Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα γνωστου αγνωστου..Απλα πες οτι τη παιρνεις και σου καιγεται σε μια εβδομαδα...Κλαφτα.. :P

Χαχα σωστος!! ευχαριστω και παλι παιδες. απλα η δικη μου τα επαιξες και προσπαθω να βρω λυση...το κακο ειναι οτι δεν εχω αποφασησει ακομη το badget και αυτο κυριως γιατι δν ξερω ποσο μεγαλη διαφορα θα εχουν καρτες αξιας 100-200 ευρω

Δημοσ.

Βρήκα μια  MSI Radeon 4850 με Scythe Musashi και σκέφτομαι να την βάλω στο pc ενός φίλου που θέλει vga και παίζει (όχι και τόσο απαιτητικά) παιχνίδια. Πόσο αξίζει μια τέτοια κάρτα με αυτή την aftermarket ψύκτρα;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας, μετά απο 3-4 posts που ψάχνω parts για pc και με έχετε βοηθήσει αρκετά θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ακόμη και σε αυτό το topic..
Βρήκα μία προσφορά σύμφωνα με το Budget που διαθέτω και θέλω να μου πείτε αν αξίζει και πως το βλέπετε το μηχάνημα αυτό..

fka7p2.jpg

rmlpjk.jpg

5vp4t5.jpg

cpu : intel core i7 965 extreme edition 3.2 ghz
ram : 12gb kingston
psu : thermaltake toughpower 750 watt
mobo: asus rampage 2 extreme
gpu : asus GTX 660 OC edition 2gb gddr5
hdd : 500gb western digital 7200 rpm
sound card : creative supreme X-Fi (5.1)
case :thermaltake xaser vi full tower(βαμενο πρασινο,και ροδακια για ευκολη
μετακινηση)
fan controller lcd touchscreen: aerocool v12xt
custom υδροψη που ψυχει τον επεξεργαστη την μητρικη και σκληρο.εχει
3 ψυγεια ενα 360 στην οροφη, ενα 420 στον πατο και ενα 160 στο
εισαγωγικο φαν(το ψυγειο στον πατο εχει στερεωθει με θερμοκοληση καθως δεν ειχε υποδοχες για βιδες)

τι λέτε ρε παιδιά αξίζει να το χτυπήσω???

Δημοσ.

Για καθημερινή χρήση το θέλω και για λίγο gaming όπως LOL / DIRT 3 / PRO 2013 Κτλπ.. έχω ένα λάπτοπ και το pc αυτό το βρήκα με 800 ευρώ.. τι λέτε?

τωρα έχω ένα λάπτοπ toshiba satellite p770-120

Δημοσ.

Για καθημερινή χρήση το θέλω και για λίγο gaming όπως LOL / DIRT 3 / PRO 2013 Κτλπ.. έχω ένα λάπτοπ και το pc αυτό το βρήκα με 800 ευρώ.. τι λέτε?

τωρα έχω ένα λάπτοπ toshiba satellite p770-120

Με 800 ευρω στηνεις pc απο την αρχη...

Δημοσ.

με 800 ευρώ που το ψάχνω εδώ και μέρες δεν μπορώ να φτιάξω τέτοιο μηχάνημα.. απλά πείτε μου αν αξίζουν τα πράγματα. μόνο το cpu έχω δει πως είχε 980 ευρώ

Δημοσ.

με 800 ευρώ που το ψάχνω εδώ και μέρες δεν μπορώ να φτιάξω τέτοιο μηχάνημα.. απλά πείτε μου αν αξίζουν τα πράγματα. μόνο το cpu έχω δει πως είχε 980 ευρώ

Μα το μηχανημα ειναι παλιο, οσο και να εκανε η cpu ειναι παλια cpu.

Δημοσ.

με 800 ευρώ δεν πέρνω ούτε υδρόψυξη που να πηγένει σε μητρική / δίσκο / Cpu .. κ ούτε Gtx 660 την συγκεκριμένη που φοράει ούτε 12 gb ram νομίζω. για αυτό άνοιξα το topic.. μόνο και μόνο για το cpu που είναι παλιό μοντέλο.

Δημοσ.

Μπορεί να μην παίρνεις υδρόψυξη αλλά στήνεις σύγχρονο μηχάνημα και με 660 (αν αυτή θες) και το βασικότερο εξίσου γρήγορο, αναβαθμίσιμο και ολοκαίνουργιο με εγγύηση για κάθε κομμάτι. Αν έχεις εντυπωσιαστεί από τις υδροψύξεις ή το fan controller, αυτά τα βάζεις και στο νέο όποτε θες.

• Like 1
Δημοσ.

με 800 ευρω φτιαχνεις συστημα με intel τουμπανο και με amd πιο τουμπανο σε καρτα γραφικων η αν θες βαζεις και ssd

ΠΡΟΣΦΟΡΑ VISION STUDIO.pdf

ΠΡΟΣΦΟΡΑ VISION STUDIO.pdf

Και μην μιλισω για παραγγελιες απο γερμανια με 20€ μεταφορικα και καθε κομματι 20€ τουλαχιστον κατω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...