plpapadopoulos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Γυρω στα 80 ευρω θα την εβαζα υπο την προυποθεση οτι ειναι σε αριστη κατασταση λειτουργικα και οπτικα.Επισης λαβετε υποψη σας οτι πολυς κοσμος δεν θελει το 3D της Nvidia. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι πας τον κόσμο υπερβολικά χαμηλά σε όσες τιμές δίνεις... Η φτηνότερη 3D οθόνη που βλέπω στο σκρουτζ κοστολογείται στα 280 ευρώ. Μπορεί η τιμή να είναι εξωπραγματική, αλλά αυτό δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το 80άρι που έδωσες (σκόπιμα ίσως?). Με μία έρευνα στο ebay, οι οθόνες αυτές κοστολογούνται γύρω στα 120-160 ευρώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Εξακολουθώ να πιστεύω ότι πας τον κόσμο υπερβολικά χαμηλά σε όσες τιμές δίνεις... Η φτηνότερη 3D οθόνη που βλέπω στο σκρουτζ κοστολογείται στα 280 ευρώ. Μπορεί η τιμή να είναι εξωπραγματική, αλλά αυτό δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το 80άρι που έδωσες (σκόπιμα ίσως?). Με μία έρευνα στο ebay, οι οθόνες αυτές κοστολογούνται γύρω στα 120-160 ευρώ. Η αξιολογηση ειναι σε μεγαλο βαθμο θεμα υποκειμενικο.Οπως πολλες φορες εχει ειπωθει εδω,κανεις δεν ειναι επαγγελματιας εκτιμητης μεταχειρισμενων ,ουτε υπαρχει τετοια ειδικοτητα.Το καθε μελος θα παρει μια γνωμη και θα πραξει αναλογα με την κριση του.Αν δεν του αρεσει η δεν συμφωνει με καποια γνωμη που του λενε εδω,μπορει να δοκιμασει σε υψηλοτερη τιμη. Σχετικα με την οθονη ,οταν πουλιουνται ολοκαινουργιες 23αρες με IPS πανελ στα 140 ευρω μια οθονη απο το 2009,παλιας τεχνολογιας και χωρις εγγυηση ,υπαρχουν χρηστες που ουτε καν θα ενδιαφερονταν οσο φτηνα και αν δινοταν. Προσωπικα σαν gamer και την μεγαλυτερη πλειοψηφια που γνωριζω,δεν με ενδιαφερει καν το 3D της Nvidia ,οχι μονο γιατι εχω καρτα της ATI αλλα και γιατι δεν πιστευω οτι ενισχυει τo gaming experience. Τελος κατι μπορει να κοστολογειται σε μια τιμη με εμπορικα κριτηρια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρακτικα θα υπαρξει ανταποκριση απο την πλειοψηφια του κοσμου στα μεταχειρισμενα. Στο ebay ας πουμε εχουνε μερικοι παλιατζουρες, (μπορω να σου βρω πολλα λινκς)σε γελοια υψηλες τιμες που δεν θα τα επαιρνε κανεις σοβαρος ανθρωπος,αλλα ψαχνουνε για κοροιδα. Και εσυ κατα την γνωμη μου πολλες φορες δινεις υψηλοτερες τιμες,αλλα χωρις στοιχεια δεν θα σου καταλογισω οτι το κανεις σκοπιμα.(Επειδη ας πουμε εχεις πολυ παλιο υλικο για σκοτωμα.) Εμεις λεμε την γνωμη μας,ο καθε φιλος που εκανε την ερωτηση ,ας κανει οτι θελει,ετσι απλα παει το πραγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Λυπάμαι εδώ είσαι λάθος. Κάθε συγκεκριμένο μοντέλο έχει συγκεκριμένες λειτουργίες και συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό. Συγκρίνεις μια οθόνη 3D 120Hz με μια οθόνη που δεν έχει 3D και δεν είναι 120Hz. Κοινώς μπλέκεις τη βούρτσα με ...... Δεν έχουν να κάνουν όλα με παλιό ή νέο, αλλά με το σκοπό που εξυπηρετούν. Αν δεν είχε το 3D θα συμφωνούσα μαζί σου. Και φυσικά χωρίς να θέλω να διαπλικτιστώ μαζί σου έχω δεί αγγελίες σου και πόσα πουλάς και στο παρελθόν (ήθελες να αγοράσεις κάτι από μένα στην ξεφτίλα) κι έχω δεί και στο πόσα ζητάς να αγοράσεις κάτι (πράγμα που δεν αντίκειται στο πόσο πουλάς το ίδιο ακριβώς). Τα κριτίριά σου δεν είναι αντικειμενικά, αλλά λόγος δε μου πέφτει. Σου είπα τη γνώμη μου, γιατί είπαμε να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί και πιο δίκαιοι μπορούμε. Εσύ δηλαδή αν είχες οθόνη 3D και VelociRaptor 74GB refurbished, θα ζήταγες 100 ευρώ και για τα 2 (όπως πρότεινες παραπάνω). Από χέρι στο λέω ούτε για την οθόνη μόνο δε θα ζητούσες 100 ευρώ. Τέλος πάντως το point μου στο έκανα κατανοητό, αν είμαι κάπου λάθος ας πεί τη γνώμη του ή ας με διορθώσει και κάποιος άλλος. Ταπεινή μου γνώμη, άποψη και συμβουλή, είναι να ρίχνεις μια ματιά στο τί σκοπό εξυπηρετεί το κάθε προϊόν, καθώς και να βλέπεις το μέσο όρο από completed και active listings σε ebay και άλλα sites. Δεν είναι πάντα η παλαιότητα κριτίριο επιλογής. Παράδειγμα: Kι εγώ μπορώ να σου πώ ότι η καλοδιατηρημένη Cabrio Mercedes του 1967 που έχεις, είναι παλιατζούρα μπροστά σε μια καινούρια Mercedes A140 και να σου λέω ότι αφού το Α140 κάνει 13000 ευρώ, δε δίνω πάνω απο 3000 ευρώ για τη δική σου. Φυσικά το δικό σου απευθύνεται σε άλλο κοινό και πιάνει άνετα τα 15000 και πάει λέγοντας... Ελπίζω να σε κάλυψα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Λυπάμαι εδώ είσαι λάθος. Κάθε συγκεκριμένο μοντέλο έχει συγκεκριμένες λειτουργίες και συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό. Συγκρίνεις μια οθόνη 3D 120Hz με μια οθόνη που δεν έχει 3D και δεν είναι 120Hz. Κοινώς μπλέκεις τη βούρτσα με ...... Δεν έχουν να κάνουν όλα με παλιό ή νέο, αλλά με το σκοπό που εξυπηρετούν. Αν δεν είχε το 3D θα συμφωνούσα μαζί σου. Και φυσικά χωρίς να θέλω να διαπλικτιστώ μαζί σου έχω δεί αγγελίες σου και πόσα πουλάς και στο παρελθόν (ήθελες να αγοράσεις κάτι από μένα στην ξεφτίλα) κι έχω δεί και στο πόσα ζητάς να αγοράσεις κάτι (πράγμα που δεν αντίκειται στο πόσο πουλάς το ίδιο ακριβώς). Τα κριτίριά σου δεν είναι αντικειμενικά, αλλά λόγος δε μου πέφτει. Σου είπα τη γνώμη μου, γιατί είπαμε να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί και πιο δίκαιοι μπορούμε. Εσύ δηλαδή αν είχες οθόνη 3D και VelociRaptor 74GB refurbished, θα ζήταγες 100 ευρώ και για τα 2 (όπως πρότεινες παραπάνω). Από χέρι στο λέω ούτε για την οθόνη μόνο δε θα ζητούσες 100 ευρώ. Τέλος πάντως το point μου στο έκανα κατανοητό, αν είμαι κάπου λάθος ας πεί τη γνώμη του ή ας με διορθώσει και κάποιος άλλος. Ταπεινή μου γνώμη, άποψη και συμβουλή, είναι να ρίχνεις μια ματιά στο τί σκοπό εξυπηρετεί το κάθε προϊόν, καθώς και να βλέπεις το μέσο όρο από completed και active listings σε ebay και άλλα sites. Δεν είναι πάντα η παλαιότητα κριτίριο επιλογής. Παράδειγμα: Kι εγώ μπορώ να σου πώ ότι η καλοδιατηρημένη Cabrio Mercedes του 1967 που έχεις, είναι παλιατζούρα μπροστά σε μια καινούρια Mercedes A140 και να σου λέω ότι αφού το Α140 κάνει 13000 ευρώ, δε δίνω πάνω απο 3000 ευρώ για τη δική σου. Φυσικά το δικό σου απευθύνεται σε άλλο κοινό και πιάνει άνετα τα 15000 και πάει λέγοντας... Ελπίζω να σε κάλυψα Ενταξει δεν ειπες κατι καινουργιο ,απο οτι εγραψες πριν.Δεν ειναι θεμα να με καλυψεις, ουτε να διαπληκτιστουμε,οι ηλιθιοι διαπληκτιζονται και οσοι εχουν ψυχολογικα προβληματα. Απλα εχουμε αλλα κριτηρια,οποτε λεγε εσυ την γνωμη σου και εγω θα λεω την δικη μου.Και ο κοσμος που ωφειλει να εχει κριση,θα πραξει οπως νομιζει. Οι οθονες 3D για μενα προσωπικα, δεν εχουν προς το παρον σημαντικη τεχνολογικη αξια,αρα αν εγω εψαχνα για μια μεταχειρισμενη ,για να κοψω κοστος απο το να επαιρνα καινουργια,δεν θα με ενδιεφερε αυτο το feature ουτε θα το πληρωνα extra. Απο οτι ξερω,επειδη εχω παρε δωσε με πολυ νεολαια που προφανως παιζουν συχνα και πολυ games,ουτε αυτους τους ενδιαφερει στην συντριπτικη τους πλειοψηφια,για αυτο αλλωστε και οι συγκεκριμενες TFT δεν εχουν ιδιαιτερη ζητηση. Αρα οταν πουλαμε μεταχειρισμενα βαζουμε και την παραμετρο ,ποσος κοσμος θα ανταποκριθει με τις αναγκες του μεσου χρηστη, και με τα κριτηρια του και οχι μονο με τα δικα μας. Και εγω ελπιζω να σε καλυψα ,αλλωστε θεωρω οτι γραφω καθαρα και με σαφηνεια τις αποψεις μου. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2013 από benign 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosliv Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Antec Nine Hundred black Psu collermaster m700 Real Power Modular Cpu Inter Core 2 Quad 9550 Box s775/2.83 Corsair cmx8gx3m2a1600c9 8gb (2 * 4 gb) Hdd Sata 640gb Western 16mb 7200 rpm Geforce gtx 570,GV-N570OC-13I (rev. 2.0) Cpu coller Scythe ninja mini M/b Foxconn Blackops (s775,DDR3,x48) Έτσι από απορία σε εσάς που ξέρετε πόσο κοστίζει σήμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ViktorasDem Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα , δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή ενότητα αλλά θέλω να πουλήσω τον πύργο μου και θέλω να ζητήσω μια γνώμη ,πόσο περίπου κοστολογείται ...αν το έβαλα σε λάθος ενότητα παρακαλώ να μεταφερθεί... κουτί: Asus απλό με 2 ανεμιστηράκια νομίζω επεξεργαστή: i5 750@ 2.67ghz με το cooling της intel καρτα γραφικών: AMD HD 4850 2 σκληρούς δίσκους : 750GB και 130GB ram: 2x4gb motherboard: Foxconn P55MX Series psu: 600watt (δεν θυμάμαι μάρκα) ..το pc είναι 4ετίας αγορασμένο από πλαίσιο κομμάτι-κομμάτι και μου είχε κοστίσει 680ευρώ ...τώρα πόσο μπορώ να το πουλήσω περίπου ??? Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/page-258 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/ με πρόλαβε ο Millennium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ViktorasDem Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/page-258 http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/ με πρόλαβε ο Millennium μπορείτε να μου δώσετε μια εκτίμηση εσείς ??? να μεταφερθεί παρακαλώ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 μπορείτε να μου δώσετε μια εκτίμηση εσείς ??? να μεταφερθεί παρακαλώ ... κανε αναφορά σε moderator για να μεταφερθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, πόσο μπορεί να πιάσει αυτό το κιν; http://www.gsmarena.com/htc_touch_3g-2526.php Σε καλή κατάσταση, στο κουτί του, με φορτιστή και 2 καινούριες ζελατίνες προστασίας οθόνης. Κάποια ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 30? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Κάποια ιδέα; Πάνω από 50€ δεν νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosliv Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά για εκείνο τον υπολογιστή που σας έγραψα πιο πάνω καμία ιδέα; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackkiller Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ποσο μπορω να πουλήσω ολοκαίνουριο σφραγισμένο iPhone 5S 16 GB διχως αποδειξη - εγγυηση.......??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις