Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>παιδια βρηκα αυτο ξεχασμενο στην αποθηκη στην δουλεια μου κουτατο ελαχιστα δουλεμενο ποσο λετε να πιασει ???</p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.e-shop.gr/product?id=PER.905687'>http://www.e-shop.gr/product?id=PER.905687</a></p>

Βρήκες ΑΥΤΟ Το εξαιρετικό laptop ξεχασμένο;;;

Μήπως να ρίξω μια ματιά κ εγώ στην αποθήκη μου;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρήκες ΑΥΤΟ Το εξαιρετικό laptop ξεχασμένο;;;

Μήπως να ρίξω μια ματιά κ εγώ στην αποθήκη μου;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Και δε ρίχνεις... Που ξες...  :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέχασα το thread και άργησα λίγο να απαντήσω (οι από πάνω παραθέσεις είναι λίγο τυχαίες -δεν απαντάω σε κάποια συγκεκριμένα- απλά να πω το σκεπτικό μου).

Κι εμένα η αρχική μου εντύπωση με τις τιμές στις αγγελίες είναι πως απλά κάποιοι άμπαλοι ψάχνουν για μαλάκες.

Ένα search όμως για τον Q9650 στο ebay με διαψεύδει, κι εκεί πωλείται πανάκριβα.

To ίδιο λίγο πολύ συμβαίνει και με τις high end μητρικές της εποχής.

Οπότε, δεδομένου πως πρόκειται μεν για hardware που είναι κάμποσες γενιές πίσω, αλλά τουλάχιστον (κρίνοντας από το δικό μου) δεν υποφέρει και πολύ σε επιδόσεις (σε ελάχιστα games έχω νιώσει cpu limited), μήπως οι τιμές είναι χτυπημένες επειδή είναι πολύ πιθανό κάποιοι να μην θέλουν να εγκαταλείψουν την πλατφόρμα επειδή π.χ χάλασε ένα part και η διαθεσιμότητα σε καινούρια είναι ανύπαρκτη;

Υπάρχουν πιθανά σενάρια, π.χ κάποιος που πήρε καλή κάρτα γραφικών σε low end 775 και έφαγε παλαβό bottleneck, προκειμένου να μην αλλάξει όλα τα parts ίσως πλήρωνε ακριβά ένα Q9650.

Ή κάποιος που έχει στήσει SLi πάνω σε 775s μητρική η οποία ψοφάει, προκειμένου να μην μπει σε διαδικασία αλλαγής cpu + ram, να πληρώσει ακριβά ακόμα και σήμερα μία αντίστοιχη.

Ε;

Σιγουρα καποια απο αυτα ισχυουν.Αν καποιος κανει την δουλεια του και δεν θελει να δωσει πολλα λεφτα για αναβαθμιση,μπορει να σκεφτει να αγορασει ενα cpu μονο η μια μητρικη μονο,απο παλια πλατφορμα.

Ομως οι περισσοτεροι στο ebay που εχουν υψηλες τιμες για 775 τετραπυρηνους και ειδικα μεταχειρισμενους,ψαχνουν για κοροιδα. Δεν σημαινει οτι αυτοι που ενδιαφερονται ειναι σχετικοι με το αντικειμενο.Στις μερες μας ενας Intel Pentium G3220 των 50 ευρω βαζει κατω τετοιους παλιους τετραπυρηνους σε γενικες επιδοσεις.Οχι μονο αυτο,αλλα κοιταει στα ματια τους σημερινους τετραπυρηνους haswell που δεν συγκρινονται ουτε καν με τους παλιους τετραπυρηνους.

http://www.legitreviews.com/intel-pentium-g3220-processor-review_137016/10

Επεξ/σία από benign

παιδια βρηκα αυτο ξεχασμενο στην αποθηκη στην δουλεια μου κουτατο ελαχιστα δουλεμενο ποσο λετε να πιασει ???

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.905687

Το εχει φιλος πολυ καλο για τα χρονακια του αλλα το "φορητος" το ξεχνας οχι απο θεμα ογκου αλλα η μπαταρια του ειναι ιδια με αυτη που φορανε τα 13αρια και αυτο εχει 18.4 οθονη με διπλη λαμπα.

Αυτος το πηρε μεταχειρισμενο πριν 3 χρονια και νομιζε οτι η μπαταρια ειναι πεσμενη και κραταει 45 λεπτα, πηρε καινουρια και κραταει 50 λεπτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α να το αγοράσεις. Απ ότι κατάλαβες αν στο αφήσουν 300 και κάτω το τσίμπησες και καλορίζικο.

Συμφωνώ. Ενα 300αρι θα έπιανε αν είναι κουτατο. Πες τους 250 ευρώ και είσαι μια χαρα... Επεξ/σία από paylidis

ok ευχαριστω... πειτε και μια τιμη για αγορα galaxy s4 black mist απριλιου 2014 κουτατο αψεγαδιαστο με εγγυηση αποδειξη ?

ok ευχαριστω... πειτε και μια τιμη για αγορα galaxy s4 black mist απριλιου 2014 κουτατο αψεγαδιαστο με εγγυηση αποδειξη ?

Εως 280€ max

παιδια βρηκα αυτο ξεχασμενο στην αποθηκη στην δουλεια μου κουτατο ελαχιστα δουλεμενο ποσο λετε να πιασει ???

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.905687

Μην το δωσεις με τιποτα κατω απο 300€ αν ειναι σε αριστη κατασταση

Μα τι να λέμε τώρα... έχει και θέση για 2 σκληρούς!

Νομίζω ότι αν το δώσεις 300 στείλε πρώτα σε μένα pm!!!

:-D :-D :-D

Α να το αγοράσεις. Απ ότι κατάλαβες αν στο αφήσουν 300 και κάτω το τσίμπησες και καλορίζικο.

Συμφωνώ. Ενα 300αρι θα έπιανε αν είναι κουτατο. Πες τους 250 ευρώ και είσαι μια χαρα...

Κάτι που διαφέυγει σε όλους σας, είναι η προβληματική κάρτα γραφικών που φοράει.

Κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι ένα από τα καλύτερα VAIO που έχουν κυκλοφορήσεις ποτέ.

Αυτό με την κάρτα γραφικών όμως είναι deal breaker.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...