Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επισης εχω μια αλλη απορια αλλα δεν βλεπω να μου απανταει κανεις..θα ρωτησω εδω επειδη θα παρω απαντηση :Ρ

θελω να αναβαθμισω σε gtx260(gpu) αλλα το τροφοδοτικο μ στο 12v φτανει εως 31Α και η gtx260 χριαζεται 36Α...δεν μπορω να την βαλω?

Δημοσ.

Για το case, επιμένω σε ότι είπα.

Για την GTX260, 400/450άρι είναι το psu, πιθανότατα να μην την παλέψει, γιατί 5Α@12V είναι 60W που λίγα δεν τα λες. Πόσο μάλλον αν έχει παλιώσει και το PSU σου και έχει χάσει μέρος της ισχύς του.

Δημοσ.

Ωραία κάρτα και ιστορική. Δεν θα την πουλούσα στην θέση σου, ειδικά αν δουλεύει.

Τώρα το πόσα θα πιάσει... ίσως να έδινα 20-30ε αν τη έψαχνα, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και πιο "άρρωστοι" :)

Δημοσ.

Ρε παιδιά πόσο πιάνει μια σύνθεση Intel Pentium D 830 3.06 GHz με RAM 2GB (2×1GB) DDR2 800MHz, σκληρό Seagate 400GB, μονάδα DVD-R/W και κάρτα γραφικών Connect3D HD4850;

Η μητρική, το τροφοδοτικό (450W) και το κουτί είναι καινούρια, αχρησιμοποίητα (80€ η αγορά τους).

Προσπαθώ να τα δώσω εδώ και καιρό στα 180-200 ευρώ και δε φεύγουν με τίποτα!

Δημοσ.

Δώσε ~40e το case & psu (αν και δεν μας λες ποια είναι, οπότε υποθέτω ότι είναι κάτι "της σειράς").

Και μετά άλλα 40 την 4850. Από εκεί και πέρα board(?)/μνήμες/cpu ένα ακόμα 50άρη και ένα 20άρικο ο δίσκος. Δεν νομίζω ότι μπορείς να πάρεις περισσότερα από αυτά τα parts.

Ή αν βαριέσαι να λύνεις, ξεκίνα τις μειώσεις, μέχρι να συναντήσεις την "ζήτηση", λογικά κάπου ανάμεσα στα 150-160.

Δημοσ.

Η μητρική είναι ASUS P5QL-SE, το τροφοδοτικό DEER (της σειράς όπως είπες) και το κουτί ένα τελείως αδιάφορο —αλλά καλαίσθητο— Vento.

Τόσο χαμηλά λες; Θα αρχίσω να ρίχνω σιγά-σιγά μήπως και γίνει κάτι.

Δε θέλω να το δώσω ως parts γιατί θα τρέχω συνέχεια με τηλέφωνα, ραντεβού, ταχυδρομεία, κλπ. Πιο πολύ τα νεύρα μου θα σπάσουν παρά θα δώσω το μηχάνημα.

Δημοσ.

Γεια σε όλους, καλως με βρήκατε και χρόνια πολλά βέβαια! B)

Μέχρι το τέλος του έτους είμαι σε φάση να δω αν αξίζει αναβάθμιση τωρινού ή αγορά καινούριου PC (θα ρωτήσω συγκεκριμένα στο αντίστοιχο thread αναθάθμισης οσονούπω), αλλά καταρχάς θα εκτιμούσα πολύ μια εκτίμηση(!) και στο δικό μου υπάρχον για πιθανή πώληση..

case: VeroPc

psu: 500W

cpu: Intel Core 2 Duo E6550

mobo : MSI P35 Neo2 FR

ram : Kingston 3 GB DDR2 @ 800MHz

gpu: Νvidia Geforce 7300GS

hdd : Seagate Sata II @ 80GB

dvd-rw : IDE

ps. Έχω και μια οθόνη LG Flatron 17" και άλλον έναν ίδιο HDD @ 250 GB αλλά λέω να τα κρατήσω, πείτε όμως και για αυτά αν μπορείτε αλλά ξεχωριστά please!

Ευχαριστώ :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...