Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν και εχω ρωτησει ηδη καποια παιδια απο το forum ειπα να το γραψω και εδω.αξιζει να παρω αυτο το σετ για 100ευρο;

http://ark.intel.com/products/35605

http://www.msi.com/p...3-Platinum.html

+4 giga ram 

ειναι ολα απολυτα λειτουργικα.και υπαρχουν και διαφορα περιφεριακα απο τη μητρικη.(χωρις τις ram 85.)

Στα 100 σίγουρα όχι. Εγώ μέχρι 75 θα έδινα, και κάποιος πιο large ίσως μέχρι 80. Παραπάνω με τίποτα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα 100 σίγουρα όχι. Εγώ μέχρι 75 θα έδινα, και κάποιος πιο large ίσως μέχρι 80. Παραπάνω με τίποτα. 

Μπορεις να μου πεις ποσο θα αγοραζες το καθε part ξεχωριστα ;

Για cpu-mobo-ram, 30 + 25 + 20 ή 30 + 30 +15. Αυτό είναι το MAX. 

Αν ο επεξεργαστής του link είναι ο Ε8600 (αυτόν μου βγάζει) νομίζω ότι τα 30 ευρώ είναι πολύ λίγα.

Μπορεί να πρόκειται για 775 και να είναι παλαιός αλλά με 30 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση να βρεις έναν Ε6600 άντε ένα Ε7400.

Στη σειρά Ε8xxx δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι κάτω από 40 ευρώ και θα είναι πολύ καλή τιμή και βέβαια μιλάμε αυστηρά για τον Ε8400.

Θεωρώ για έναν Ε8600 η τιμή των 30 ευρώ και μάλιστα ΜΑΧ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Υποψιάζομαι ότι οι φίλοι, ίσως εννοούν καλόπιστα, ότι θα έπρεπε να είναι εξαιρετικά χαμηλές οι τιμές για να ενδιαφερθούν για τη συγκεκριμένη (παλαιά) πλατφόρμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αντικειμενικά ο συγκεκριμένος επεξεργαστής αξίζει 30 ευρώ ΜΑΧ ...

Για του λόγου το αληθές βάλτε μιαν αγγελία με έναν Ε8600 στα 50 ευρώ και θα δείτε την ανταπόκριση ... :devil:

Αν ο επεξεργαστής του link είναι ο Ε8600 (αυτόν μου βγάζει) νομίζω ότι τα 30 ευρώ είναι πολύ λίγα.

Μπορεί να πρόκειται για 775 και να είναι παλαιός αλλά με 30 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση να βρεις έναν Ε6600 άντε ένα Ε7400.

Στη σειρά Ε8xxx δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι κάτω από 40 ευρώ και θα είναι πολύ καλή τιμή και βέβαια μιλάμε αυστηρά για τον Ε8400.

Θεωρώ για έναν Ε8600 η τιμή των 30 ευρώ και μάλιστα ΜΑΧ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Υποψιάζομαι ότι οι φίλοι, ίσως εννοούν καλόπιστα, ότι θα έπρεπε να είναι εξαιρετικά χαμηλές οι τιμές για να ενδιαφερθούν για τη συγκεκριμένη (παλαιά) πλατφόρμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αντικειμενικά ο συγκεκριμένος επεξεργαστής αξίζει 30 ευρώ ΜΑΧ ...

Για του λόγου το αληθές βάλτε μιαν αγγελία με έναν Ε8600 στα 50 ευρώ και θα δείτε την ανταπόκριση ... :devil:

Πάμε να δούμε αναλυτικά γιατί δεν ισχύει αυτό που λες. Πρώτα απ'όλα ο E8600 είναι επεξεργαστής 5ετίας και διπύρηνος. Καλός για την εποχή του, σίγουρα, αλλά δεν παύει να είναι 5ετίας και μάλιστα διπύρηνος. Σε σύγχρονες εφαρμογές η διαφορά του από έναν Ε7400 είναι πολύ μικρή, οπότε και η διαφορά στην τιμή τους μικρή -αν όχι καμία- πρέπει να είναι.  Επίσης στα 50 ευρό παίζουν μεταχειρισμένοι οι QUAD Q8XXX για το 775, άρα εκ των πραγμάτων ένας Ε8600 δε θα μπορούσε να κοστίζει το ίδιο, και ούτε καν 10 φθηνότερα. Η διαφορά στην τιμή τους πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 ευρό, 20 αν θέλεις την προσωπική μου άποψη.

