Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να αγορασω το παρακατω συστημα μαζι με μια οθονη philips 190S. Το συζηταω με αυτον που το πουλαει για 100 ευρω. Πως την βλεπετε την τιμη? Φυσιολογικη, καλη ή μεγαλη? Ποσο θα το κοστολογουσατε εσεις το συγκεκριμενο πακετο?

Η τιμή είναι καλή όπως προείπε ο caution, να ξέρεις όμως ότι Win7 με 1 GB μνήμη θα υποφέρεις, να βάλεις άλλο 1 οπωσδήποτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι σαν 65 και βλέπεις... :)

σορρυ φιλος αλλα πολυ κουβαρντα σε βρισκω :-)

μακαρι να το πουλησει ο ανθρωπος και παραπανω απο 65 δε το συζηταμε αυτο , ομως νομιζω πως γυρω στο 50ρικο θα εχει τυχη η αγγελια του αν βαλει ..

Καλησπέρα παιδιά.

Ξέρετε μήπως αν και ποσο μπορούν να πωληθουν τα εξής:

1. μη λειτουργική οθόνη Lg Flatron 1919s (καμμένοι πυκνωτες - σε καλή κατάσταση κατα τα λοιπά)
2. μη λειτουργική οθόνη Viewsonic (καμένοι πυκνωτές - σε μέτρια κατάσταση κατα τα λοιπά)
3. λειτουργική οθόνη AOC απο τις παλιές τις μεγάλες
4. κεντρική μονάδα με INTEL PENTIUM III στα 800ΜΗΖ, ALTEC motherboard, 256 ΜΒ RAM (δεν έχει κάρτα γραφικών πάνω, μόνο την    ενσωματωμένη της μητρικής)
5. κεντρική μονάδα του 2005 λειτουργική με PENTIUM 4 ΣΤΑ 1,3 και 512 MB RAM (δεν έχει κάρτα γραφικών πάνω, η ενσωματωμένη της μητρικής δε λειτουργεί)
6. multimedia laptop samsung του 2007 με σπασμένη μητρική πλακέτα μη λειτουργικό.

Αυτά B)

Προς το παρόν δεν έχω πιο ακριβείς πληροφορίες να σας δώσω, λογικά θα επανέλθως μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας.

Πείτε μου όμως αν μπορείτε και με ΠΟΙΟ τρόπο και ΠΟΥ και ΠΟΣΟ θα μπορούσα να διώξω από πάνω μου όλα αυτά, είτε για ανταλλακτικά είτε για οτιδήποτε.

σορρυ φιλος αλλα πολυ κουβαρντα σε βρισκω :-)

μακαρι να το πουλησει ο ανθρωπος και παραπανω απο 65 δε το συζηταμε αυτο , ομως νομιζω πως γυρω στο 50ρικο θα εχει τυχη η αγγελια του αν βαλει ..

φιλε δε ξερω αν γνωριζεις το συγκεκριμενο τροφοδοτικο αλλα δεν υπαρχει ομοιο στα 50 ευρω καινουριο με 3 χρονια εγγυηση εστω.

(54amps στη 12αρα,jap caps,αθορυβο)

@caution: 65 ελεγα κ γω να το δωσω

το ξερω φιλε το μοντελο κατι  πανω απο 80κατι εχει νομιζω !

μακαρι να το δωσεις τοσο ... βαλτο κ βλεπεις .. εγω λεω πως γυρω στο 50ρικο ισως βρεις !

επισης εχει μεγαλη σημασια αν το εχεις στο κουτι του η ειναι χρησιμοποιημενο εστω και 1 μερα ..

σου ευχομαι να παρεις τα περισσοτερα που μπορεις ..

To "...και βλέπεις" ακριβώς εκεί (στο προς τα κάτω) πήγαινε. Γιατί ναι, με 65 μπορεί να παίρνεις το VS650 ολοκαίνουργιο αλλά κακά τα ψέματα, όλα τα VS είναι χειρότερα από το PSU του παιδιού :)

@dgparla αφού έχεις φτάσει μέχρι την διάγνωση, κρίμα είναι να μην μπεις στον κόπο να τις αναστήσεις - ειδικά η πρώτη μπορεί να πιάσει ένα 40άρι. Το 4+5 μαζί ίσως ένα 30άρι. Τα υπόλοιπα δεν είναι και πολύ περιγραφικά :)

Παιδιά καλησπέρα σας, μετά απο 3-4 posts που ψάχνω parts για pc και με έχετε βοηθήσει αρκετά θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ακόμη και σε αυτό το topic..

Βρήκα μία προσφορά σύμφωνα με το Budget που διαθέτω και θέλω να μου πείτε αν αξίζει και πως το βλέπετε το μηχάνημα αυτό..

fka7p2.jpg

rmlpjk.jpg

5vp4t5.jpg

cpu : intel core i7 965 extreme edition 3.2 ghz

ram : 12gb kingston

psu : thermaltake toughpower 750 watt

mobo: asus rampage 2 extreme

gpu : asus GTX 660 OC edition 2gb gddr5

hdd : 500gb western digital 7200 rpm

sound card : creative supreme X-Fi (5.1)

case :thermaltake xaser vi full tower(βαμενο πρασινο,και ροδακια για ευκολη

μετακινηση)

fan controller lcd touchscreen: aerocool v12xt

custom υδροψη που ψυχει τον επεξεργαστη την μητρικη και σκληρο.εχει

3 ψυγεια ενα 360 στην οροφη, ενα 420 στον πατο και ενα 160 στο

εισαγωγικο φαν(το ψυγειο στον πατο εχει στερεωθει με θερμοκοληση καθως δεν ειχε υποδοχες για βιδες)

τι λέτε ρε παιδιά αξίζει να το χτυπήσω???

διαβασα παρακατω για τα 800 ευρω....φιλε δεν αξιζει με τιποτα...φαινεται κακοσυντηρημενο...το fan controller δεν ειναι και απο τα καλυτερα,ειναι γενικα παλιο συστημα(παρομοιο με το δικο μου)τα 12gb αν ειναι 1333 δεν ειναι και οτι καλυτερο..και το κουτι το οποιο εχω δοκιμασει ειναι πολυ δυστροπο...ΑΥΤΑΑ..!!

• Like 1

Home Cinema Sony Dav- Dz810, 1280 Watt, ελαφρώς μεταχειρισμένο και σε (σχεδόν) άριστη κατάσταση.

Αγορά το 2006 640 ευρώ, που ήταν η καλύτερη τιμή τότε. Ο κοτσοβολος πχ το έδινε 900+..
Πόσο θα μπορούσα να το δώσω;

Το έδωσα για 240 προχθές και από τότε σκέφτομαι αν το έδωσα λίγα...

Το είχα βάλει 270 και 260 μετά, και ναι, όντως, δεν υπήρχε καθόλου ζήτηση.

Το έδωσα για 240 προχθές και από τότε σκέφτομαι αν το έδωσα λίγα...

Το είχα βάλει 270 και 260 μετά, και ναι, όντως, δεν υπήρχε καθόλου ζήτηση.

μια χαρα το εδωσες , μη το σκεφτεσαι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...