Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α Οκ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Απλά δεν είχα κάνει άλλη φορά έρευνα αγοράς για hardware μέχρι πριν απο λίγο και απογοητεύεσαι όπως και να έχει όταν πρώτη φορά μαθαίνεις για κάτι που πήρες πριν λίγα χρόνια αρκετά λεφτά παραπάνω, να έχει χάσει τόσο την αξία του..

Αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια μάλλον, α ρε άτιμη τεχνολογία :P

Για 150e μου φαίνεται δεν αξίζει να το δώσω, αν υπάρχει χώρος στο σπίτι ακόμα και στη περίπτωση που πάρω νέο λέω να το κρατήσω για τίποτα άλλο (κατεβαστήρι ή server ξέρω γω αν γίνεται)

Αν έχει και κανείς άλλος πάντως άποψη ας πει καλοδεχούμενη. ;)

edit: Μέχρι να γράψω το παραπάνω στο jimbo, απάντησαν άλλα 3 άτομα , οπότε ευχαριστώ και εσάς, i get the point, τώρα εντάξει αν θα είναι 150 ή 120 δεν είναι τόσο μεγάλο κριτήριο για να αποφασίσω να το δώσω..

Φανταστείτε έλεγα να το πασάρω πριν ρωτήσω στο πατέρα μου που δεν ξέρει (πχ στα μισά απ'όσο το πήρα πριν 3-4 χρόνια κάνα 300e) ώστε να χρηματοδοτήσω και το καινούριο, αυτό θα ήταν καλό deal :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Μια μαμησια ψυκτρα 2500κ ποσο πιανει?

Εχω και μια επισης απο Athlon XP 3000+. Αυτη πιανει τιποτα η να την πεταξω?

Αχρησιμοποιητες και οι 2

Άστα να πάνε αγαπητέ. Χάνουν την αξία τους απίστευτα γρήγορα οι υπολογιστές. Κι εγώ δεν είδες τι τραβάω; Μου λένε ότι πιάνει ~150€ το δικό μου και μάλλον δίκιο έχουν. Ακόμα δε το έχω δώσει. Και σκέφτομαι ότι 150€ είχε μόνο η κάρτα γραφικών.

:cry:

Μια μαμησια ψυκτρα 2500κ ποσο πιανει?

Εχω και μια επισης απο Athlon XP 3000+. Αυτη πιανει τιποτα η να την πεταξω?

Αχρησιμοποιητες και οι 2

Κάτι πολύ "λίγο" (<10ε) η κάθε μία. Οπότε αν νομίζει ότι δεν αξίζει να τα πουλήσεις δες και αυτό -> http://www.insomnia.gr/topic/103999-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-part-2/page__st__4840

@Apwnos

~150 για πύργο και ~40 για την οθόνη και από μένα.

Άστα να πάνε αγαπητέ. Χάνουν την αξία τους απίστευτα γρήγορα οι υπολογιστές. Κι εγώ δεν είδες τι τραβάω; Μου λένε ότι πιάνει ~150€ το δικό μου και μάλλον δίκιο έχουν. Ακόμα δε το έχω δώσει. Και σκέφτομαι ότι 150€ είχε μόνο η κάρτα γραφικών.

:cry:

το mac?

σου δινω 155 ευρω και το παιρνω :P

Ου ρε που θα δώσω τον iMac. :mrgreen:

Τσέκα δυο σελίδες πίσω, έχω postάρει μια σύνθεση που δεν έχω στην υπογραφή μου. Απ' το καλοκαίρι παλεύω να τη δώσω.

Τελικά το έδωσα το μηχάνημα στα 180€. Δίκαιη τιμή κατ' εμέ, όσο και αν φαίνονταν πολλά σε κάποιους.

Απ'ότι έχω καταλάβει στα forum ο κόσμος ψυρίζει τη μαϊμού για τα προϊόντα τεχνολογίας και είναι οι περισσότεροι πορωμένοι, οπότε λογικό να μην έχει αξία γι αυτούς ένα τέτοιο μηχάνημα. Εδώ άλλοι βάζουν διπύρηνα με 2GB RAM για κατεβαστήρια!

:mrgreen:

Αν και δεν είναι μεταχειρισμένο θα με ενδιέφερε να μου πείτε για έναν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ χωρίς εγγύηση INTEL 2600k κουτάκι με την ψύκτρα του (απο Newegg.com) αγορασμένος πρίν 15μέρες

Δηλαδή έχει εγγύηση αλλά πρέπει να το στείλεις κτλ ...

