WTFG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μητρική GA-H87-HD3 (1150/H87/DDR3), δεν έχει κλείσει ούτε μισό χρόνο, είναι με όλα τα παρελκόμενα και, φυσικά, με την εγγύηση. Πόσο να την δώσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragongavalasV2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 128 gb sata 2 ssd : apacer a7 turbo ποσο να τον δωσω ? εχει 100% health ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ??? 50 θα τον εβαζα μπας κ τον δωσω 40 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragongavalasV2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 χμμ οκευ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 με την λογικη οτι με 80 παιρνεις καινουργιο sata 3 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragongavalasV2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 καλα μαλλον θα τον κανω δωρο σε κανενα φιλο η θα τον κρατησω για back-up.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEF13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Full atx tower Lian Li Silver pc-s80 http://www.cluboverclocker.com/reviews/cases/lian_li/PC_S80/index.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxsti Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Γεια σας θέλω να πουλήσω το κουτί μου γιατί ήρθε η ώρα να φτιάξω κάτι καλύτερο.. Το pc αποτελείται από τον Q6600, μητρική την P5W DH Deluxe, μνήμες 4Gb OCZ χρυσές, κάρτα γραφικών GT430, cpu cooler την Zalman 9700 led, 320 Gb σκληρό, τροφοδοτικό Fortron 650W active και κουτί το thermaltake armor junior.. Άμα μπορείτε να μου πείτε μια τιμή για το κουτί ολόκληρο όπως είναι κ μια τιμή για το καθένα ξεχωριστά.. Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragongavalasV2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 WD velociraptor 300 GB sata 2 ποσο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μία γνώμη για μερικά πραγματάκια που έχω για πούλημα θα ήθελα. 1) Μία παλιά ηλεκτρονική ατζέντα sharp 10 (χρονών περίπου), σπάνια, εννοείται ότι δεν πουλιέται πουθενά κάπου σήμερα, πόσο λέτε? Έχει συλλεκτική αξία. 2) sony ericsson k770i, με πρόβλημα στην φωτογραφική κάμερα. 3) sony ericsson j100i πολύ παλιό κινητό αλλά σε άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση. 4) Siemens S65 πολύ παλιό κινητό άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση, με καλώδιο σύνδεσης και για pc, αλλά θέλει η μπαταρία να κρατιέται σφιχτά μέσα στο κινητό πχ με ένα λαστιχάκι γιατί ειδάλλως χάνεται η επαφή. 5) ραδιο cd για αμάξι 6) noctua nhd14 με αξεσουάρ amd intel + όλα στο κουτί τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 <p>WD velociraptor 300 GB sata 2 ποσο ?</p> 40 είναι καλά. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μία γνώμη για μερικά πραγματάκια που έχω για πούλημα θα ήθελα. 1) Μία παλιά ηλεκτρονική ατζέντα sharp 10 (χρονών περίπου), σπάνια, εννοείται ότι δεν πουλιέται πουθενά κάπου σήμερα, πόσο λέτε? Έχει συλλεκτική αξία. Κρατα την για ενθύμιο 2) sony ericsson k770i, με πρόβλημα στην φωτογραφική κάμερα. Χαρισμα 3) sony ericsson j100i πολύ παλιό κινητό αλλά σε άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση. Χαρισμα 4) Siemens S65 πολύ παλιό κινητό άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση, με καλώδιο σύνδεσης και για pc, αλλά θέλει η μπαταρία να κρατιέται σφιχτά μέσα στο κινητό πχ με ένα λαστιχάκι γιατί ειδάλλως χάνεται η επαφή. Χαρισμα 5) ραδιο cd για αμάξι 20Ε 6) noctua nhd14 με αξεσουάρ amd intel + όλα στο κουτί τους. 40Ε - 45Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Η ατζέντα δεν νομίζω να μου χρειαστεί κάπου, προτιμώ να την πουλήσω. Για πόσο λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Με το δεδομένο ότι ζούμε στο 2014, εσύ πόσα θα έδινες? Αν θες ντε και καλά να το σπρώξεις, τότε κοίτα στο ebay μπας και πέσει πάνω του κανένας συλλέκτης. Καλύτερα δωσ' το σε κάνα παιδάκι να παίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 φιλε εννοει να την κρατησεις για ενθυμιο επειδη δε πιανει μια και μαλλον εχει δικιο δυστυχως για σενα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις