη για την 6950 2gb της sapphire. με κουτι και παρελκομενα, χωρις εγγυηση</p>

Μέχρι και 140 την έχω δει σε αγγελία αλλά νομίζω 110 είναι τίμια τιμή. Είναι πολύ καλή κάρτα πάντως.

Ειχα ρωτησει και παλιοτερα αλλα τελικα δεν τον εδωσα. Για πειτε ποσο να δωσω εναν ocz revodrive 120gb. Αυτος ειναι, δεν κυκλοφορει πια

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227578

40-45E  και αν. Προσωπικα δεν πιστευω οτι αξιζει να το πουλησεις/αξιζει να το αγορασει κανεις, αφου μολις με 60 ευρω εχει ολοκαινουριο με εγγυηση. Γενικα οι τιμες στους ssd ειναι τραγικες στις αγγελιες, ειναι λες και δεν κοιτανε ποσο εχει ενας καινουριος και τους βαζουν τοσο ακριβα, λες και θα αγορασει κανεις εν ετει 2014

http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi/f/342913/101-%CE%AD%CF%89%CF%82-150GB.html?keyphrase=ssd

Μέχρι και 140 την έχω δει σε αγγελία αλλά νομίζω 110 είναι τίμια τιμή. Είναι πολύ καλή κάρτα πάντως.

Δεν αξιζει ομως, με 140 εχει ολοκαινουρια 7850 με εγγυηση, γιατι να παρει κανεις μια παλια καρτα χωρις εγγυηση εστω στα 110 ευρω? Αν τη δωσει 70 αντε πες αξιζει, παραπανω δεν. Ετσι πιστευω τουλαχιστ..

οκ μαγκες το τελευταιο που ρωταω γιατι σας επρηξα

δωστε μια τιμη για corsair tx 650watt v2 80 plus bronze με 2 χρονια υπολοιπο εγγυησης απο το πλαισιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...