Αξίζει η πώληση (ας πουμε πως βρήκα αγοραστή) μιας XFX 5870 (μαζί με έξτρα ψύξη) προς 150ε για την αγορά μια 5970 πάλι μτχ στα 250;

Stock είναι ο επεξ. Ναι, πλέον παίζω Χ1200 με τη νέα οθόνη (στο πισι). Τα 100ε δεν είανι θέμα. Απλώς ΑΝ αξίζει σαν μελλοντική αγορά για τις ανάγκες μου.

Αλλάζω περίπου gpu καθε 2 χρόνια.

Η 5970 δε θα "πάει" άνετα άλλα 2 χρόνια στα μελλοντικά παιχνίδια; Δεδομένο πως πρόκειται για μια hi end κάρτα. Εστω και πριν καιρό.

Θα πάει και θα παραπάει.

Και ωμή δύναμη έχει, και dx11 είναι οπότε μια χαρά θα είσαι για το διάστημα που λες. Do it, απλά clockαρε (έστω "χαλαρά" @~ 3.6 ) και το cpu λίγο. Θα δεις και από εκεί διαφορές...

Αν δεν έχεις ψύκτρα, πάρε μία. Αξίζει τον κόπο γιατί η μητρική σου είναι καλή και θα έχεις σίγουρα results @ ο/c.

@Τάσο κατ αρχάς καλή χρονιά με υγεία, χαρά, ευτυχία και ότι επιθυμείς να το πάθεις! :)

θα σου βάλω ένα δυσκολάκι για να μου πείς και εσύ την γνώμη σου. :P

Θέλω και εγώ να πουλήσω μια έτοιμη σύνθεση την οποία δεν την χρησιμοποιώ πολύ τελευταία μιας και μαζεύτηκαν πολλά τα μπλιμπλίκια και την λυπάμαι να κάθεται. Απο την άλλη δεν θέλω να μπώ στην διαδικασία να την σπάσω και να τρέχω δεξιά - αριστερά για τα κομμάτια.

Αποτελείται απο:

1. Αntec Fusion Remote Max ΗTPC case. (Kόστος αγοράς κουτιού στην Ελλάδα 200+€)

2. Phenom II X4 955 Rev. C3 BOX (με εργοστ. ψύκτρα αχρησιμοποίητη). Καλό κομμάτι, παίζει 24/7 στα 3,6Ghz με 1,32v cool 'n' quiet enabled και άριστες θερμοκρασίες και μπορεί με 1.34v στα 3.8Ghz, πάει και παραπάνω με την κατάλληλη ψύξη.

3. Msi 790FX-GD70

4. Εxceleram red culvert 4GB (2X2) 1333 CL7 (7-7-7-20 1.5v) και παίζουν στα 1600mhz (7-8-7-21). Έχουν xmp profile στα 2000Mhz με (7-10-8-27).

5. Corsair Hydro H50 με 2 x Fractal design fans push/pull στις 1000rpm παντελώς αθόρυβοι.

6. Sapphire HD5850 Xtreme με ξεκλείδωτη τάση για O/C μέσω TriXX. Απο διαφορά test που είχα κάνει παλιότερα που τις είχα ζευγάρι, πάει καλά για custom υλοποίηση.

7. ΟCZ Agility 2 60GB με το bracket του.

8. Creative Audigy 2 SE audio card.

9. Sony dvd/rw dual layer AD-7240S sata.

10. HEC 400W Green 80+ efficiency.

Τα πάντα είναι στην πένα απο θέμα κατάστασης, με κουτιά - παρελκόμενα και σχεδόν όλα έχουν αποδείξεις με υπόλοιπο εγγύησης.

Μοναδική παραφωνία η lcd οθόνη του κουτιού η οποία έπαψε να λειτουργεί απο νωρίς (συνήθες πρόβλημα για το συγκεκριμένο case απο διάφορα φόρουμ που διάβασα) και δεν ασχολήθηκα ποτέ να την φτιάξω.

Προσωπικά Θαρρώ ότι ένα τίμιο ποσό για ολόκληρο το pc και την κατάστασή του είναι τα 550€ και έχω ήδη βάλει αγγελία εδώ και μέρες.

Άντε να πέσω στα 500€.

Θέλω να το πουλήσω μεν αλλά όχι να το σκοτώσω.

Ζητάω πολλά?

Για πες /πείτε ... :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...