Επίσης με Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2814142/Intel-Pentium-G2020.html">50 ευρό  βρίσκεις Link.png Site: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-G2020-vs-Intel-Core2-Duo-E8600">καινούριο και καλύτερο διπύρηνο σε πολύ πιο σύγχονο socket, με νέες τεχνολογίες και ό,τι αυτό συνεπάγεται στην περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει εξ'ολοκλήρου νέο σετάκι, και δεν ενδιαφέρεται μόνο για cpu σε 775 (για το οποίο είπαμε υπάρχουν οι quad, ή οι c2d αλλά σε σωστή τιμή). Ακόμη και out of the box 4πύρηνους βρίσκεις με Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/381861/AMD-Athlon-II-X4-631-Box.html">~50 ευρό. Όσο για την τελευταία σου πρόταση, το γεγονός ότι φεύγουν c2d στα 50Ε δεν αποτελεί επιχείρημα για το ποια είναι η αξία τους. Πολλοί που αγοράζουν είτε δεν ξέρουν τί ψωνίζουν καν, είτε έχουν σταματήσει να ασχολούνται με την τεχνολογία χρόνια και δεν γνωρίζουν ότι με τα ίδια χρήματα μπορείς να πας σε κάτι πολύ πιο σύγχρονο και φυσικά ανώτερο.

Αν ήμουν πωλητής ενός Ε8600, στα 30 θα τον έβαζα γιατί αυτή  πιστεύω πως είναι η αξία του. Και για να είμαι ειλικρινής, αν τον έβαζα στα 40/50 θα ένιωθα ότι αδικώ τον αγοραστή, προσπαθώντας απλά να πετύχω κάποιο "θύμα" αν θέλεις. Πιστεύω πώς ήμουν σαφής και με σωστά επιχειρήματα στο να φανεί γιατί ένας c2d δεν έχει αντικειμενική αξία ανώτερη των 30Ε, ίσως και 35 αν τα 30 για κάποιους φαντάζουν λίγα. Αυτά.. :-)

• Like 1

Μπορειτε να μου πειτε τιμες για τον υπολογιστη της υπογραφης μου ?

LC-POWER LC6550 550W MOBO:Gigabyte GA-MA785GT-UD3H CPU: AMD Athlon II X2 245

RAM: 2X   OCZ Gold XTC OCZ3G1333LV2G 2 GB DDR3-1333 
 GPU: GAINWARD 9800GT 1GB 

HDD:  WD  velociraptor  150gb  WD1500HLFS-01G6U3

το κουτι δε ξερω αν αξιζει να το βαλω ειναι απο τοτε με τον ευαγγελατο στη διαφημιση της altec αλλα τα εχω αλλαξει ολα επανω.. απλα ημουν τσιγκουνης και δεν αγοραζα κουτι..

για κομματια και σαν ολοκληρο συστημα ευχαριστω

παιδια καρτα γραφικων asus 7870 direct cu και εναν δισκο ssd ocz 128 vertex4 ποσο και τα δυο μαζι να τα πουλησω..η ξεχωριστα?

Μαζί γύρω στα 275. Ξεχωριστά  ξεκίνα από 185 + 100 και βλέπεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Case: Midi tower thermaltake soprano
Cpu: q9550
M/b: asus p5p43td pro ddr3
Psu: etasis 850watt
Gpu: msi gtx 275
Hdd: 2x 320gb
Ram: 3x1gb ocz 1600mhz
Cpu cool: thermaltake 2500rpm αρκετα αξιολογο

optical: 1x dvdrw 1x dvdrom

Ολα λειτουργουν αψογα και χωρις ζημιες. Προσεγμενα

Ποσο μπορει να πουληθει αυτο το συστημα;;

Επεξ/σία από podarilos

Μπορειτε να μου πειτε τιμες για τον υπολογιστη της υπογραφης μου ?

LC-POWER LC6550 550W MOBO:Gigabyte GA-MA785GT-UD3H CPU: AMD Athlon II X2 245

RAM: 2X   OCZ Gold XTC OCZ3G1333LV2G 2 GB DDR3-1333 

GPU: GAINWARD 9800GT 1GB 

HDD:  WD  velociraptor  150gb  WD1500HLFS-01G6U3

το κουτι δε ξερω αν αξιζει να το βαλω ειναι απο τοτε με τον ευαγγελατο στη διαφημιση της altec αλλα τα εχω αλλαξει ολα επανω.. απλα ημουν τσιγκουνης και δεν αγοραζα κουτι..

για κομματια και σαν ολοκληρο συστημα ευχαριστω

Για ξεχωριστά ενδεικτικά--> psu: 15,  mobo: 30,  cpu: 25,  ram: 20,  gpu: 35,  hdd: με επιφύλαξη 40. Για πακέτο -βάλε και το κουτί- στα 160. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...