Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να πουλησω μια msi nvidia 430gt ποσο λετε να την κοστολογησω??

Έχει εγγύηση; κουτί; παρελκόμενα;

Δημοσ.

Μέχρι 130 ευρώ.

Achatzi τα δικα σου- μια εντελως προχειρη εκτιμηση-

Silverstone lascala- 35

amd athlon 240     - 10

asus m4 td evo      - 20

9500gt                   - 15

ram                        - 10

psu                        - 10

hdd                        - 25

cooler                    - 15

----- συνολο ως κομματια χωριστα 140-  πακετο 100-110.

Πολλα απο αυτα θα δυσκολευτεις να τα σπρωξεις. Ποιος θα παρει turboX τροφοδοτικο? 1μνημη μονη της? Σκληρο samsumng στα 500?

athlon 240? τσιπακι μητρικης 780? νομιζω οτι αν δεν βιαζεσαι, καλυτερα να το σπασεις κ να αρχιισεις να σπρωχνεις ξεχωριστα. Τα μισα θα σου φυγουν κ θα παρεις το 100ρικο που σου γραφουμε εδω. Τα υπολοιπα σκωτωσε τα οσο θες αν εχεις παρει τη βασικη τιμη.

Και εγώ κάπου εκεί ήμουν στα επιμέρους κομμάτια με εξαίρεση το κουτί.  Νομίζω ότι τώρα έχει πάνω από 200€ (η καινούργια έκδοση με USB 3.0), μήπως είναι λίγα τα 35€;

Βασικά και εγώ σκεφτόμουν να τα δώσω κομμάτι-κομμάτι αλλά ψιλοβιάζομαι για αυτό θέλω να το δώσω όπως είναι.  Θα το σκεφτώ καλύτερα όμως και μάλλον θα το σπάσω.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πουλήσω τον υπολογιστή της υπογραφής μου. Το μόνο που θα κρατήσω είναι τα ηχεία.

Τα κομμάτια αγοράστηκαν τον Οκτώβριο του 2010, εκτός από την κάρτα γραφικών (02/2011) και τον SSD (08/2012). Τα Windows είναι αυθεντικά (Windows 8 Pro x64).

Θα παρακαλούσα να μου δώσετε συνολικό ποσό αλλά και για κάθε κομμάτι ξεχωριστά.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Δημοσ.

Πόσο να πουλήσω έναν ssd Crucial M4 128GB αγορασμένο πριν απο 2 χρόνια;

Με τις τιμές που παίζουν τώρα, υπάρχει μια περίεργη κατάσταση στα μεταχειρισμένα.

από τη μία δεν πέφτουν όσο θα έπρεπε

αν αναλογιστεί κανείς ότι παίρνεις τον πολύ καλό samsung evo 120 στα 80 ευρώ καινούργιο.

από την άλλη αν δώσεις έναν τέτοιο ssd στα πχ 45-50 ναι μεν τον έχεις δώσει σε χρόνο dt

αλλα αξίζει να τον δωσεις όμως τόσο;

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πουλήσω τον υπολογιστή της υπογραφής μου. Το μόνο που θα κρατήσω είναι τα ηχεία.

Τα κομμάτια αγοράστηκαν τον Οκτώβριο του 2010, εκτός από την κάρτα γραφικών (02/2011) και τον SSD (08/2012). Τα Windows είναι αυθεντικά (Windows 8 Pro x64).

Θα παρακαλούσα να μου δώσετε συνολικό ποσό αλλά και για κάθε κομμάτι ξεχωριστά.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Κάποια πρόταση για το παραπάνω post;

Δημοσ.

Όταν μία καινούρια 760 έχει τώρα ~220, και βλέπεις 7970 εδώ στα 250 και κάτω πολλές φορές...

Τι να σε πω, αν έχει εγγύηση δεν θα έδινα πάνω από ~150 - 170.

Δημοσ.

Θα αναβαθμίσω το PC της αδερφής μου (που ήταν παλιότερα δικό μου), και θα ήθελα μια (συνολική) τιμή για τα παρακάτω:

- Motherboard: MSI K9N6PGM2-V

- CPU: AMD Χ2 5050e (είναι η energy-efficient έκδοση του 5200+, με TDP 45W αντί για τα 65W που είχαν συνήθως οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές)

- Κάρτα γραφικών: Νvidia GeForce 210, στην έκδοση με 512MB RAM. Απλή κάρτα προφανώς, αλλά είναι και αυτή πολύ energy efficient, όπως και ο επεξεργαστής, και άρα το σύστημα είναι κατάλληλο για αθόρυβη και οικονομική λειτουργία (γι' αυτό και είχε αγοραστεί άλλωστε)

- Μνήμη: 2GB DDR2 667MHz

Δημοσ.

^μητρικη δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.βαλε 25-30 euros.

επεξεργαστης κανενα 25αρι.

καρτα γραφικων,κανενα 15αρι (ειχε παιξει προσφορα καποτε γυρω στο 15αρι καινουργια)

μνημη βαλε και ατην κανενα 15αρι εαν υποθεσουμε οτι ειναι 2Χ1gb.

• Like 3
Δημοσ.

εγω θελω το αντιθετο,

εχω ενα παλιο pc για κατεβαστηρι ιντερνετ κτλ.

το Mobo περνει core2duo 800FSB.

τωρα εχω Pentium D ,αξιζει να τον αλλαξω.

δηλαδή θελω το πολυ εναν E4x00

ποσα αξιζει να δωσω για εναν τετοιο CPU.

εχω δει αγγελια να πουλαει καποιος Ε4700 35 ευρώ εχω δει και αγγελια για Ε4500 60 ευρώ.

ο πρωτος τον δινει σε τιμη χωμα ή ο δευτερος με κοροιδευει?

Το εμπόριο ειναι δυστυχώς ελεύθερο...

Δημοσ.

ποσο περιπου να πουλησω μια g41m-combo με το κουτι αποδειξη και τα ολα της? 6μηνες ειναι στα χερια μου

επεξεργαστης pentium dual core e5700 3.00ghz με την ψυκτρα της χωρις αποδειξη χωρις κουτι? κατασταση καλη! δεν εχει γινει υπερχρονισμος. (ποις θα εκανε κατι τετοιο σε αυτη cpu) 

Δημοσ.

Θελω να πουλησω αυτην την κεντρικη μοναδα, παρακαλω πειτε μου ποσα μπορω να παρω?

Case: Corsair Carbide Air 540 (Αγορασμενο το Νοεμβρη με εγγυηση και στο κουτι του)

Mobo: Asus Rampage 2 extreme (including the sound card supreme fx x-fi)

CPU: Intel i7 920 (D0 Revision) (OC 3.5GH)

Ram:  3x2 Dominator http://www.amazon.com/Corsair-Dominator-Desktop-Memory-CMP6GX3M3A1600C8/dp/B003BYRLE0

GPU : Saphire HD 4870 1GB DDR5 (με το κουτι της)

DVD: Flashlabel Nec

HDD: Με 3 σκληρους Sata2 320GB, Sata 120GB (for testing only, has bad sectors), 2.5" Sata 2 250gb

PSU: TT Hamburg (αγορασμενο τον Οκτωβρη οποτε εχει και εγγυηση, με το κουτι του)

Και θα δωσω μαζι εξτρα πλαινο πανελ σιδερο με το τζαμακι για το κουτι

Ευχαριστω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...