Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

.

Κανεις;

Σκέψου οτι καινούργιο κάνει 279 κ με 2 παιχνίδια.Εγώ προσωπικά αν ήμουν υποψήφιος αγοραστής θα το έπαιρνα μόνο αν ήταν τουλάχιστον 50 ευρώ κάτω απο τη τιμή στα καταστήματα και ας το έχεις κ 1 μήνα μόνο.Αλλά επειδή παίζει κ ο παράγοντας εγγύηση μπορείς να το βάλεις 250 ευρώ κ βλέπεις.Συμβουλή μου αν δεν πουλιέται με τόσο κατέβασε το κ 50 ευρώ κάτω γιατί πολύ φοβάμαι τώρα που βγήκε το ps4 θα αρχίσει να πέφτει πολύ η τιμή του στα καταστήματα κ όσο περισσότερο το έχεις στα χέρια σου τόσο χάνει αξία.Φιλικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

.

Σκέψου οτι καινούργιο κάνει 279 κ με 2 παιχνίδια.Εγώ προσωπικά αν ήμουν υποψήφιος αγοραστής θα το έπαιρνα μόνο αν ήταν τουλάχιστον 50 ευρώ κάτω απο τη τιμή στα καταστήματα και ας το έχεις κ 1 μήνα μόνο.Αλλά επειδή παίζει κ ο παράγοντας εγγύηση μπορείς να το βάλεις 250 ευρώ κ βλέπεις.Συμβουλή μου αν δεν πουλιέται με τόσο κατέβασε το κ 50 ευρώ κάτω γιατί πολύ φοβάμαι τώρα που βγήκε το ps4 θα αρχίσει να πέφτει πολύ η τιμή του στα καταστήματα κ όσο περισσότερο το έχεις στα χέρια σου τόσο χάνει αξία.Φιλικά.

Μαλιστα,ευχαριστω

αν δε καιγεσαι να το δωσεις ακου τον φιλο μια χαρα στα λεει ! οχι βεβαια για 250 γιατι δε θα βρεις ποτε , αλλα για -50 απο την τιμη του ! αν θελεις οποσδηποτε να φυγει βαλτο στα 200 αδιαπραγματευτα , μην κολλας στο 20ρικο

γιατι πολυ απλα οσο περναει ο καιρος θα πεφτει .. φιλικα κ απο μενα ..

Αν σκεφτείς ότι στο Πλαίσιο ο 120 evo ήταν προσφορά πριν 2 μήνες στα 75 και κυκλοφορεί τωρα στις αγγελίες με 70, νομίζω κάτω από 65 δύσκολα. Πιστεύω και με 70 θα βρείς να το δώσεις. 

• Super Moderators

MLC κι +2 χρόνια εγγύηση καταρχάς...

για κάποιον που θέλει τον Pro κι όχι τον Evo δεν είναι πολλά τα 90...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...