konstantinos125 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλησπερα στο FORUM εχω εναν ενισχυτη trends amplifier ta-10.1 o οποιος εχει λειτουργησει 2-3 μερες με τα epos ηχεια που εχω αλλα δυστηχως δεν ητανα αρκετος..!!Kοιταξα στο amazon και καινουργιος κανει 195$..Ποια θα ηταν μια ενδεικτικη τιμη που θα μπορουσα να τον δωσω...?
vlahoskwn Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 καλησπερα!! θελω να σας ρωτησω ποσο μπορω να πουλησω τα παρακατω κομματια και ως συνολο pentium e5700 2x2gb 800mhz kingston 500gb hd wd asus p5q se/r asus 6670 dvd r/w samsung wifi card sound card sound blaster arctic 550 watt psu 2 ανεμηστηρακια και το κουτι εχει εγγυηση ειναι καλο στιβαρο χωρις κανενα σημαδι με φιλτρα και το κλουβι του δισκου βγαινει
jmirko15 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, Έχω ένα WD TV Live 1ης γενιάς που δεν το θέλω πλέον. Πόσο λέτε να μπορέσω να το δώσω; Ευχαριστώ!
puntakias22 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω το αντιστροφο απο αυτο το θεμα που εχετε βαλει.θελω εναν υπολογιστη μεταχειρισμενο με τουλαχιστον 6gb ddr3 ram, 4πυρινο επεξεργαστη, 500τροφοδοτικο, 1gb ddr5 καρτα γραφικων,και τελος εναν 500αρι σκληρο.δεν θελω να εχει τρελες επιδοσεις,απλα να παιζει κανενα παιχνιδακι.τελος με ενδιαφερει και το κουτι του να ειναι λιγο φανταχτερο(να κανει εντυπωση).ο υπολογιστης προοριζεται για ενα ξαδερφακι 13 χρονων και φυσικα οι θειοι μου δεν διαθετουν για καινουριο τοσα χρηματα.χονδρικα δηλαδη μεχρι ποσα λεφτα κοστιζει κατι τετοιο???ευχαριστω
deesnider Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω το αντιστροφο απο αυτο το θεμα που εχετε βαλει.θελω εναν υπολογιστη μεταχειρισμενο με τουλαχιστον 6gb ddr3 ram, 4πυρινο επεξεργαστη, 500τροφοδοτικο, 1gb ddr5 καρτα γραφικων,και τελος εναν 500αρι σκληρο.δεν θελω να εχει τρελες επιδοσεις,απλα να παιζει κανενα παιχνιδακι.τελος με ενδιαφερει και το κουτι του να ειναι λιγο φανταχτερο(να κανει εντυπωση).ο υπολογιστης προοριζεται για ενα ξαδερφακι 13 χρονων και φυσικα οι θειοι μου δεν διαθετουν για καινουριο τοσα χρηματα.χονδρικα δηλαδη μεχρι ποσα λεφτα κοστιζει κατι τετοιο???ευχαριστω Πρέπει να πεις πόσα χρήματα διαθέτουν. Εφόσον έχουν στο μυαλό τους κάποιο ρεαλιστικό νούμερο - όχι ...€100,00 για όλα π.χ.! - το πιθανότερο είναι ότι μπορούν να κινηθούν και σε καινούργιο. Τα - πολύ γενικά και αρκετά αόριστα ομολογουμένως... - χαρακτηριστικά που αναφέρεις, δεν προϋποθέτουν απαραιτήτως μεγάλη δαπάνη.
puntakias22 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Πρέπει να πεις πόσα χρήματα διαθέτουν. Εφόσον έχουν στο μυαλό τους κάποιο ρεαλιστικό νούμερο - όχι ...€100,00 για όλα π.χ.! - το πιθανότερο είναι ότι μπορούν να κινηθούν και σε καινούργιο. Τα - πολύ γενικά και αρκετά αόριστα ομολογουμένως... - χαρακτηριστικά που αναφέρεις, δεν προϋποθέτουν απαραιτήτως μεγάλη δαπάνη. εχουν εναν παλιο τωρα που θα κατησουν μονο πληκτρολογιο και ποντικι.οποτε χρειαζονται και οθονη 21ιντσων????φανταζομαι κανενα 50αρι????και μετα αλλα 250 για τα υπολοιπα.δηλαδη κανενα 300.αν παλι τα βρισκεις αρκετα τα χρηματα για αυτα που σου ειπα φυσικα και θα δωσουν λιγοτερα και οχι να ανεβουν σε αποδοσεις του υπολογιστη.ελπιζω να καταλαβες τι θελω να γραψω!χαχαχαχα.πρωτα απο ολα ομως με αυτα που εγραψα παιζει κανενα παιχνιδι σωστα????
deesnider Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 εχουν εναν παλιο τωρα που θα κατησουν μονο πληκτρολογιο και ποντικι.οποτε χρειαζονται και οθονη 21ιντσων????φανταζομαι κανενα 50αρι????και μετα αλλα 250 για τα υπολοιπα.δηλαδη κανενα 300.αν παλι τα βρισκεις αρκετα τα χρηματα για αυτα που σου ειπα φυσικα και θα δωσουν λιγοτερα και οχι να ανεβουν σε αποδοσεις του υπολογιστη.ελπιζω να καταλαβες τι θελω να γραψω!χαχαχαχα.πρωτα απο ολα ομως με αυτα που εγραψα παιζει κανενα παιχνιδι σωστα???? Περίμενε συμβουλές από τους περισσότερο γνώστες, καλύτερα! Και για 'μένα αυτοί έκαναν τα μαγικά τους πριν από κάμποσο καιρό, κι έγινα με πολύ καλό pc. Όπως το βλέπω εγώ, αλλά πολύ στο περίπου, με €300,00 χωρίς οθόνη, κάτι μπορεί να γίνει, με καινούργια κομμάτια, με τις εγγυήσεις τους και τα όλα τους. Προφανώς δεν παίρνει μηχάνημα για extreme gaming μ' αυτά τα λεφτά, αλλά με κάποιες υποχωρήσεις στα settings των παιχνιδιών, θα παίζει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πιστεύω.
puntakias22 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ευχαριστω θα περιμενω και καποιον αλλον να μου απαντησει.
icenex Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/319542/Corsair-XMS3-DDR3-4GB-1600MHz.htmlαυτές εδώ???
kosegdit Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Παιδιά, πόσο πιστεύετε ότι μπορώ να πουλήσω την οθόνη της υπογραφής μου; Για να μην ψάχνετε, είναι αυτή. Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, απλά θέλω να πάω σε IPS.
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Παιδιά, πόσο πιστεύετε ότι μπορώ να πουλήσω την οθόνη της υπογραφής μου; Για να μην ψάχνετε, είναι αυτή. Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, απλά θέλω να πάω σε IPS. αν θες να φυγει αμεσα 70-80 ευρω μαχ αν εισαι τυχερος μεχρι 90 γιατι τωρα οι οθονες παιζουν κατι 120 ευρω με ips panel + hdmi κτλπ.. τωρα βεβαια επιλογη σου ειναι γιατι δικια σου ειναι οσο θες την βαζεις..
wazzaa Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Παιδιά, πόσο πιστεύετε ότι μπορώ να πουλήσω την οθόνη της υπογραφής μου; Για να μην ψάχνετε, είναι αυτή. Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, απλά θέλω να πάω σε IPS. Πόσα χρόνια την έχεις? Εγγύηση? Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι Off-topic , αυτές οι IPS τι ρόλο βαράνε? Σε τι είναι καλύτερες απο τις "κοινές οθόνες"?
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 οι ips οθονες εχουν πολυ καλυτερες γωνιες θεασης και δεν ''χαλανε'' τα χρωματα ουτε παραμορφωνεται τιποτα.καμια σχεση με τις απλες που δεν εχουν ips panel. και γενικα εχουν και μερικα αλλα προτερηματα αλλα το βασικο ειναι αυτο.
wazzaa Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 οι ips οθονες εχουν πολυ καλυτερες γωνιες θεασης και δεν ''χαλανε'' τα χρωματα ουτε παραμορφωνεται τιποτα.καμια σχεση με τις απλες που δεν εχουν ips panel. και γενικα εχουν και μερικα αλλα προτερηματα αλλα το βασικο ειναι αυτο. Υποστιρίζουνε 4k ανάλυση??? Αν ναι,από πόσες ιντζες και μετά???
Προτεινόμενες αναρτήσεις